Investeren in Lissabon

Appartement
| Lissabon

Lissabon is booming!

Ons aanbod in Lissabon is niet meer actueel.
Bekijk hier de mogelijkheden in Portugal en Spanje.

Investeren in een appartement in Lissabon kan zeer aantrekkelijk zijn. Jaarlijks bezoeken miljoenen toeristen Lissabon. Daarnaast is Lissabon een stad met internationale allure, steeds meer internationale bedrijven vestigen zich in Lissabon. Hierdoor zijn er veel expats die wonen en werken in deze prachtige stad. De prijzen in Lissabon stijgen hard maar liggen nog steeds ver onder de prijzen van vergelijkbare hoofdsteden als Berlijn, Parijs en Amsterdam. Voor investeerders biedt dit een waanzinnige kans om hiervan te profiteren.

Door onze exclusieve samenwerking met Porta da Frente Christie’s in Lissabon en Vanguard Properties, zijn wij in staat om je de mooiste nieuwbouwprojecten op de beste locaties te presenteren.

Gerard & Paulien

– your TRUSTED advisor –

Geïnteresseerd?
Wil je investeren in vastgoed en weten wat het beste bij jou past? Wij helpen je graag.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

 

+31 (0)85 065 36 72

| Lissabon

Zorgeloos investeren, zorgeloos bezit!

Onze persoonlijke begeleiding vanuit Nederland in combinatie met de experts in Lissabon verzekert je van een zorgeloze investering. Daarnaast werken wij samen met lokale professionals die ervoor zorgdragen dat jouw appartement zorgeloos wordt beheerd en (langdurig) verhuurd.

Lissabon biedt volop mogelijkheden om te investeren in prachtige appartementen op verschillende plekken in de stad. Bekijk hieronder de mogelijkheden, laat je inspireren en wil je dat we je in contact brengen, laat dan je gegevens achter in het contactformulier.

Investeren in appartement in Lissabon

De prijzen van vastgoed in Lissabon zijn de laatste jaren net als in alle grote Europese steden gestegen. Toch ligt de gemiddelde m2 prijs nog steeds lager dan die in de meeste grote Europese steden als Parijs, Londen en Berlijn. Daarom is juist nu investeren in vastgoed in Lissabon een interessante optie.

Wat maakt Lissabon zo bijzonder?

Vanguard Properties

Naast onze samenwerking met Porta da Frente, kunnen we u ook in contact brengen met onze contactpersonen van Vanguard Properties. Vanguard properties heeft meer dan 24 Portugese investeringsobjecten in portefeuille. Zij ontwikkelen op meerdere plekken in Portugal luxe nieuwbouw projecten. Deze variëren van de Algarve tot aan Lissabon. Twee van deze nieuwbouw projecten Bayline Residences en White Shell Resort in de Algarve bieden wij ook aan.

Maar bent u geïnteresseerd om te investeren in vastgoed in Lissabon, dan brengen wij je graag in contact brengen met onze contactpersonen van Vangaurd. Zij kunnen dan contact met u opnemen en al uw vragen, wensen en budget met u bespreken. Het aanbod in Lissabon is zo divers en wordt geregeld vernieuwd waardoor het makkelijker is om rechtstreeks in contact te zijn met de juiste personen ter plaatse.

Investeren

Vakantiehuis kopen in Spanje

Bekijk alle mogelijkheden in Spanje.

Lees meer

Porta da Frente CHRISTIE’S

Voor de verkoop van nieuwbouwprojecten in Lissabon hebben wij een exclusieve samenwerking met één van de grootste en meest vooraanstaande aanbieders van onroerend goed in Lissabon: Porta da Frente CHRISTIE’S.
Porta da Frente CHRISTIE’S heeft ruim twee decennia ervaring in de verkoop van onroerend goed in het premium segment in én rond Lissabon. Zij kennen de lokale markt als geen ander en weten haarfijn op welke locaties u het beste kunt investeren òf waar u beter weg kunt blijven.

Investeren

Interesse in een tweede huis in Portugal?

Bekijk hier de uiteenlopende opties in ons portfolio.

Lees meer

Investeren in appartement in Lissabon

De prijzen van vastgoed in Lissabon zijn de laatste jaren net als in alle grote Europese steden gestegen. Toch ligt de gemiddelde m2 prijs nog steeds lager dan die in de meeste grote Europese steden als Parijs, Londen en Berlijn. Daarom is juist nu investeren in vastgoed in Lissabon een interessante optie.

Portugal is een politiek en economisch stabiel land en heeft zich na de economische crisis goed hersteld en financieel orde op zaken gesteld. Belastingen zijn in Portugal lager dan gemiddeld. De vastgoed markt heeft zich uitstekend ontwikkeld op het gebied van kwaliteit, transparantie en dynamiek.

Verhuur & Beheer

Lissabon is een uitstekende plek om te investeren in vastgoed omdat er een grootte vraag is naar luxe appartementen. Zowel Vanguard Properties als Porta da Frente kunnen je begeleiden en helpen bij het verhuren van je appartement.
Vanguard Properties organiseert het beheer via UpStay. Zo leveren zij diensten als onderhoud, last minute bestellingen, schoonmaak, sleuteluitgifte etc..
Porta da Frente organiseert de verhuur en beheer via House Living, een onderdeel van Porta da Frente Christies. Naast de verhuur van uw appartement, regelen zij het legaliseren van uw appartement om het te mogen verhuren en verzorgen ze de communicatie tussen huurders en eigenaren. Zij contracteren de nutsbedrijven, verzorgen de schoonmaak en regelen het onderhoud.

Uiteraard ben je ook vrij om je eigen verhuurmaatschappij uit te zoeken.

Lissabon is booming!

Portugal en Lissabon in het bijzonder is enorm in trek bij toeristen uit heel de wereld. Zeker in Lissabon vind je enorm veel nationaliteiten. Dit zijn niet alleen maar toeristen die zich aangetrokken voelen tot deze stad, maar juist ook zijn er veel buitenlandse expats die hier komen werken en voor langere tijd een verblijf zoeken.

Zeker deze laatste groep is een interessante groep voor mensen die willen investeren in vastgoed in Lissabon en dit vooral doen om hun appartement voor langere tijd te verhuren. De verhuurmarkt in Lissabon staat onder spanning. De vraag naar luxe en exclusieve appartementen is groot. Voor de echte investeerder heeft Lissabon zeker potentie.

Informatie aanvragen