Bel ons 085-0653672

Portugal | investeren in Lissabon | Binnenkort in verkoop

Portugal | investeren in Lissabon | Binnenkort in verkoop
investeren Lissabon Portugalbutton informatie aanvragenbutton informatie aanvragen

PORTUGAL

Investeren in een appartement in Lissabon

Lissabon is booming!

Investeren in een appartement in Lissabon kan zeer aantrekkelijk zijn. Jaarlijks bezoeken miljoenen toeristen Lissabon. Daarnaast is Lissabon een stad met internationale allure, steeds meer internationale bedrijven vestigen zich in Lissabon. Hierdoor zijn er veel expats die wonen en werken in deze prachtige stad. De prijzen in Lissabon stijgen hard maar liggen nog steeds ver onder de prijzen van vergelijkbare hoofdsteden als Berlijn, Parijs en Amsterdam. Voor investeerders biedt dit een waanzinnige kans om hiervan te profiteren. 

Door onze exclusieve samenwerking met Porta da Frente Christies in Lissabon, zijn wij in staat om u de mooiste nieuwbouwprojecten op de beste locaties te presenteren.  

 Zorgeloos investeren, zorgeloos bezit!

Onze persoonlijke begeleiding vanuit Nederland in combinatie met de experts in Lissabon verzekert u van een zorgeloze investering. Daarnaast werken wij samen met lokale professionals die ervoor zorgdragen dat uw appartement zorgeloos wordt beheerd en (langdurig) verhuurd. 

  Lissabon biedt volop mogelijkheden om te investeren in prachtige appartementen op verschillende plekken in de stad. Bekijk hieronder de mogelijkheden, laat u inspireren en mocht u meer informatie willen ontvangen, dan sturen wij die graag toe. 

Porta da Frente CHRISTIE’S

Voor de verkoop van nieuwbouwprojecten in Lissabon hebben wij een exclusieve samenwerking met één van de grootste en meest vooraanstaande aanbieders van onroerend goed in Lissabon: Porta da Frente CHRISTIE’S.

Porta da Frente CHRISTIE’S heeft ruim twee decennia ervaring in de verkoop van onroerend goed in het premium segment in én rond Lissabon. Zij kennen de lokale markt als geen ander  en weten haarfijn op welke locaties u het beste kunt investeren òf waar u beter weg kunt blijven.

Investeren in appartement in Lissabon

De prijzen van vastgoed in Lissabon zijn de laatste jaren net als in alle grote Europese steden gestegen. Toch ligt de gemiddelde m2 prijs nog steeds lager dan die in de meeste grote Europese steden als Parijs, Londen en Berlijn. Daarom is juist nu investeren in vastgoed in Lissabon een interessante optie.

Portugal is een politiek en economisch stabiel land en heeft zich na de economische crisis goed hersteld en financieel orde op zaken gesteld.  Belastingen zijn in Portugal lager dan gemiddeld. De vastgoed markt heeft zich uitstekend ontwikkeld op het gebied van kwaliteit, transparantie en dynamiek.

Verhuur & Beheer

Indien u investeert in een appartementen in één van de Porta da Frente projecten in Lissabon, dan kunt u uw appartement ook verhuren. House Living is onderdeel van Porta da Frente Christies. Zij verhuren en beheren uw appartement en nemen u alle zorgen en tijd uit handen. Zij zijn bekend met de markt en kunnen de juiste huurder vinden voor uw appartement.

Naast de verhuur van uw appartement, regelen zij het legaliseren van uw appartement om het te mogen verhuren en verzorgen ze de communicatie tussen huurders en eigenaren. Zij contracteren de nutsbedrijven, verzorgen de schoonmaak en regelen het onderhoud.

Uiteraard bent u vrij om uw eigen verhuurmaatschappij uit te zoeken

Korte of lange termijn verhuur

House Living is onderdeel van Porta da Frente Christies en zij houden zich bezig met de verhuur en beheer van appartementen in Lissabon, Cascais en Oeiras. Op basis van hun ervaring en expertise weten zij welke appartementen in Lissabon beter geschikt zijn voor langere of juiste kortere periodes.

Verhuren in combinatie met eigen gebruik
Appartementen die geschikt zijn voor korte termijn verhuur zijn te combineren met eigen gebruik. Appartementen die worden aangeboden voor langdurige verhuur zijn moeilijk te combineren met eigen gebruik. De vraag naar langdurige verhuur is aanzienlijk door de aanwezigheid van expats, young professionals en overheids- en ambassade personeel.

Lissabon is booming!

Portugal en Lissabon in het bijzonder is enorm in trek bij toeristen uit heel de wereld. Zeker in Lissabon vind je enorm veel nationaliteiten. Dit zijn niet alleen maar toeristen die zich aangetrokken voelen tot deze stad, maar juist ook zijn er veel buitenlandse expats die hier komen werken en voor langere tijd een verblijf zoeken.

Zeker deze laatste groep is een interessante groep voor mensen die willen investeren in vastgoed in Lissabon en dit vooral doen om hun appartement voor langere tijd te verhuren. De verhuurmarkt in Lissabon staat onder spanning. De vraag naar luxe en exclusieve appartementen is groot. Voor de echte investeerder heeft Lissabon zeker potentie.

Logo rond Second Home InvestLogo rond Second Home InvestLogo rond Second Home InvestLogo rond Second Home InvestLogo rond Second Home InvestLogo rond Second Home InvestThumbnail Casal Ribeiro PortugalThumbnail Ribeiro Garden PortugalThumbnail Lissabon appartement MadalenaThumbnail Visconde LissabonThumbnail Alcantara Lissabon appartementBela Vista a Graca appartementen Lissabon Portugal thumbnail