Bayline appartementen – Algarve

Beachfront living, luxe appartementen direct aan zee

Unieke mogelijkheid om een luxe appartement aan zee te kopen

Deze schitterende exclusieve appartementen liggen direct aan zee in de omgeving van Armação de Pêra in de Algarve. Kiest u voor een Bayline appartement dan profiteert u van de volgende voordelen:

 • Eén van de laatste mogelijkheden om een nieuw appartement zo zo dicht aan zee te kunnen kopen
 • De appartementen bieden schitterend op zee, de lagune en de omgeving
 • Direct toegang tot het strand
 • Toegang tot één van de grootste zandstranden van de Algarve
 • De luxe appartementen zijn hoogwaardig afgewerkt
 • De appartementen liggen binnen een uniek condominium met privé tuinen, binnen- en buitenzwembaden, een spa en fitness
 • Iedere eigenaar heeft zijn eigen privé parkeerplaats
 • Er is een receptie met conciërge
 • Ruime terrassen
 • Oplevering staat gepland voor april 2022
 • In de omgeving liggen meerdere golfbanen
 • Armação de Pêra ligt op 3 kwartier rijden van Faro Airport

Video Bayline appartementen

Laat je inspireren en verrassen door de prachtige ligging van de Bayline appartementen, de interieurs, de luxe faciliteiten en de schitterende omgeving.

Wij verkopen in opdracht van de projectontwikkelaar tegen door de ontwikkelaar vastgestelde prijzen. De prijzen van de appartementen bij aankoop via Vanguard of Second Home Invest zijn gelijk. Kiest u voor ons, dan profiteert u zonder extra kosten van ons deskundig advies en begeleiding in Nederland.

Appartement 1 slk

Prijzen vanaf € 230.000,-
excl. BTW en aankoopkosten

icon personen  2
icon oppervlakte  60m2 tot 101m2
icon bad  1

Appartement 2 slk

Prijzen vanaf € 320.000,-
excl. BTW en aankoopkosten

icon personen  4
icon oppervlakte  93m2 tot 164m2
icon bad  2

Penthouse 3 slk

Prijzen vanaf € 420.000,-
excl. BTW en aankoopkosten

icon personen  6
icon oppervlakte  156m2 tot 241m2
icon bad  2-3

 Prijzen kunnen zonder voorafgaand bericht wijzigen. Vraag naar de actuele prijzen en beschikbaarheid.

Wat maakt de Bayline appartementen zo uniek?

Bayline appartementen Algarve

Services tot in elk detail

Veel kopers willen graag volledig ontzorgd worden op het vlak van beheer en onderhoud van hun woning alsook tijdens het verblijf in hun eigen appartement. Het bedrijf UpStay is onderdeel van Vanguard Proporties en verzorgd het volledige management, beheer en onderhoud voor de projecten met een Toeristische status.
Ook voor de projecten met een residentiële status biedt UpStay een volledige scala van diensten aan. Van Conciërge Services, last-minute bestellingen, schoonmaak, tot het onderhoud en beheer van uw woning. UpStay weet wat haar veeleisende relaties willen. Door u te abonneren op deze service, zal uw conciërge uw verblijf tot in het kleinste detail regelen. Dit maakt uw verblijf telkens een uniek en onvergetelijk.

Uitgebreide faciliteiten

Bayline is zorgvuldig ontworpen en er is alles aan gedaan om uw verblijf zo comfortabel maken. Naast de toegang tot een 6km lang strand heeft Bayline zelf ook een eigen tuin van ca. 2 hectare.

Daarnaast zijn er uitgebreide faciliteiten beschikbaar zoals o.a.: een binnen- en buitenzwembad, fitnessclub, een spa en een Games court. Tot slot heeft elke eigenaar een privé parkeerplaats.

De luxe faciliteiten, de uitgebreide services en de nabijheid van de zee en het strand, maken ieder verblijf in uw appartement tot een heerlijke vakantiebeleving.

Bayline appartementen Algarve
Bayline appartementen Algarve

Wilt u uw appartement verhuren of alleen zelf gebruiken?

Volledig eigen gebruik, verhuur van uw appartement of een combinatie daarvan; de keuze is helemaal aan u. De Bayline appartementen hebben een residentiële status. Dat betekent dat u uw appartement volledig zelf kunt gebruiken als tweede woning. Naar verwachting zal dit ook veelal het geval zijn.

Indien u dit wilt, is het ook mogelijk om uw appartement (gedeeltelijk) te verhuren en extra inkomsten te genereren. U bent vrij om de verhuurorganisatie van uw voorkeur te kiezen. U kunt hier een lokale partij voor nemen of een partij als bijvoorbeeld Belvilla.

Milieuvriendelijk en veilig

Bayline Resort is BREEAM-gecertificeerd. BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method) is een toonaangevend systeem dat de duurzaamheid van bouwprojecten beoordeelt. Het beoordeelt de impact op het milieu over de gehele levenscyclus van het gebouw, van nieuwbouw tot ingebruikname en renovatie. De score is gebaseerd op negen factoren: management, gezondheid en welzijn, energie, transport, materialen, afval, water, landgebruik en ecologie en vervuiling.
Dit betekent dat de door BREEAM beoordeelde ontwikkelingen duurzamere omgevingen zijn, die het welzijn van de mensen die er wonen en werken bevordert. Tevens draagt het bij aan de bescherming van de natuurlijke hulpbronnen. Een investeringen in onroerend goed met een BREEAM certificaat kan aantrekkelijk zijn.

Bayline appartementen Algarve
Bayline appartementen Algarve

Een schitterende locatie met een rijke traditie

Armação de Pêra is uniek gelegen op een locatie waar de zee en de lagune bij elkaar komen. Van oorsprong is het een typisch vissersdorp en veel van de oude tradities zijn behouden gebleven. Het is nog steeds mogelijk om de vissers te zien die bij dageraad in hun felgekleurde boten terugkomen van de zee. Soms is het zelfs mogelijk om de vis direct van de visser te kopen… Verser bestaat niet.

Vanaf uw balkon ziet u waar de oceaan de natuur raakt. Ontsnap aan de dagelijkse routine, geniet van het geweldige uitzicht of lees een goed boek terwijl u luistert naar het geluid van de zee en natuur. Geniet van het moment.
.

Goudgele stranden

Praia Armação de Pêra is één van de grootste stranden in de Algarve met een lengte van 6km. Ideaal om lekker lange strandwandelingen te maken. Het strand heeft een zogenaamde “Blauwe Vlag” en is daarmee een veilige strand met een uitgebreid aanbod aan ondersteunende diensten en entertainment die in alle behoeften van de strandgasten voorzien. Een groot aantal Portugese stranden ontvangt ieder jaar een blauwe vlag van Europa, een erkenning voor de uitstekende condities. Wanneer u van afwisseling houdt, dan zijn In de directe nabijheid zijn nog meer aantrekkelijke stranden.

Ombria Portugal activiteiten

Nieuwsgierig naar wat Ombria Resort nu zo interessant maakt?

Hoogwaardige afwerking en luxe materialen

Met een eigen luxe vakantiewoning of appartement op Ombria Resort profiteert u van allerlei luxe faciliteiten op het resort. Tevens beschikt u over een hoogwaardig afgewerkte villa of appartement. De materialen die worden gebruikt zijn van de hoogste kwaliteit. De keuken is voorzien van luxe inbouwapparatuur. De klimaatbeheersing van de appartementen, villa’s en openbare ruimtes wordt opgewekt door zonne- en geothermische energie. Vanuit uw appartement of villa heeft u een schitterend uitzicht over de golfbaan en de direct omgeving.

Alle Viceroy Residences worden volledig gemeubileerd opgeleverd volgens de hoogste 5-sterren normen van Viceroy Hotels and Resorts.

Luxe 5 sterren hotel faciliteiten

Naast de hoogwaardig afgewerkte villa’s en appartementen kunt u genieten van de luxe hotel faciliteiten die het resort biedt. Zo komen er 5 zwembaden, meerdere exclusieve restaurants en bars, een sauna, een state of the art wellness en uitgebreide fitness.
Tevens kunt u met de eigen shuttle service naar een beachclub aan het strand worden gebracht. Er ligt een schitterende 18 holes golfbaan gesitueerd in de glooiende heuvels op het resort. De Viceroy Residences worden gemanaged door Viceroy Hotels and Resorts.

Met de komst van Viceroy Hotels & Resorts op Ombria Resort, krijgt dit luxe 5 sterren Hotel brand zijn eerste Hotel op Europese bodem. Wereldwijd kan men al op de meest exclusieve plekken Viceroy Hotels & Resorts bezoeken.

Ombria Resort, alsof het er al jaren staat

De architectuur van het resort is gebaseerd op de lokale bouwstijl. Dit zie je o.a. terug in het kleur- en materiaal gebruik. Het totale resort beslaat 150 hectare waarvan slechts een derde deel wordt bebouwd, de rest bestaat uit een 18-holes golfbaan en natuur. 

Lage bouwdichtheid

De bouwdichtheid is dus zeer laag. Alle bebouwing op het resort volgt de contouren van het bestaande landschap. Je hebt het gevoel alsof het er altijd al is geweest. Een groot deel van het resort bestaat uit een groot oeroud bos, tevens staan er veel eiken en kurkbomen en stroomt er een klein riviertje door het resort.
De eerste fase van het resort wordt in het voorjaar van 2022 opgeleverd.

In de buurt van authentieke Portugese dorpjes

Dit 5-sterren resort ligt tussen de authentieke dorpjes Querenca en Tor en op 10 minuten rijden van een typisch Portugese stad Loulé. De plek waar je je boodschappen kunt doen en heerlijk kunt eten in één van de vele restaurantjes.

Lokale markt in Loulé

Tevens kun je er op zaterdagochtend de lokale markt bezoeken bij de Mercado Municipal.
Iedere zaterdag bieden de boeren uit de omgeving hier een groot scala aan verse producten te koop. Verse tomaten, paprika’s komkommers, maar ook knoflook, fruit, honing en dadels en de lekkerste kazen en worsten.

Duurzaamheid is prioriteit

In onze huidige samenleving wordt duurzaamheid een steeds belangrijkere factor. Bij het realiseren van Ombria Resort is duurzaamheid één van de belangrijkste prioriteiten geweest. Zo beschikt Ombria Resort over het grootste geothermische energiesysteem in Portugal. Dit innovatieve systeem, waarbij energie wordt opgewekt uit aardwarmte, levert een belangrijke bijdrage aan de klimaatbeheersing van alle gebouwen.
Tevens is er gekozen voor zonne-energie welke gebruikt wordt voor het verwarmen van alle zwembaden en ook bijdraagt aan de klimaatbeheersing. 
Daarnaast zijn er nog tal van duurzame keuzes gemaakt. Al deze keuzes bij elkaar maken Ombria Resort tot een resort dat toekomstbestendig is en dit komt de waarde van het onroerend goed ten goede.

Duurzaamheidscertificaat voor de golfbaan

Ook de 18 holes golfbaan past in het duurzame plaatje. De golfbaan heeft al het GEO Foundation certificaat ontvangen. De golfbaan is gesitueerd in de oorspronkelijke heuvels. Er zijn geen concessies gedaan aan het landschap. Daarnaast zijn er nadat de volledige golfbaan klaar was o.a. 750 nieuwe eiken geplaatst rondom de baan.

Zuinig met water

Om de golfbaan te besproeien wordt er gebruik gemaakt van een intelligent irrigatiesysteem die alleen daar sproeit waar het nodig is en de grassoort die op de greens gebruikt is, is een soort dat gewend is aan het warme, droge klimaat in de Algarve.
Tevens is het oude irrigatiesysteem rondom de golfbaan in tact gebleven en wordt nog steeds gebruikt.