Reviews Second Home Invest

your TRUSTED advisor

“We konden steeds een beroep op Gerard doen”

“Gerard en Paulien van Second Home Invest hebben ons naar volle tevredenheid begeleid bij de aankoop van ons appartement in de Portugese Algarve. Het is een plezierige, betrouwbare en deskundige partij met ervaring bij de bemiddeling van nieuwbouwprojecten in Portugal. Gerard heeft ons precies verteld wat we konden verwachten, daarnaast hebben zij een netwerk met specialisten waar we gebruik van gemaakt hebben. De bouw van het project heeft langer geduurd dan verwacht en ook de communicatie vanuit de projectontwikkelaar was niet altijd optimaal. We konden steeds een beroep op Gerard doen om de zaken bij de projectontwikkelaar gedaan te krijgen. Wij vonden dat heel waardevol dat we daarop konden vertrouwen. Inmiddels is ons appartement opgeleverd en genieten we volop van het fraaie uitzicht en het lekkere Portugese leven.”​

Ellen en Marjolien (2023)

“Zonder enige druk en perfect onder controle”

“Ik ben echt onder de indruk hoe Gerard deze trein in beweging houdt en het proces begeleidt tijdens de aankoop van ons appartement in Portugal. Zonder enige druk en perfect onder controle. Het is fijn iemand zoals Gerard te hebben die, dit toch best lastige dossier, soepel laat verlopen!“

Rudolf Philipse

“Veel ervaring met verkoop van nieuwbouwprojecten in Portugal”

“Gerard Haagsma van Second Home Invest heeft mij tijdens dit proces begeleid. Hij heeft inmiddels zo veel ervaring met verkoop van nieuwbouwprojecten in Portugal dat hij precies kan vertellen wat je kunt verwachten en bij wie je moet zijn. Het is geen gladde jongen, hij is een betrouwbare man. Ik vond het heel waardevol dat je op hem kunt vertrouwen, dat afspraak ook afspraak is. Dat geldt overigens ook voor zijn partners in Portugal. We krijgen regelmatig video’s met updates over de bouw. Ook tijdens de coronacrisis bouwen zij gewoon door. We moeten nog even geduld hebben, want de geplande oplevering van ons nieuwbouwappartement is in maart 2022.”

Hans

“De brug naar Oostenrijk”

“Ondertussen gaan we vele jaren naar Oostenrijk, zowel zomer als winter. Iedere keer liepen we langs bij de verschillende immo-kantoren. De droom om een vakantieappartement te kopen in Oostenrijk kwam iedere keer weer. Maar het is niet evident om dromen om te zetten in realiteit en zo kwamen we bij Gerard van Second Home Invest via de gekende zoekrobot Google.
Onze aandacht werd getrokken naar het project in Zell-am-See “Elements Resort”. Na enkele mails met Gerard besloten we om een meeting te plannen. Alle vragen werden duidelijk beantwoord. Voorzien van documentatie keerden we met een goed gevoel huiswaarts. De optie werd al vlug doorgemaild en aangepaste plannen in reply.
Zo zijn we dit jaar tijdens ons verlof in Zell-am-See de officiële documenten gaan ondertekenen. De droom is realiteit geworden.
Dankzij Gerard en Paulien werd de brug naar Oostenrijk realiteit.

Gerard en Paulien, bedankt om mee te helpen om onze droom te realiseren, bedankt om steeds paraat te staan en de vele vragen die we hadden te beantwoorden.”

S&G, O België

“Fijne persoonlijke benadering”

“Prima samenwerking tot dusver. Fijne persoonlijke benadering. Lage drempel van contact. Had graag meer begeleiding bij de financiën gezien. Veel Oostenrijkse documenten die best al een vertaalslag hadden kunnen maken. Voor moeilijk leesbare notariële stukken die het allemaal niet leuker maken en erg complex overkomen.“

Rob Verhoeven

“Hij spreekt duidelijk taal, erg fijn om zo zaken te doen”

“We hebben in Gerard van Second Home Invest een hele betrouwbare en ter zake kundig iemand gevonden. In eerste instantie waren we verkocht toen we dit prachtige appartement van Bayline zagen tijdens onze reis door de Algarve. Met de opmerking van mijn man Michel ‘dit gaan we dus gewoon doen’ na bezichtiging van het penthouse rees bij mij de gelijk vraag ‘hoe gaan we alles realiseren en bewoonbaar maken’? We hadden bovendien net een verhuizing achter de rug in Nederland dus ik zag er erg tegenop. Gerard kwam gelijk met oplossingen, er zijn bedrijven cq woninginrichters die alles van a tot z regelen. Hij had gelijk, we hebben via hem een ontzettend goed adres gekregen en dat was voor ons de reden om de stap te zetten. Ook met de randzaken heeft hij ons goed geholpen en de juiste personen in Portugal aangewezen. Voor vragen stond hij snel klaar. Hij spreekt duidelijke taal. Erg fijn om zo zaken te doen. We wonen nu met heel veel plezier in ons penthouse in Armação .”​

Erna en Michel de Bruin (2023)

“Het vertrouwen gaf de doorslag”

“Gerard heeft ons destijds alles voorberekend. Hierdoor kregen we inzicht in alle kosten, de af te dragen belastingen en de te verwachten opbrengsten. Heel fijn. Dit vertrouwen gaf de doorslag en daarom hebben de knoop doorgehakt en een vakantieappartement in dit viersterrenresort gekocht. De verwachting is dat het eind 2021 wordt opgeleverd. We kunnen niet wachten om er weer naartoe te gaan, om te kijken hoe de bouw verloopt. Ondertussen ontvangen we regelmatig foto’s en video’s van de voortgang. En als we vragen hebben, kunnen we Gerard altijd bellen. Naast het feit dat hij thuis is in de markt en doet wat hij belooft, heeft hij ons ook ontzettend geholpen met de taalbarrière. We zijn blij dat we via Second Home Invest ons droomappartement hebben kunnen realiseren!”

Lenie en Rob de Bruyn

“Goed inlevingsvermogen en is zeer correct”

“Second Home Invest is een plezierige, betrouwbare en deskundige partij voor de begeleiding van een vakantieappartement in Oostenrijk.
Gerard heeft kennis van de markt en heeft ook goede contacten met de diverse specialisten ter plaatse.
Hij heeft een heel goed inlevingsvermogen en is zeer correct in het contact en in het nakomen van afspraken die ook oog heeft voor de kleine investeerders.
Ook voor vragen na de aankoop is hij goed bereikbaar en zorgt hij indien nodig voor de juiste contacten.

Kortom: Second Home Invest is een partij die je zeker moet benaderen bij het investeren in een tweede woning.”

Janiek en Sandra Weijers

“Ontspannen en betrouwbaar”

“Wij vonden het een fijne samenwerking. Ontspannend en betrouwbaar en volledig in de informatievoorziening. Zaken werden snel opgepakt en niet als opdringerig ervaren.“

Marcel en Kirsten

“Mijn investering is veel mooier uitgevallen dan ik mij had kunnen voorstellen, ik ben super blij”

“Ongeveer een jaar geleden tekende ik de koopovereenkomst voor een appartement op Ombria Resort. Vanwege Covid-beperkingen was ik niet in staat om Portugal vanuit Nederland te bezoeken, maar de informatie die mij werd verstrekt was zeer volledig. Wat mij het meest aantrok is het concept waarbij de appartementen volledig worden beheerd door Ombria Resort en de eigenaar het appartement 10 weken per jaar kan gebruiken en een mooi rendement op de investering kan krijgen. Deze zomer heb ik de site voor de eerste keer bezocht en ik was super onder de indruk. Het appartement is werkelijk tot in de puntjes verzorgd; de golfbaan is werkelijk schitterend en uiterst goed onderhouden. Mijn investering is dus veel mooier uitgevallen dan ik mij had kunnen voorstellen en ik ben super blij. Ik kan niet wachten om volgend jaar het eindresultaat te zien en kijk er echt naar uit om tijd door te brengen op Ombria Resort.”

Rudolf Philipse

“De juiste persoon om onze droom te realiseren”

“Gerard Haagsma van Second Home Invest heeft ons goed geholpen bij het nemen van de juiste stappen en het in contact brengen met de juiste personen om onze droom te kunnen realiseren. Daar zijn we hem heel dankbaar voor.”

Wilt u weten waarom Adrie en Arianne zo genieten van hun appartement in Oostenrijk? Lees daar dan hier meer over in “Onze klanten aan het woord’.

Adrie en Arianne

“Prettige ervaring”

“De persoonlijke gesprekken met Gerard hebben we als erg prettig ervaren.”

A.R. en I.R.

“Aangename kennismaking, nog niet tot aankoop overgegaan”

“Doorgaan waar jullie mee bezig zijn! Wij vinden jullie een vertrouwelijke en fijne partij om mee samen te werken!”

Ronnie van Zon

“Zeer vriendelijk en professioneel”

“Gewoon de zeer professionele begeleiding, en eerlijkheid van antwoorden op bepaalde vragen. Zeer, zeer vriendelijk en professioneel”

Jaap en Jan Buijs

“Kundig en vertrouwd”

“Kundig, bewogen en bevlogen.. Veel expertise.. Vertrouwd.”

Hans

“Betrouwbaar en veel geduld”

“Gerard Haagsma heeft ons begeleid bij het gehele traject van de aankoop van drie appartementen van het Project Glemm by Avenida.

Zijn inbreng is zeer waardevol voor ons geweest, omdat hij onze vele vragen op deskundige wijze heeft beantwoord. Hierdoor zijn wij beter in staat geweest de goede keuzes te maken. Gerard is daarbij betrouwbaar en heeft erg veel geduld, waardoor je als klant een echte ondersteuning ervaart op een terrein waar wij zelf niet zo in thuis zijn. Gedurende het gehele traject is Gerard zeer professioneel op ons overgekomen en zijn wij hem dankbaar voor zijn nuttige en belangrijke rol.”

Rob Koster

“We kregen alle tijd”

“Bijzonder prettig, zowel de introductie in Nederland als ook de lokale opvolging in Oostenrijk. Project werd niet teveel gepusht, er waren duidelijke mogelijkheden en onmogelijkheden maar ook voldoende flexibiliteit om individuele wensen tegemoet te komen. “

P.K. en S.K.

“Het vertrouwen sprak ons aan”

“Nadat ik de uitzending van Way of Living over het project in Portugal had gezien, heb ik via de website informatie aangevraagd. Het vertrouwen sprak ons aan en de goede begeleiding. “

Corné

“Enthousiast en kundig”

“Prima en enthousiaste begeleiding van Gerard en Paulien. Geen moeite is teveel! Kundig advies”

Anja

“Kundig, komen beloftes na”

“Ik zou een samenwerking zeker aanraden. Ik heb Gerard leren kennen als een kundig verkoper. Iemand die zijn beloftes nakomt. What you see is what you get.”

Wichert

“Betrouwbaar en duidelijk”

“Gerard en Paulien zijn twee toppers. Oprechte betrokkenheid en de juiste advisering. Niets is te veel voor ze. Betrouwbaar, duidelijk en een hele prettige partij om samen uiteindelijk naar een mooi resultaat te komen.”

Björn en Marlies Kuipers

“Prettige begeleiding”

“Wij hebben het contact met en begeleiding van Second Home Invest als zeer prettig ervaren.
Ook zeker de aanwezigheid van Gerard op locatie wat ons heeft doen besluiten over te gaan tot koop.”

Bas

“Groot inlevingsvermogen en plezierig persoon”

“Second Home Invest heeft ons professioneel en deskundig begeleid met de aankoop van vastgoed in Oostenrijk. Met Gerard werken we heel graag samen. Gerard is betrouwbaar, luistert goed naar de wensen van de klant, heeft een groot inlevingsvermogen, denkt mee in oplossingen en reageert snel op mail en telefoon. Kortom Gerard is een zeer plezierig persoon die wij van harte aanbevelen bij het begeleiden van de aankoop van vastgoed in het buitenland.”

Jeanette en Joris Dierick

Contact

Hebben bovenstaande reviews over Second Home Invest je enthousiast gemaakt?