Wat anderen over ons zeggen

your TRUSTED advisor

“De brug naar Oostenrijk”

“Ondertussen gaan we vele jaren naar Oostenrijk, zowel zomer als winter. Iedere keer liepen we langs bij de verschillende immo-kantoren. De droom om een tweede verblijf te kopen in Oostenrijk kwam iedere keer weer. Maar het is niet evident om dromen om te zetten in realiteit en zo kwamen we bij Gerard van Second Home Invest via de gekende zoekrobot Google.
Onze aandacht werd getrokken naar het project in Zell-am-See “Elements Resort”. Na enkele mails met Gerard besloten we om een meeting te plannen. Alle vragen werden duidelijk beantwoord. Voorzien van documentatie keerden we met een goed gevoel huiswaarts. De optie werd al vlug doorgemaild en aangepaste plannen in reply.
Zo zijn we dit jaar tijdens ons verlof in Zell-am-See de officiële documenten gaan ondertekenen. De droom is realiteit geworden.
Dankzij Gerard en Paulien werd de brug naar Oostenrijk realiteit.

Gerard en Paulien, bedankt om mee te helpen om onze droom te realiseren, bedankt om steeds paraat te staan en de vele vragen die we hadden te beantwoorden.”

S&G, O België
30/09/2019

“Goed inlevingsvermogen en is zeer correct”

“Second Home Invest is een plezierige, betrouwbare en deskundige partij voor de begeleiding van een tweede woning in Oostenrijk.
Gerard heeft kennis van de markt en heeft ook goede contacten met de diverse specialisten ter plaatse.
Hij heeft een heel goed inlevingsvermogen en is zeer correct in het contact en in het nakomen van afspraken die ook oog heeft voor de kleine investeerders.
Ook voor vragen na de aankoop is hij goed bereikbaar en zorgt hij indien nodig voor de juiste contacten.

Kortom: Second Home Invest is een partij die je zeker moet benaderen bij het investeren in een tweede woning.”

Janiek en Sandra Weijers
17/09/2019

“Kundig en vertrouwd”

“Kundig, bewogen en bevlogen.. Veel expertise.. Vertrouwd.”

Hans
29/01/2019

“Betrouwbaar en veel geduld”

“Gerard Haagsma heeft ons begeleid bij het gehele traject van de aankoop van drie appartementen van het Project Glemm by Avenida.

Zijn inbreng is zeer waardevol voor ons geweest, omdat hij onze vele vragen op deskundige wijze heeft beantwoord. Hierdoor zijn wij beter in staat geweest de goede keuzes te maken. Gerard is daarbij betrouwbaar en heeft erg veel geduld, waardoor je als klant een echte ondersteuning ervaart op een terrein waar wij zelf niet zo in thuis zijn. Gedurende het gehele traject is Gerard zeer professioneel op ons overgekomen en zijn wij hem dankbaar voor zijn nuttige en belangrijke rol.”

Rob Koster
17/09/2019

“Groot inlevingsvermogen en plezierig persoon”

“Second Home Invest heeft ons professioneel en deskundig begeleid met de aankoop van vastgoed in Oostenrijk. Met Gerard werken we heel graag samen. Gerard is betrouwbaar, luistert goed naar de wensen van de klant, heeft een groot inlevingsvermogen, denkt mee in oplossingen en reageert snel op mail en telefoon. Kortom Gerard is een zeer plezierig persoon die wij van harte aanbevelen bij het begeleiden van de aankoop van vastgoed in het buitenland.”

Jeanette en Joris Dierick
14/11/2018

“Enthousiast en kundig”

“Prima en enthousiaste begeleiding van Gerard en Paulien. Geen moeite is teveel! Kundig advies”

Anja 21/12/2018

“Kundig, komen beloftes na”

“Ik zou een samenwerking zeker aanraden. Ik heb Gerard leren kennen als een kundig verkoper. Iemand die zijn beloftes nakomt. What you see is what you get.”

Wichert
16/11/2018

“Betrouwbaar en duidelijk”

“Gerard en Paulien zijn twee toppers. Oprechte betrokkenheid en de juiste advisering. Niets is te veel voor ze. Betrouwbaar, duidelijk en een hele prettige partij om samen uiteindelijk naar een mooi resultaat te komen.”

Björn en Marlies Kuipers
05/09/2018

“Prettige begeleiding”

“Wij hebben het contact met en begeleiding van Second Home Invest als zeer prettig ervaren.
Ook zeker de aanwezigheid van Gerard op locatie wat ons heeft doen besluiten over te gaan tot koop.”

Bas
24/04/2019

Waar kent u ons van?

De mooie projecten die wij aanbieden, brengen wij geregeld onder de aandacht via verschillende mediakanalen.
Ook werken wij regelmatig mee aan interviews en TV-reportages om meer te vertellen over een project en de visie achter een project.

Meer informatie

Contact

reCAPTCHA is required.