your TRUSTED advisor

Bij de aankoop van uw vakantiewoning

Second Home Beurs

Op de Second Home Beurs Utrecht worden meer dan 250.000 vakantiewoningen in 25 verschillende landen door ongeveer 150 gespecialiseerde aanbieders gepresenteerd. Naast de stands waar de exposanten hun vakantiewoningen aanbieden, worden er ook verschillende seminars gehouden. 

Als bezoeker van de Second Home beurs kun je de seminars bijwonen. Tijdens deze sessies krijg je uitleg over allerlei zaken waar je mee te maken krijgt als je een vakantiewoning in Nederland of het buitenland aankoopt. Denk aan juridische en fiscale informatie, maar ook aan praktische informatie over een bepaald resort, project of vakantiehuis.

De Second Home Beurs vindt jaarlijks vijf keer plaats. De grootste beurzen zijn te vinden in Utrecht, in het voorjaar en najaar. Daarnaast zijn er nog twee edities in België en een in Maastricht.
De beurs wordt sinds 2006  georganiseerd door Fairs Consult. Het is de enige beurs in België en Nederland die geïnteresseerden en aanbieders op het gebied van recreatief onroerend goed en investeringen bij elkaar brengt. 

 

De Second Home Beurs is voor iedereen

De Second Home Beurs Utrecht is voor iedereen die droomt van een vakantiehuis en zich wil laten inspireren en informeren. De beurs wordt goed bezocht: ieder jaar weten ruim 18.000 geïnteresseerden de weg naar de Second Home Beurs te vinden. Dat komt ook door het ruime en gevarieerde aanbod: er worden vakantiewoningen in meer dan 25 landen gepresenteerd en de prijs van de vakantiewoningen varieert van € 100.000 tot over een miljoen euro.

 

Nieuwe en bestaande vakantiewoningen

Op de Second Home Beurs Utrecht staan niet enkel aanbieders met nieuwbouwwoningen, zoals wij; er zijn ook standhouders die bestaande woningen aanbieden.
Sommige standhouders fungeren als een makelaar en hebben een breder aanbod. Wij werken daarentegen met maar een paar Portugese en Spaanse ontwikkelaars. Het voordeel van onze langdurige samenwerking met deze ontwikkelaars is dat we zeer persoonlijk en direct contact hebben met onze samenwerkingspartners en dat wij elk nieuwbouwproject dat we aanbieden door en door kennen.

Droom jij van een eigen vakantiewoning? De Second Home Beurs is dé plek waar jij je vrijblijvend en in een gemoedelijke sfeer uitgebreid kunt laten informeren over de mogelijkheden die er zijn. Spreek de exposanten aan en bespreek jouw wensen en vragen. Woon de seminars bij en luister naar de experts die vertellen over alles wat speelt rondom de aankoop van recreatief onroerend goed. 

 

Second Home Invest op de Second Home Beurs Utrecht

Second Home Invest is al meer dan vijf jaar te vinden op de beurs. We waren aanwezig bij meer dan tien edities in zowel Nederland als België. 

Ook dit jaar, 2024, staan we op de Second Home Beurs in Utrecht van 22 maart  – 24 maart. Ieder dag is de beurs geopend van 10.00 – 17.00 uur.
Second Home Invest kun je vinden op stand 234. Wij zien je graag.

Ben je benieuwd naar onze projecten? Wil je ons leren kennen en informatie krijgen over de aankoop van een vakantiehuis in Portugal of Spanje? Wij ontvangen je graag op onze stand en informeren je met veel plezier over onze nieuwbouwprojecten.

Méér Portugal en Spanje op de Second Home Beurs

Op de Second Home Beurs Utrecht staan meer dan 150 aanbieders met een aanbod uit ongeveer 25 landen. Het is dus best logisch dat wij niet de enigen zijn die vakantiewoningen in Portugal aanbieden. Naast ons zijn er nog een viertal andere exposanten met vakantiewoningen in dit land. Ben jij geïnteresseerd in een vakantiewoning in Portugal, dan kun je dus ook bij andere exposanten terecht. Zeker als het gaat om specifieke regio’s.
Ons aanbod met vakantiewoningen bevindt zich voornamelijk in de Algarve en één van onze projecten is gelegen in de Silver Coast. Ben je op zoek naar een vakantiewoning in een andere Portugese regio, dan kun je een bezoek brengen aan de stands van exposanten die vakantiewoningen hebben in het gebied rondom Porto, de Silver Coast en Lissabon.

 

…of ergens anders op de wereld

Misschien zoek jij een fraaie vakantiewoning, maar juist niet in Portugal of Spanje? Ook dan ben je bij de Second Home Beurs op de juiste plek. Je vindt er aanbieders van vakantiewoningen over de hele wereld: van Spanje, Griekenland en Zwitserland tot Macedonië, Thailand en Zuid-Afrika.
Ben je benieuwd naar het hele aanbod op de beurs, bekijk dan de website van de Second Home Beurs. Hier vind je informatie over alle exposanten.

Reserveer jouw ticket voor de Second Home Beurs

Zoek jij een exclusieve vakantiewoning, met of zonder verhuurverplichting op een
A-locatie in Spanje of Portugal, dan ben je bij onze stand aan het juiste adres.


Waar ken je ons van?

De mooie projecten die wij aanbieden, brengen wij geregeld onder de aandacht via verschillende mediakanalen.
Ook werken wij regelmatig mee aan interviews en TV-reportages om meer te vertellen over een project en de visie achter een project.

Meer informatie