White Shell Beach Villas

Appartement
| Algarve

V.a. € 600000,-

De schitterende geschakelde villa’s en appartementen op White Shell Beach Villas liggen 400 meter van zee in de omgeving van Porches in de Algarve. Kies je voor een vakantiehuis op dit resort dan geniet je van luxe en comfort in een prachtige omgeving op loopafstand van de stranden.

Whiet Shell Resort

Porches

1 - 3 slaapkamers

1 - 2 badkamers

73m² - 132m²

Gerard & Paulien

– your TRUSTED advisor –

Geïnteresseerd?
Wil je investeren in vastgoed en weten wat het beste bij jou past? Wij helpen je graag.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

 

+31 (0)85 065 36 72

Informatie aanvragen

White Shell Beach Villas

| Algarve

Luxe appartementen en villa’s op loopafstand van zee

 • Verhuurverplichting, eerste 5 jaar 4% gegarandeerde verhuuropbrengst
 • Daarnaast 7 weken eigen gebruik
 • Eén van de laatste mogelijkheden om een nieuw appartement of villa zo dicht aan zee te kunnen kopen
 • Het gehele resort is autovrij, iedere eigenaar heeft een eigen parkeerplaats
 • Het resort beschikt over een binnen- en buitenzwembad
 • Luxe faciliteiten als een wellness, spa en fitness
 • Receptie en conciërge services
 • Toegang tot één van de mooiste zandstranden van de Algarve
 • Alle appartementen en villa’s zijn hoogwaardig afgewerkt
 • Ruime terrassen
 • Appartementen zijn gereed en direct klaar voor gebruik
 • In de omgeving liggen meerdere golfbanen
 • Porches ligt op 3 kwartier rijden van Faro Airport

Impressie van het resort

Laat je inspireren en verrassen door de prachtige ligging van het White Shell Resort vlakbij de Atlantische Oceaan en alle luxe faciliteiten.

Aanbod White Shell Resort

Appartement 1 slaapkamer

Begane grond
Niet meer beschikbaar

  2
  73m²
  34m²
  1

Appartement 2 slaapkamers

Begane grond
Prijs vanaf € 600.000,-

  4
  112m²
  35m²
  2

Appartement 2 slaapkamers

Topfloor
Prijs vanaf € 675.000,-

  4
  101m²
  34m²
  2

Geschakelde villa 3 slk

Twee verdiepingen
Prijs vanaf € 800.000,-

  6
  132m²
  41m²
  2

Wij hanteren op onze website de door de projectontwikkelaar vastgestelde prijzen. De prijzen van de appartementen bij aankoop via Vanguard of Second Home Invest zijn gelijk. Kies je voor ons, dan profiteer je zonder extra kosten van ons betrouwbare netwerk van deskundigen en begeleiding in Nederland.

Prijzen zijn excl. aankoopkosten en kunnen zonder voorafgaand bericht wijzigen. Vraag naar de actuele prijzen en beschikbaarheid.
Prijzen zijn inclusief meubilair en inventarispakket én parkeerplaats.

| Algarve

Specificaties White Shell Resort

Faciliteiten en Services

Receptie en hotelservices

Spa & wellness

Gezamenlijk zwembad

Autoluw, voldoende parkeergelegenheid

5 minuten lopen naar het strand

Waar ligt White Shell Resort?

 • Drie kwartier rijden vanaf Faro Airport
 • 5 minuten lopen naar het strand
 • 5 minuten rijden centrum Armação de Pêra

White Shell Beach Villas

Wat maakt White Shell Beach Villa's zo uniek?

Verhuurrendement in combinatie met eigen gebruik

Alle eigenaren ontvangen de eerste 5 jaar een gegarandeerde verhuuropbrengst van 4% per jaar. Daarna wordt het een variabel rendement. Daarnaast kunnen eigenaren hun woning maximaal 7 weken per jaar zelf gebruiken; 1 week hoog-, 2 weken midden- en 4 weken laagseizoen. Voor veel kopers is dit een ideale combinatie tussen eigen gebruik en het genereren van een aantrekkelijke verhuuropbrengst.

White Shell Beach Villas is een project met een toeristische status. Dat betekent dat er een verhuurplicht op deze woningen van toepassing is. Tijdens uw afwezigheid wordt de woning professioneel en zorgeloos door Amazing Evolution verhuurd volgens het verhuurpool model. U ontvangt een aandeel uit de verhuurpool die gerelateerd is aan het type woning.

Bekijk ook eens ons volledige aanbod in Portugal.

Investeren

Nieuwbouw vakantiewoning in Portugal

Wij zetten graag voor je op een rij waarom wij denken dat een nieuwbouw vakantiehuis voordelen heeft ten opzichten van bestaande woningen.

Lees meer

Luxe faciliteiten op autoluw resort

White Shell Beach Villas is op een bijzondere wijze ontwikkeld. Voor alle eigenaren en gasten is er een privé parkeerplaats op het resort. De centrale plek van het resort wordt gevormd door de spa & wellness en het zwembad. Alle appartementen en villa’s zijn rondom dit centrale punt gesitueerd.

De keuze voor exclusieve interieurs, de groenvoorzieningen en een autoluw resort zorgen voor een luxe en rustige omgeving om ieders verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Daarnaast zijn er uitgebreide faciliteiten beschikbaar zoals o.a.: een verwarmde zwembaden, fitnessclub, sportvelden en een spa & wellness. De luxe faciliteiten, de uitgebreide services en de nabijheid van de zee en het strand, maken ieder verblijf in uw appartement of villa tot een heerlijke vakantiebeleving.

Services tot in elk detail

Veel kopers willen graag volledig ontzorgd worden op het vlak van beheer en onderhoud van hun woning alsook tijdens het verblijf in hun eigen appartement. Om de eigenaren volledig te ontzorgen, biedt het bedrijf Amazing Evolution, services op maat en verzorgen zij het volledige management, beheer en onderhoud voor dit resort.

Amazing Evolution biedt de eigenaren naast de verhuur, beheer en onderhoud ook een volledige scala van diensten aan. Van Conciërge Services, last-minute bestellingen tot een oppas-service wanneer u samen een avondje weg wilt. Door deze services tegen betaling af te nemen zal uw conciërge uw verblijf tot in het kleinste detail regelen. Dit maakt uw verblijf telkens zorgeloos en onvergetelijk.

Investeren

Weg uit Nederland?

Denk eens aan Portugal of Spanje.

Lees meer

Vanguard Properties

In oktober 2015 bezocht Claude Berda Lissabon en besloot om een vastgoedontwikkelaar in Portugal te worden. Claude Berda, de oprichter van Vanguard Properties, is de voormalige voorzitter van AB Groupe, de belangrijkste onafhankelijke uitgever, producent en distributeur van audiovisuele content in Frankrijk. Het feit dat Claude Berda na een zorgvuldige analyse van de verschillende mogelijkheden heeft besloten om juist volop te investeren in Portugal zegt natuurlijk iets over de aantrekkelijkheid van dit geweldige land. Voor veel investeerders is dit een belangrijk signaal.

Vanguard Properties heeft meer dan 25 Portugese investeringsprojecten in portefeuille en neem daarmee een vooraanstaande positie in op de ranglijst van de grootste (residentiële) vastgoedontwikkelaars van Portugal. Het ontwikkelt momenteel achttien projecten, in Lissabon, Oeiras, Comporta, Algarve en andere steden en regio’s in Portugal. De huidige waarde van de projecten in ontwikkeling bedraagt meer dan 1 miljard euro.

Een duurzaam resort

White Shell Beach Villas is BREEAM-gecertificeerd. BREEAM beoordeelde ontwikkelingen zijn duurzamere omgevingen die het welzijn van de mensen die er wonen en werken bevordert. Tevens draagt het bij aan de bescherming van de natuurlijke hulpbronnen.

Een investeringen in onroerend goed met een BREEAM certificaat kan aantrekkelijk zijn BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method) is een toonaangevend systeem dat de duurzaamheid van bouwprojecten beoordeelt. Het beoordeelt de impact op het milieu over de gehele levenscyclus van het gebouw, van nieuwbouw tot ingebruikname en renovatie. De score is gebaseerd op negen factoren: management, gezondheid en welzijn, energie, transport, materialen, afval, water, landgebruik en ecologie en vervuiling.

Een schitterende locatie met een Romeinse historie

White Shell Beach Villas ligt vlakbij het rustige vissersdorpje Porches in de Algarve. Porches is ontstaan in de zestiende eeuw en draagt nog steeds de sporen uit de Romeinse tijd. Zo staat Porches namelijk bekend om zijn aardewerk en de wijnen. Langs de N125 de weg tussen Porches en Lagos vind je veel winkeltjes die de typische Porches aardwerk verkopen.
Ook al is Porches zelf niet zo groot, je vindt er veel restaurantjes, bars en kleine winkeltjes. Het centrum van Porches wordt gekenmerkt door een prachtig kerkje, Igreja Matriz de Porches. Oorspronkelijk is dit kerkje gebouwd in de zestiende eeuw, maar tijdens de aardbeving in 1755 is het grootste deel verwoest.

Stranden op loopafstand

Het gebied rondom Porches is wereldwijd bekend om zijn prachtige stranden en rotskusten. White Shell Beach Villas ligt op slecht 5 minuten lopen van 2 van deze mooie stranden. Op de kleine rots tussen beide stranden staat het pittoreske kerkje Capela da Nossa Senhora da Rocha. Vanaf deze rots heb je schitterend uitzicht over de azuurblauwe zee, de rotskust en de stranden.

Vanaf één van de stranden in de omgeving, Praia de Marinha kun je een prachtige wandelroute lopen langs de kust. Deze voert je over de rotsen langs de kust, waar je schitterend uitkijkt over de oceaan en de magnifieke rotsformaties ziet liggen.

Algarve

Paderne, oud dorpje bij Albufeira

Breng je een bezoek aan Paderne, ga dan niet voorbij aan de opvallende witte windmolen,

Lees meer

Informatie aanvragen