Over ons

your TRUSTED advisor

BEDRIJFSDOCUMENTAIRE

Second Home Invest

Second Home Invest

Neem contact op

Zorgeloos investeren op unieke locaties

Your TRUSTED advisors

Gerard

Paulien

&

Over ons

Second Home Invest

Wij, Second Home Invest, zijn al ruim 10 jaar de persoonlijke en betrouwbare partner voor onze klanten bij de aankoop van exclusieve vakantieappartementen in binnen- en buitenland. Wij weten precies waar we op moeten letten bij het selecteren van projecten en nemen alleen projecten in ons portfolio op waarbij alles klopt: van de locatie tot de bouwkwaliteit en van de rendementsberekeningen tot de documentatie en het verhuurconcept.

Onze kracht zit hem niet alleen in het selecteren van hoogwaardige, betrouwbare nieuwbouwprojecten in Spanje en Portugal, maar vooral ook in het persoonlijk begeleiden van jou als koper. Wij nemen je bij iedere stap in het aankooptraject bij de hand: van de eerste oriënterende gesprekken en de selectie van het project tot de bezichtigingsreis, fiscale en financiële aspecten tot aan de notariële afwikkeling en de oplevering, zodat je niet alleen straks zorgeloos geniet, maar ook terugkijkt op een plezierig aankooptraject.

Wij vertegenwoordigen de projectontwikkelaars in Nederland tegen door de ontwikkelaar vastgestelde prijzen. Kies je voor ons, dan profiteer je zonder extra kosten van onze deskundige begeleiding.

Gerard en Paulien Haagsma

Duurzaam partner

Duurzaam Partner Stichting HomePlan

Second Home Invest is Duurzaam Partner van Stichting HomePlan. Een kleinschalige stichting die zich inzet voor de bouw van een huis, thuis en toekomst voor de allerarmsten in Latijns-Amerika en Zuidelijk Afrika. Met lokale partner organisaties bouwen zij aan een toekomst voor deze mensen. Wij vinden het geweldig om onze klanten aan een fantastisch vakantieappartement te helpen, maar daarnaast ligt ons hart ook bij de allerarmsten in de wereld en geeft het ons veel voldoening om deze mensen aan een eerste huis te helpen.

Wil je weten waarom wij voor Stichting HomePlan hebben gekozen? Lees dan hier onze motivatie.

Partners

Samenwerkingspartners