Bel ons 085-0653672

Over ons

Your TRUSTED advisor

Second Home Invest is al ruim 10 jaar de persoonlijke en betrouwbare partner voor onze klanten bij de aankoop van exclusieve vakantiewoningen en appartementen in binnen- en buitenland. Wij weten precies waar we op moeten letten bij het selecteren van projecten en nemen alleen projecten in ons portfolio op waarbij alles klopt: van de locatie tot de bouwkwaliteit en van de rendementsberekeningen tot de documentatie en het verhuurconcept.

Onze kracht zit hem niet alleen in het selecteren van hoogwaardige, betrouwbare nieuwbouwprojecten in Oostenrijk en Portugal, maar vooral ook in het persoonlijk adviseren en begeleiden van u als koper. Wij nemen u bij iedere stap in het aankooptraject bij de hand: van de eerste oriënterende gesprekken en de selectie van het project tot de bezichtigingsreis, fiscale en financiële aspecten tot aan de notariële afwikkeling en de oplevering, zodat u niet alleen straks zorgeloos geniet, maar ook terugkijkt op een plezierig aankooptraject.

Wij verkopen in opdracht van de projectontwikkelaar tegen door de ontwikkelaar vastgestelde prijzen. Kiest u voor ons, dan profiteert u zonder extra kosten van ons deskundig advies en begeleiding.

Gerard en Paulien Haagsma

Over ons Portugal oostenrijk bedanktpagina's

Wat anderen over ons zeggen

“Gerard en Paulien zijn twee toppers. Oprechte betrokkenheid en de juiste advisering. Niets is te veel voor ze. Betrouwbaar, duidelijk en een hele prettige partij om samen uiteindelijk naar een mooi resultaat te komen.”
Björn en Marlies Kuipers

“Second Home Invest heeft ons professioneel en deskundig begeleid met de aankoop van vastgoed in Oostenrijk. Met Gerard werken we heel graag samen. Gerard is betrouwbaar, luistert goed naar de wensen van de klant, heeft een groot inlevingsvermogen, denkt mee in oplossingen en reageert snel op mail en telefoon. Kortom Gerard is een zeer plezierig persoon die wij van harte aanbevelen bij het begeleiden van de aankoop van vastgoed in het buitenland.”
Jeanette en Joris Dierick

Wat doen wij voor u?

Begeleiding en Advies

Tijdens een persoonlijk gesprek worden uw wensen geïnventariseerd, zodat wij een individueel advies op maat kunnen geven.

Deskundig en Betrouwbaar

Inmiddels heeft het team van wij meer dan 10 jaar ervaring in de selectie en verkoop van unieke kwaliteitsresorts op toplocaties.

Één Aanspreekpunt

U heeft één centraal aanspreekpunt in Nederland om al uw zaken te regelen. Wij brengen u in contact met alle juiste partijen.

Selectie van Toplocaties

Wij hebben voor u de mooiste resorts geselecteerd, waarbij vooral is gelet op de uitstekende ligging, de hoge en luxe kwaliteit én de zorgeloze verhuur & beheer mogelijkheden.

Bezoek aan Huis

Wij maken graag een vrijblijvende afspraak bij u thuis. Samen nemen we alle zaken, die komen kijken bij de aankoop van een tweede woning, door op een tijdstip dat u uitkomt.

After Sales Services

Ook na uw aankoop blijven wij graag in beeld, wanneer u na de oplevering van uw woning nog vragen heeft, dan kunt u altijd bij ons terecht voor advies.

Samenwerkingspartners

Samenwerkingspartnes Ombria

samenwerkingspartner West Cliffs

samenwerkingspartner Glemm

samenwerkingspartner Elements

Duurzaam Partner Stichting HomePlan

Second Home Invest is Duurzaam Partner van Stichting HomePlan. Een kleinschalige stichting die zich inzet voor de bouw van een huis, thuis en toekomst voor de allerarmsten in Latijns-Amerika en Zuidelijk Afrika. Met lokale partner organisaties bouwen zij aan een toekomst voor deze mensen. Wij vinden het geweldig om onze klanten aan een fantastisch tweede woning te helpen, maar daarnaast ligt ons hart ook bij de allerarmsten in de wereld en geeft het ons veel voldoening om deze mensen aan een eerste huis te helpen.

HomePlan logo
Over ons HomePlan