Over ons

your TRUSTED advisor

Second Home Invest

Wij, Second Home Invest, zijn al ruim 10 jaar de persoonlijke en betrouwbare partner voor onze klanten bij de aankoop van exclusieve vakantieappartementen in binnen- en buitenland. Wij weten precies waar we op moeten letten bij het selecteren van projecten en nemen alleen projecten in ons portfolio op waarbij alles klopt: van de locatie tot de bouwkwaliteit en van de rendementsberekeningen tot de documentatie en het verhuurconcept.

Onze kracht zit hem niet alleen in het selecteren van hoogwaardige, betrouwbare nieuwbouwprojecten in Oostenrijk en Portugal, maar vooral ook in het persoonlijk adviseren en begeleiden van u als koper. Wij nemen u bij iedere stap in het aankooptraject bij de hand: van de eerste oriënterende gesprekken en de selectie van het project tot de bezichtigingsreis, fiscale en financiële aspecten tot aan de notariële afwikkeling en de oplevering, zodat u niet alleen straks zorgeloos geniet, maar ook terugkijkt op een plezierig aankooptraject.

Wij bemiddelen in opdracht van de projectontwikkelaar tegen door de ontwikkelaar vastgestelde prijzen. Kiest u voor ons, dan profiteert u zonder extra kosten van ons deskundig advies en begeleiding.

Gerard en Paulien Haagsma

Wat anderen over ons zeggen

“Second Home Invest heeft ons professioneel en deskundig begeleid met de aankoop van vastgoed in Oostenrijk. Met Gerard werken we heel graag samen. Gerard is betrouwbaar, luistert goed naar de wensen van de klant, heeft een groot inlevingsvermogen, denkt mee in oplossingen en reageert snel op mail en telefoon. Kortom Gerard is een zeer plezierig persoon die wij van harte aanbevelen bij het begeleiden van de aankoop van vastgoed in het buitenland.”

– Jeanette en Joris Dierick

“Gerard en Paulien zijn twee toppers. Oprechte betrokkenheid en de juiste advisering. Niets is te veel voor ze. Betrouwbaar, duidelijk en een hele prettige partij om samen uiteindelijk naar een mooi resultaat te komen.”

– Björn en Marlies Kuipers

Duurzaam Partner Stichting HomePlan

Second Home Invest is Duurzaam Partner van Stichting HomePlan. Een kleinschalige stichting die zich inzet voor de bouw van een huis, thuis en toekomst voor de allerarmsten in Latijns-Amerika en Zuidelijk Afrika. Met lokale partner organisaties bouwen zij aan een toekomst voor deze mensen. Wij vinden het geweldig om onze klanten aan een fantastisch vakantieappartement te helpen, maar daarnaast ligt ons hart ook bij de allerarmsten in de wereld en geeft het ons veel voldoening om deze mensen aan een eerste huis te helpen.

Samenwerkingspartners

Contact

reCAPTCHA is required.