your TRUSTED advisor

Jouw makelaar in Spanje

Makelaar in Spanje

Jouw makelaar bij de aankoop van een vakantiehuis in Spanje

Zoek jij een vakantiehuis in Spanje? Zoek je een nieuw thuis waar jij kunt overwinteren, in de buurt van de zee en met voldoende rust en in een natuurlijke omgeving? Wil je een vakantiehuis die ook verhuurd kan worden en waar jij geen omkijken naar hebt? Wil je investeren in een vakantiehuis als alternatief voor jouw spaargeld? Wil je graag weten wat de fiscale consequenties zijn en financiële mogelijkheden?

Kies dan voor Second Home Invest en profiteer van de volgende voordelen:

  • Luxe vakantiewoningen op prachtige golf- beach en wellnees resorts
  • Hoogwaardige en luxe afwerkingen
  • Resorts in de omgeving van Barcelona, Murcia, en Malaga en op Tenerife
  • Faciliteiten zoals sauna, wellness en fitness
  • Sportfaciliteiten als bijvoorbeeld 18-holes golfbanen, tennis- en padelbanen, voetbalvelden
  • Zorgeloze verhuurmogelijkheden en maximale vrijheid eigen gebruik
  • Goed te bereizen met de auto of met het vliegtuig
  • In een persoonlijk gesprek inventariseren we jouw wensen en beantwoorden we je vragen
  • Samen zoeken naar de woning die bij jou past
  • Wij kunnen je in contact brengen met de juiste financiële en juridische experts

Gerard & Paulien

– your TRUSTED advisor –

Wil je investeren in vastgoed en weten wat het beste bij jou past? Wij helpen je graag.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Informatie aanvragen

Stel je vraag

Bespaar op makelaarskosten dankzij het aanbod van Second Home Invest

Als je een vakantiehuis in Spanje wilt aankopen, dan denk je wellicht al snel dat je daarvoor alleen bij een Spaanse makelaar terecht kunt. Echter niets is minder waar.

Uiteraard zijn er veel makelaars aan de Spaanse Costa’s. Ook zijn er veel makelaars met Nederlandse roots, maar dat betekent niet dat je alleen maar met een makelaar in Spanje in zee kunt gaan. Het kan namelijk ook anders. Second Home Invest bemiddelt in hele fraaie vakantiewoningen op een aantal prachtige golf- beach en wellness resorts verspreid over heel Spanje. Wij werken samen met een selecte groep van toonaangevende Spaanse projectontwikkelaars. In alle gevallen realiseren zij exclusieve resorts, die beschikken over luxe faciliteiten en services en waar zaken als verhuur, beheer en onderhoud jou uit handen worden genomen.

Wij zijn niet een standaard makelaar met een heel groot en divers aanbod van bestaande woningen. Wij bemiddelen alleen in nieuwbouw woningen op deze exclusieve resorts. Wij begeleiden iedere klant van A tot Z tijdens het hele aankoopproces. Daarnaast kun je, indien je dat wilt, gebruik maken van ons netwerk van professionals. Het grote voordeel is dat wij jou in Nederland begeleiden, wij bezoeken je graag thuis voor een eerste kennismaking om jouw wensen te bespreken en jouw alle informatie te geven over het project van jouw voorkeur en uiteraard je vragen te beantwoorden. Dit persoonlijk contact in Nederland onderscheidt ons van een Spaanse makelaars.

Daarnaast si het goed om te weten dat de prijzen op onze website gelijk zijn dan de prijzen op de website van onze samenwerkingspartners. Door voor ons te kiezen profiteer je zonder extra kosten van onze deskundigheid

Een vakantiewoning in Spanje kopen zonder tussenkomst van een makelaar

Een vakantiehuis in Spanje zonder makelaar. Wij horen je denken, kan dat? Het aankopen van een vakantiehuis via een Spaanse makelaar kost je de nodige tijd en moeite. Je zult er geregeld naar toe moeten reizen en een Spaanse makelaar heeft een zo’n groot aanbod dat je ook kan overweldigen. Waar begin je als je kunt kiezen uit misschien wel meer dan 200 woningen? Daarom vragen wij ook graag je aandacht het aanbod van Second Home Invest.

Wij bieden schitterende vakantiewoningen aan op verschillende golf- beach en wellness resorts in heel Spanje. Wij werken samen met slechts enkele Spaanse project ontwikkelaars die al jarenlang naam hebben gemaakt. Het zijn resort op toplocatie, met veel luxe faciliteiten, goede services en een aangenaam aanbod van luxe vakantiewoningen.

De vakantiewoningen op deze resorts kun je zorgeloos verhuren via de centrale verhuurorganisatie waarbij je geen beperking hebt met betrekking tot het eigen gebruik. Eigen gebruik gaat vanzelfsprekend wel ten koste van je rendement. De verhuurorganisatie neemt je alle zorgen en al het regelwerk rondom de verhuur uit handen.

Investeren

Zoek je een woning in Spanje?

Ontdek dan het fraaie aanbod van appartementen, townhouses en villa's.

Lees meer

Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek

Wil je meer weten over het aankopen van hoogwaardig vastgoed in Spanje via Second Home Invest? Begin dan met het doorlezen van onze website. Hier vind je al veel informatie over de vakantiewoningen op de verschillende Spaanse resorts en laat je informeren over onze werkwijze. Vind je een vakantiewoning die jou aanspreekt, vraag dan informatie aan of neem contact met ons op.

Informatie aanvragen