Second Home Invest en de samenwerking met RTL

11 november 2021

Wij zijn ontzettend enthousiast over al onze nieuwbouwprojecten in Portugal en Oostenrijk. Niet gek ook, want voordat deze vakantiewoningen op de website staan, hebben ze een lange weg afgelegd: we controleren de projecten van top tot teen. Pas als wij ervan overtuigd zijn dat de bouwkwaliteit van een vakantiewoning uitstekend is, het verhuurconcept als een huis staat en de documentatie tot op de komma klopt, nemen wij een project op in ons portfolio. En dan komt het moment dat we investeerders zoeken: mensen die net zo enthousiast zijn als wij. Die net als wij geloven in een project. De televisiezender RTL helpt ons hierbij door regelmatig projecten van Second Home Invest in de spotlights te zetten in verschillende televisieprogramma’s.

In welke programma’s van RTL zijn de projecten van Second Home Invest te zien?

Al meerdere jaren werken we samen met RTL. De zender laat in verschillende programma’s onze nieuwbouwprojecten zien. Vaak zijn wij bij de opnames aanwezig om uitleg te geven over een project en over bijvoorbeeld het rendement.

Het RTL-programma ‘Way of Living’

Elke zondag om 17.00 uur is het programma Way of Living te zien op RTL4. De presentatoren Sanne Heijen en Arno Raymakers reizen voor dit programma de wereld rond, op zoek naar de mooiste plekken om te wonen. Het is inspirerende televisie en kijkers worden enthousiast gemaakt over het investeren in een vakantiewoning.

Sanne en Arno nemen ook regelmatig een kijkje bij de projecten van Second Home Oostenrijk en Second Home Portugal. Een nieuwbouwproject is soms een proces van meerdere jaren; het is daarom erg leuk dat RTL vóór, tijdens en na de bouw filmt. Zo krijgen kijkers een duidelijk beeld van elke zorgvuldige stap die gezet is.

Bij de opnames van Way of Living zijn wij aanwezig en geven we uitleg aan de presentatoren. Zo is Gerard te zien in de aflevering van 3 oktober 2021. Hij heeft Sanne uitgenodigd om te kijken naar het Ombria Resort in Loulé, de Algarve. Twee jaar geleden was ze daar ook op uitnodiging van ons; toen werd er net aan de bouw begonnen en was er nog vrijwel niets te zien. Maar nu is het niet te missen dat daar een werkelijk prachtig resort komt.

Gerard neemt Sanne mee naar een show-appartement; hier krijg je als kijker een perfect beeld van hoe de vakantiewoningen in het resort eruit komen te zien. Kijk zelf maar en laat je inspireren.

Trouwens, heb je een uitzending gemist? Geen zorgen; de uitzending wordt meerdere keren herhaald. Wanneer dit is, lees je op de site van Way of Living.

Een eigen vakantiehuis, midden in de Algarve: wie wil dat niet?! Ben je nieuwsgierig of investeren in een vakantiewoning in Portugal bij jou past, neem dan snel vrijblijvend contact op. Er zijn nog een paar villa’s en appartementen in het Ombria Resort beschikbaar!

Het RTL-programma ‘AlpenHaus!’

Naast de opnames van Way of Living, zijn de RTL-presentatoren ook actief voor het programma AlpenHaus!. In de zomer van 2021 werd het eerste seizoen uitgezonden: de wintereditie met – inderdaad – veel sneeuw. Centraal staat de van oorsprong Nederlandse onderneming Alpin Family, die tientallen luxe resorts in Oostenrijk exploiteert.

De Nederlander Ralph, die aan het hoofd van deze organisatie staat, leidt de presentatoren langs de verschillende resorts. Zo ziet de kijker van dit verfrissende programma de schoonheid van bijvoorbeeld de viersterrenresorts Glemm by AvenidA in Hinterglemm en Nikolaus by AvenidA in Zell am See. Ook Montafon wordt bezocht. Daar bouwen ze op dit moment aan een nieuw pareltje: het AvenidA Resort Montafon. In het tweede seizoen gaat het voornamelijk over Oostenrijk. Ook de projecten van Second Home Invest zijn te zien. Zo wordt The Gast House Zell am See uitgelicht en AvenidA Resort Montafon. ‘

Er zijn nog enkele hotelappartementen van AvenidA Resort Montafon beschikbaar! Interesse? Wacht niet langer, maar vraag vandaag nog vrijblijvend informatie op over dit fantastische project.

Genoeg gezien? Neem contact op!

Vaak zeggen bewegende beelden meer dan foto’s. Films die stap voor stap laten zien hoe een luxe resort steeds meer vorm krijgt, totdat het uiteindelijk precies zo is als van tevoren bedacht. Op ons YouTube-kanaal staan veel video’s van onze projecten, tot wel drie jaar terug. Kijk en laat je betoveren!

Wij hopen nog lang samen te werken met RTL, want daar genieten we echt van. En nog belangrijker: zij kunnen precies laten zien waarom investeren in een vakantiewoning in Portugal of Oostenrijk niet alleen slim is, maar ook leuk.

Genoeg afleveringen gezien en ben je overtuigd? Dan is het tijd om ons te laten weten dat je interesse hebt en wilt investeren in een vakantiehuis. Plan een gesprek met ons en wij vertellen je alles wat je moet weten.