Oriole Village

Townhouse
Ombria | Algarve

V.a. € 800000,-

In de tweede fase van de ontwikkeling van het schitterende resort Ombria worden appartementen, geschakelde en vrijstaande villa’s en townhouses gebouwd in Oriole Village. Ombria is een schitterend ecologisch golfresort gelegen in de groene heuvels van de Algarve op 10 minuten rijden van Loulé.

Ombria

Loulé, Algarve

Appartementen, townhouses en (geschakelde) villa's

2 - 4 slaapkamers

Gerard & Paulien

– your TRUSTED advisor –

Geïnteresseerd?
Wil je investeren in vastgoed en weten wat het beste bij jou past? Wij helpen je graag.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

 

+31 (0)85 065 36 72

Informatie aanvragen

Oriole Village

Ombria | Algarve

Prachtige villa’s, townhouses en appartementen voor eigen gebruik

 • Iedere woning wordt volledig gemeubileerd opgeleverd
 • Indien je wilt verhuren dan wordt dit gedaan door één centrale verhuurpartij. Je wordt volledig ontzorgd
 • De vakantiewoningen hebben een gunstige bezonning op het zuiden
 • Het eigen gebruik is flexibel; zowel volledige verhuur als volledig eigen gebruik , maar ook een combinatie hiervan is mogelijk
 • Er komen in totaal 83 units
 • Dichtbij Faro Airport
 • Wellness en sauna
 • Shuttle service naar eigen beachclub aan het strand
 • Meerdere zwembaden
 • Verschillende restaurants
 • Op slechts 10 minuten rijden van Loulé

De unieke mogelijkheden in Oriole Village

Appartement

Prijzen vanaf € 800.000,-

icon personen   2 – 6
icon-binnenoppervlakte   70m² – 135m²
icon bad   2 – 3

Geschakelde villa

Prijzen vanaf € 1.150.000,-

icon personen   4 – 6
icon-binnenoppervlakte   141m² – 174m²
icon bad   2
incon-pool   Enkele met zwembad

Townhouses

Prijzen vanaf € 975.000,-

icon personen   4 – 8
icon-binnenoppervlakte   149m² – 203m²
icon bad   2-3
incon-pool   Enkele met zwembad

Villa's

Prijzen vanaf € 3.350.000,-

icon personen   8
icon-binnenoppervlakte   231m² – 301m²
icon bad   4
incon-pool   Met zwembad

Wij hanteren op onze website de door de projectontwikkelaar vastgestelde prijzen. De prijzen van de woningen bij aankoop via Ombria of Second Home Invest zijn gelijk. Kies je voor ons, dan profiteer je zonder extra kosten van ons betrouwbare netwerk van deskundigen en begeleiding in Nederland.

Prijzen zijn excl. aankoopkosten en kunnen zonder voorafgaand bericht wijzigen. Vraag naar de actuele prijzen en beschikbaarheid.
Prijzen zijn inclusief meubilair en inventarispakket.

Ombria | Algarve

Specificaties Oriole Village

Faciliteiten en Services

18 holes golfbaan en golfshop

State of the art spa, wellness en fitness

Restaurants en bars

Outdooractiviteiten, biologische groentetuin, sterrenwacht

Gezamenlijk zwembaden

Beachclub met shuttlebus

24/7 beveiliging

Waar ligt Ombria?

 • Algarve
 • Nabij Querenca en Loulé
 • 20 min. rijden van Faro Airport
 • 20 min. rijden van de kust

Oriole Village

Wat maakt Oriole Village zo exclusief?

Een paradijselijk plekje

De woningen op Oriole Village liggen aan de zuidkant het het resort en kijken uit op de golfbaan. Na de eerste fase waarin het Viceroy Hotel en appartementen zijn gerealiseerd, wordt nu Oriole Village gebouwd. Alle woningen op Oriole Village hebben een prachtig uitzicht op de golfbaan en de heuvels rondom het resort. Door de opzet van Oriole Village waan je je in een veilige, rustige buurt waar je tegelijktijdig allerlei faciliteiten in de direct binnen handbereik hebt.

Kortom een schitterende plek, midden in de natuur aan de golfbaan waar je als eigenaar je eigen nieuwe thuis kunt creëren, maar waar gasten zich ook uitstekend thuis zullen voelen. Een plek waar je altijd weer graag naar terugkeert, net als de Oriole vogel die komt en gaat.

Investeren

Luxe en eco-friendly resorts

Steeds meer vakantiegangers geven de voorkeur aan milieuvriendelijke vakantiebestemmingen.

Lees meer

De lokale omgeving als inspiratie

Oriole Village ligt tussen de olijf- en amandelbomen. Oriole Village is geïnspireerd op de uitstraling en het gevoel van een traditioneel Portugees dorp. Het is ontworpen door PROMONTORIO, een internationaal gerenommeerde architecten- en ontwerpbureau gevestigd in Lissabon. Zij hebben zich gedurende het hele proces, van concept tot aan het ontwerp, laten inspireren door de typische Portugese bouw die je in de Algarve veel ziet.

Naast de traditionele Portugese uitstraling zijn de woningen voorzien van de nieuwste technische en technologische innovaties. De woningen worden hoogwaardig en duurzaam afgewerkt. Daarbij worden lokale materialen gebruikt en ambachtelijke details verwerkt in de bouw. Verder zijn de binnenruimtes ruim en zo opgezet dat overal het binnen- buitengevoel wordt gecreëerd.

Investeren

5 tips bij aankoop villa in Portugal

De aankoop van vastgoed in Portugal lijkt een grote stap, maar met de juiste informatie is het een overzichtelijk proces

Lees meer

Vrijheid van keuze

Alle woningen op Oriole Village kennen geen verhuurverplichting. Omdat het wel woningen zijn met een toeristische status, moeten deze bij oplevering volledig gemeubileerd zijn. Eigenaren kunnen kiezen uit een tweetal interieurpakketten.

Als eigenaar heb je vervolgens de keuze om je woning al dan niet te gaan verhuren. Om eigenaren zoveel mogelijk op maat te bedienen zijn er 3 opties voor eigen gebruik waaruit men kan kiezen. De looptijd van deze Gebruiksovereenkomst is 5 jaar. Al naar gelang jouw levensfase, jouw investeringsmotivatie of de vrije tijd die je hebt, kun je die optie kiezen die het beste bij jou past. Verandert deze situatie, dan kun je na 5 jaar kiezen voor een andere optie.

Bekijk ook eens ons volledige aanbod in Portugal.

Hoogwaardige afwerking en luxe materialen

Alle woningen op Oriole Village worden afgewerkt met de beste materialen. In de woonkamer en de keuken liggen Terrazzo tegelvloeren en in de slaapkamers liggen prachtige houten vloeren. Alle wanden zijn geïsoleerd met kurk en geschilderd en afgewerkt met stucwerk.

De meubels in de badkamer zijn op maat gemaakt, afgewerkt met bronzen kranen en een royale douche. Daarnaast zijn er ook op maat gemaakte gaderobe- en inloopkasten met geïntegreerde verlichting. Er is een Home Automation Systeem voor het regelen van de verlichting en het alarm. De keuken is volledig ingericht met high-end apparatuur en op maat gemaakte kasten. Last but not least zijn alle kamers uitgerust met TV en high speed internet.

Informatie aanvragen