RTL Way of Living

Uitzending gemist?

Second Home Invest op televisie

Al ruim 4 jaar zijn wij geregeld te gast in het RTL4 programma Way of Living. Samen met  Arno of Sanne zijn we op locatie In Portugal of  Oostenrijk of in de studio om te vertellen over de verschillende projecten die wij in Nederland vertegenwoordigen namens de Portugese en Oostenrijkse projectontwikkelaars. Op deze pagina vind je de items die in de uitzendingen zijn geweest. Dus heb je een uitzending gemist? Bekijk ze hier dan terug.

Wie is Second Home Invest

In deze kersteditie van 2022 zijn Gerard en Paulien te gast in de studio in Nederland. Wij vertellen over ons bedrijf. hoe wij werken, welke keuzes we maken ten aanzien van de projecten en we hebben een nieuwtje voor 2023. Benieuwd naar wat dit nieuws is? Kijk dan hier de uitzending terug.

Uitzending 11 december 2022

 

Wyndham Grand Algarve

Portugal

In het 14e seizoen van Way of Living zijn wij te gast en presenteren wij Wyndham Grand Algarve. Gerard bezoekt samen met Arno Heijen het resort, de golfbaan en de prachtige omgeving van Quinta do Lago.

Uitzending 11 september 2022

Vind hier meer informatie over Wyndham Grand Algarve

White Shell Beach Villas

Portugal

In dit nieuwe seizoen van Way of Living voor het eerst beelden van White Shell Beach Villas in de Algarve. Gerard bezoekt samen met Sanne Heijen het resort en de prachtige omgeving van Porches en Armação de Pêra in de directe omgeving van White Shell.

Uitzending 10 oktober 2021

Vind hier meer informatie over White Shell Beach Villas

Ombria Resort

Portugal

Zie hier de nieuwste beelden van Ombria Resort in de Algarve in RTL Way of Living. Gerard bezoekt samen met Sanne Heijen het Viceroy show appartement en laat de plek zien waar Oriole Village gerealiseerd gaat worden. 

Uitzending 3 oktober 2021

Meer informatie over de Viceroy appartementen
Meer informatie over Oriole Village

The Gast House Kaprun

Oostenrijk

In deze uitzending wordt het project The Gast House Kaprun in Oostenrijk gepresenteerd. Deze schitterende suites liggen op de Schaufelberg aan de rand van Kaprun met uitzicht op het dorp en de Kitzsteinhorn.

Uitzending van 22 november 2020

Vind hier meer informatie over The Gast House Kaprun

AvenidA Resort Montafon

Oostenrijk

In deze uitzending wordt het project AvenidA Resort Montafon in Oostenrijk gepresenteerd. Deze schitterende appartementen liggen aan de rand van St Gallenkirch in het populaire skigebied Montafon.

Uitzending van 15 november 2020

Vind hier meer informatie over AvenidA Resort Montafon

The Gast House

Oostenrijk

In deze uitzending wordt het project The Gast House in Zell am See in Oostenrijk gepresenteerd. Deze schitterende appartementen liggen in het centrum van Zell am See, op loopafstand van shopjes, restaurants en de skilift CityXpress.

Uitzending van 8 november 2020

Vind hier meer informatie over The Gast House Zell am See

Ombria Resort

Portugal

Bekijk hier de uitzending over Ombria Resort in de Algarve die specifiek gaat over de Viceroy Residences. Vanuit de Studio van Way of Living vertelt Gerard over de Viceroy appartementen en zijn de eerste beelden van het gereed gekomen showappartement te zien.

Uitzending 1 november 2020

Vind hier meer informatie over de Viceroy appartementen op Ombria Resort.

Ombria Resort

Portugal

Bekijk hier de uitzending over Ombria Resort in de Algarve die specifiek gaat over de Viceroy Residences die in de eerste fase van de ontwikkeling van het resort worden aangeboden. Tevens is er volop aandacht voor de omgeving op en rondom het resort.

Uitzending juni 2020

Vind hier meer informatie over de Viceroy appartementen op Ombria Resort.

Nikolaus by AvenidA

Oostenrijk

In deze uitzending bezoekt Sanne Heijen samen met Ralph van Kollenburg, CEO van AvenidA, de bouwlocatie en de omgeving van het project Nikolaus by AvenidA in Zell am See.

Uitzending februari 2020

Wil je meer informatie over dit project, kijk dan hier.

Elements Resort

Oostenrijk

In deze uitzending bezoekt Arno Raaijmaker samen met Ralph van Kollenburg, CEO van AvenidA, Elements Resort. Deze hotelappartementen in Zell am See zijn in december 2019 opgeleverd. 

Uitzending december 2019

Wil je meer informatie over dit project, kijk dan hier.

Stockinggut by AvenidA

Oostenrijk

Het project Stockinggut by AvenidA in Leogang is opgeleverd in december 2018. In deze uitzending krijg je een schitterend beeld van de hoogwaardige en luxe afwerking van de AvenidA projecten. 

Uitzending oktober 2019

Wil je meer informatie over dit project, kijk dan hier.

Ombria Resort

Portugal

Tijdens de Second Home Beurs in maart 2019 heeft Sanne Heijen Gerard geïnterviewd over Ombria Resort.

Uitzending oktober 2019

Ben je benieuwd? Bekijk dan hier meer informatie over dit project.