Waar ken je ons van

your TRUSTED advisor

RTL 4

Om onze fraaie projecten te presenteren aan een breed publiek, promoten wij onze projecten regelmatig bij verschillende RTL4-programma’s zoals Way of Living, RTL Wintertijd en The Mountain Butler.
De uitzendingen zijn HIER allemaal terug te kijken.

Elsevier Weekblad

Elsevier Weekblad is voor ons een belangrijk medium waar wij met regelmaat in adverteren. Het is een serieus opinieweekblad in het hart van onze doelgroep. Twee keer per jaar verzorgen zij een Second Home Special en daarnaast verschijnen met regelmaat specials: ‘Ter Zake’ waar wij graag aan meewerken.

The Links Valley 
Golfbaan

Wij zijn de troste businesspartner van de golfbaan The Links Valley. De eerste omkeerbare 9-holes golfbaan van Nederland in het hart van de Veluwe. Wij sponsoren een afslag van het nieuwe Toptracer systeem. Met de driving range 2.0 wordt oefenen een interactief spel. Tevens kunt u op dit systeem ook wedstrijden spelen.

The Mountain Butler

Wij sponsoren het RTL4 programma The Mountain Butler waarin BN-ers als Roy Donders en Kim Kötter onder leiding van Sanne Heijen en Arno Raymakers ludieke uitdagingen met elkaar aangaan. Ze verblijven een week in een AvenidA resort waar een flamboyante Mountain Butler als gastheer de scepter zwaait.

RTL 4 Wintertijd

Wij sponseren het programma RTL4 Wintertijd waarin Sanne Heijen en Arno Raymakers in het sfeervolle en hartverwarmende TV-magazine door heel Europa reizen, op zoek naar leuke nieuwtjes en trends voor dit schitterende jaargetijde. Van winterse zaligheden en lekkernijen tot de beste wintersporttips.

Second Home Beurs

Meerdere keren per jaar nemen wij deel aan de Second Home Beurzen in Maastricht, Gent en Utrecht. Wij vinden het belangrijk om onze relaties persoonlijk te ontmoeten en onze projecten in Spanje en Portugal te presenteren. Daarnaast verzorgen wij tijdens de beurzen verschillende seminars..

Way of Living

In Way Of Living gaan Sanne Heijen en Arno Raymakers samen en afzonderlijk op reis in binnen- en buitenland om te kijken naar de nieuwe plekjes en resorts onder de zon en in de sneeuw. Wij presenteren hier met regelmaat onze projecten en vooral wat er in de directe omgeving allemaal te doen is.