Bel ons 085-0653672

Vakantiehuis in Portugal kopen

West Cliffs TN Portugal kopslider

bij aankoop van uw vakantiewoning

bij aankoop van uw vakantiewoning

in Portugal en Oostenrijk

in Portugal en Oostenrijk

your TRUSTED advisor

your TRUSTED advisor

button informatie aanvragenbutton check aanbod

Vakantiehuis in Portugal

koop een luxe vakantiewoning in de Algarve, Silvercoast of Lissabon

Een vakantiehuis in Portugal kopen is heel aantrekkelijk, vanwege de prachtige natuur en het aangename weer. Regio’s als de Algarve, de Silver Coast oftewel Zilverkust en de stad Lissabon zijn niet voor niets populair onder Nederlanders.

Wilt u ook een vakantiewoning bezitten op een toplocatie in Portugal of een huis kopen in Portugal? Voor een gegarandeerd goede vakantievilla of appartement schakelt u Second Home Invest in. Wij hebben de beste locaties geselecteerd en helpen u bij de aankoop van uw vakantiehuis in Portugal. Met onze bemiddeling profiteert u van een zorgeloos aankoopproces en bent u ervan verzekerd dat u volledig aan alle Portugese regelgeving voldoet.

Een huis op een luxueus resort in de Algarve of de Silvercoast of een prachtig appartement in Lissabon

Second Home Invest selecteert alleen toplocaties, volgens onze vijf selectiecriteria: hoogwaardig, exclusief, zorgeloos, waardevast en betrouwbaar. Wat het huizenaanbod betreft, kunt u een kijkje nemen naar het Ombria Resort op de Algarve of West Cliffs Resort.

ALGARVE – Ombria Resort

Op Ombria Resort heeft u de keuze uit schitterende appartementen, townhouses of villa’s. Op Ombria Resort bevindt zich een Spa en Wellness, meerdere zwembaden en daarnaast profiteert u van de Viceroy hotelservice. Een prachtige villa met zwembad en uitzicht op de golfbaan behoort zeker tot de mogelijkheden.
De Algarve, gelegen aan zuidkust van Portugal, is vrij toeristisch. Direct aan de kust liggen hier een aantal grote resorts als Vale do Lobo en Pine cliffs. Echter iets ten noorden van de toeristische plaatsen in de Algarve, vindt u een prachtig heuvellandschap met pittoreske dorpjes en steden. Deze regio is nog vrijwel onaangetast door het toerisme. In dit prachtige gebied komt Ombria Resort.

SILVERCOAST – West Cliffs Resort

Op West Cliffs Resort worden schitterende geschakelde en vrijstaande villa’s gerealiseerd. De villa’s hebben een magnifiek uitzicht over de golfbaan of over zee. West Cliffs Resort wordt op een unieke locatie gebouwd en ligt direct aan de prachtige kust van de Atlantische Oceaan. Daarnaast ligt er een award winning 18 holes golfbaan op het resort.
De prachtige omgeving van de Silver Coast met de historische plaats Obidos ligt op ruim een uur rijden vanaf Lissabon.

Een vakantiehuis kopen in Portugal

Een vakantiehuis in Portugal kopen brengt nogal wat haken en ogen met zich mee. Verschillende websites geven u tips, maar het is beter om voor een ervaren bemiddelaar als Second Home Invest te kiezen. U hebt te maken met de taalbarrière en de Portugese regelgeving, die vaak verschilt van de Nederlandse.

De bemiddeling van Second Home Invest zorgt voor een vloeiend, correct en zorgeloos aankoopproces. U voldoet straks aan alle Portugese regelgeving en kunt onbezorgd genieten van uw tweede woning in Portugal.

De voordelen van de dienstverlening van Second Home Invest

  • Verblijf in een 5-sterren appartement in Lissabonvakantiehuis in Portugal
  • Geniet van deze oude stad of maak een trip naar de Zilverkust
  • Uw eigen woning in het luxe Ombria Resort in Algarve
  • Meerdere typen vakantiewoningen met hotelservice in het Ombria Resort
  • Uw eigen geschakelde of vrijstaande villa op West Cliffs Resort
  • Professionele bemiddeling door Second Home Invest
  • Wij maken u wegwijs in de Portugese regelgeving
  • Een zorgeloos aankooptraject dat aan alle Portugese regels voldoet

Uw eigen vakantiehuis in Portugal op een toplocatie realiseert u met de hulp van Second Home Invest, uw betrouwbare adviseur!