Bel ons 085-0653672

TN1.24 Te koop Portugal

bij aankoop van uw vakantiewoning

bij aankoop van uw vakantiewoning

in Portugal en Oostenrijk

in Portugal en Oostenrijk

your TRUSTED advisor

your TRUSTED advisor

button informatie aanvragenbutton check aanbod

Vakantiehuis te koop in Portugal

Prachtige appartementen, townhouses en villa’s

Bent u op zoek naar een fraai appartement  dat te koop staat in Portugal, maar twijfelt u of u de juiste keuze maakt over de locatie van uw vakantiehuis of met welke partij u wilt samenwerken? Misschien vraagt u zich wel af of u wel krijgt wat u is beloofd, of u wel de juiste kennis heeft met betrekking tot de Portugese wet- en regelgeving die afwijkt van de Nederlandse regels en denkt u dat de taalbarrière als een probleem kan worden ervaren als u te maken krijgt met de juridische en fiscale partijen in Portugal.

Daarom denken wij dat het goed is dat er een betrouwbare adviseur in Nederland is die al een  selectie van aantrekkelijke, hoogwaardige vakantiehuizen in Portugal voor u heeft samengesteld. En die, als u een woning wilt kopen die te koop staat in Portugal, u kan adviseren bij het hele aankoopproces. Dat wil zeggen van de eerste oriënterende gesprekken, het organiseren van een bezichtigingsbezoek tot aan de eventuele ondertekening van een koopcontract en alles wat daar tussen zit. Die betrouwbare adviseur, dat zijn wij, Second Home Invest.

Uit het totale aanbod van woningen die te koop staan in Portugal hebben wij een selectie gemaakt van exclusieve appartementen, townhouses en villa’s in de Silvercoast, de Algarve en Lissabon. Wij maken onze selecties van projecten en resort op basis van onze selectiecriteria:

Hoogwaardig | Hoogwaardige bouwkwaliteit en luxe afwerking
Exclusief | Bijzondere projecten op bijzondere locaties
Zorgeloos | Uitstekende beheer- en verhuurservices
Waardevast | Tijdloze investering van duurzame kwaliteit
Betrouwbaar | Financieel solide ontwikkelpartijen

Indien één van deze projecten u aanspreekt dan zullen wij u tijdens het hele aankoopproces informeren, adviseren en bijstaan. Ook brengen wij u desgewenst in contact met betrouwbare Portugese financiële en juridische partijen.

Investeren in een fraaie vakantiehuis te koop in Portugal?

Investeren in Portugees recreatief vastgoed kan erg interessant zijn, mits u een hoogwaardige villa of appartement in Portugal koopt op een mooie locatie. U hebt dan een prachtige vakantiewoning om op elk gewenst moment naartoe te gaan met familie of vrienden. En het prettige Portugese klimaat maakt een verblijf in uw vakantiewoning in ieder seizoen tot een feest.

Ook biedt Portugees vastgoed aantrekkelijke verhuurrendementen. De huizenprijzen van Portugese appartementen en woningen zijn de laatste jaren stabiel gestegen. Daarnaast kunt u mooie rendementen behalen door uw vakantiewoning te verhuren op de momenten dat u er zelf niet verblijft.

Interessante investeringen

De Viceroy Residences op Ombria Resort kennen de eerste 5 jaar 5% verhuurgarantie.
Bekijk ook onze interessante investeringsprojecten in Lissabon.

Second Home Invest adviseert en bemiddelt bij de volgende vakantiewoningen die te koop staan in Portugal

Ombria Resort

Vakantiewoningen in het hart van de Algarve

Ook in Ombria Resort bieden wij vakantiehuizen aan die te koop staan in Portugal. Ombria Resort ligt middenin de Algarve op 20 minuten van het strand en vanaf het vliegveld. Dit 5-sterren resort met hotelservice van de internationale Viceroy keten is gebouwd met respect voor de natuurlijke omgeving. Het resort is voorzien van horecagelegenheden, sport- en fitnessfaciliteiten en volop mogelijkheden om te ontspannen. Bij dit laatste kunt u denken aan rustgevende natuur, een wellnesscentrum en verkoelende zwembaden.

Wilt u genieten van het Portugese zee, dan pakt u de shuttlebus, die u binnen 20 minuten naar de kust brengt. Ombria Resort ligt in het groene hart van de Algarve. Hier vindt u prachtige natuur en pittoreske dorpjes en steden. Dit gebied is minder toeristisch dan de bekende plaatsen aan de kust. Hierdoor krijgt u de kans krijgt kennis te maken met het authentieke Portugese leven en cultuur.

Op Ombria Resort staan meerdere typen vakantiewoningen te koop. U heeft de keuze uit fraaie, ruime appartementen, met Viceroy branding. Daarnaast zijn er townhouses en villa’s beschikbaar. Deze bieden maximaal comfort en ruimte, ook als u er met een groter gezelschap verblijft. Op de impressie op onze site is goed te zien dat deze vakantiewoningen die te koop staan in Portugal zeer rijk uitgerust zijn.

West Cillfs Resort

Uw vakantiehuis direct aan de Atlantische kust

Op West Cliffs Resort worden schitterende geschakelde en vrijstaande villa’s gerealiseerd. De vrijstaande villa’s liggen op ruime kavels en u bent vrij om hier een villa naar eigen inzicht te plaatsen (uiteraard binnen de daarvoor geldende voorwaarden). Vindt u het zelf ontwerpen te tijdrovend dan kunt u ook kiezen uit 5 concept villa’s die al ontworpen zijn.

Daarnaast komen royale Twin (geschakelde) villa’s. Deze villa’s hebben ieder een eigen zwembad, een ruim vlonder terras en een parkeerplaats voor 2 auto’s. De villa’s variëren van 2 tot 4 slaapkamers en zijn ingericht met een zeer moderne keuken met allerlei inbouwapparatuur.

West Cliffs Resort is gelieerd aan Praia d’El Rey, een resort dat op enkele minuten van West Cliffs is verwijderd. U kunt op dit resort gebruik maken van allerlei faciliteiten die daar al aanwezig zijn. West Cliffs Resort beschikt zelf over een award winning 18 holes golfbaan met clubhuis en Golfshop.

Vanaf het resort heeft u vrij toegang tot het strand. Het resort ligt namelijk direct aan de Atlantische kust en heeft adembenemende uitzichten. Daarnaast kijkt u vanaf het resort uit over de lagune waar jaarlijks vele soorten vogels neerstrijken op hun doortrek naar warmere gebieden.

Wij helpen u bij de aankoop van uw vakantiewoning

Indien u geïnteresseerd bent in één van de vakantiehuizen uit ons aanbod, neem dan gerust contact met ons op. Wij komen graag met u in gesprek. Op onze website staat al het een en ander over hoe het aankoopproces in zijn werk gaat. In het vrijblijvende kennismakingsgesprek lichten wij dit graag verder toe. Een bezoek op locatie behoort ook tot de mogelijkheden.

Second Home Invest adviseert u bij de te nemen stappen. Wij brengen u desgewenst in contact met betrouwbare juridische en financiële partijen in Portugal. Uiteraard bent u ook vrij om uw eigen experts te zoeken. Met onze hulp verloopt de aankoop zo gestroomlijnd mogelijk en voldoet u aan alle Portugese regelgeving op dit gebied. U geniet straks onbezorgd van uw eigen, luxueuze tweede huis op een toplocatie in Portugal.

Waarom kiest u voor de dienstverlening van Second Home Invest?

Dit zijn enkele voordelen waarvan u profiteert als u kiest voor de aankoop van een Portugese vakantiewoning via Second Home Invest.

 • Vakantiehuizen te koop op toplocaties in Portugal
 • Of kies voor een appartement, townhouse of villa in de Algarve
 • In het Ombria Resort bent u omringd door de Portugese natuur
 • De befaamde Portugese zuidkust is eenvoudig bereikbaar via de shuttlebus
 • Geniet van de prachtige natuur en cultuur in het hart van de Algarve
 • 5-sterren vakantiewoningen met Viceroy hotelservice
 • 5 sterren West Cliffs Resort
 • Awardwinning 18 holes golfbaan
 • Direct aan de Atlantische kust
 • Deskundig advies en bemiddeling door Second Home Invest
 • Geniet straks onbezorgd van uw tweede woning in Portugal

Second Home Invest biedt u de beste keuze uit de woningen die te koop staan in Portugal. Neem contact op voor meer informatie of een kennismakend gesprek.