Onze klanten aan het woord: Adrie en Arianne

11 maart 2020
genieten van tweede woning

“We genieten van het skiën, de bergen, lekker eten en ons gezin!”

Al jaren gingen Adrie en Arianne van Ooijen met hun caravan in de zomer én winter naar Oostenrijk. Ze droomden regelmatig van een vakantieappartement in dit land en in 2015 leek die droom werkelijkheid te worden. Op Funda vonden ze namelijk een kleinschalig nieuwbouwappartement in Kaprun met een typisch Oostenrijkse uitstraling. Precies zoals zij het voor ogen hadden. Ze namen contact op met Second Home Invest en zo startte de zoektocht naar hun droomhuis in het buitenland…

Wensen en eisen

Adrie vertelt: “We hadden zo onze wensen en eisen. Het is toch een hele investering en dan wil je dat alles klopt. Het uitzicht op de bergen vanuit AvenidA Panorama Suites sprak ons direct aan. Net zoals de locatie Kaprun. Omdat hier het skiseizoen langer is dan in skigebieden zonder gletsjer is dit erg aantrekkelijk voor de verhuur van je eigen luxe vakantieappartement. Een hoger gelegen gebied sprak ons tevens aan met het oog op de klimaatverandering in de toekomst. Bovenal stelden we hoge eisen aan de kwaliteit en de afwerking van het appartement en dat vertrouwen kregen we bij projectontwikkelaar AvenidA. Toen er in het najaar van 2016 een chalet bijgebouwd werd, hebben we de knoop doorgehakt. Inmiddels zijn we al drie jaar de trotse bezitters van een appartement op de begane grond met terras, veel privacy en een eigen sauna!”

Plezier

“Mijn vrouw en ik skiën al jaren. Nu het iets minder gaat met haar knie wandelen we ook veel. We houden van de bergen, want dit geeft ons het ultieme vakantiegevoel. Het fijne is dat je er ook makkelijk naartoe rijdt. Je hoeft niets mee te nemen, want alles is al in ons appartement. Als we samen genieten van een wijntje en een heerlijke maaltijd in ons vakantieappartement dan zijn we helemaal gelukkig. Regelmatig komt één van onze zoons met vrouw (en kinderen) ook mee. Vorig jaar zijn onze oudste kleinkinderen, toen vier en drie jaar oud, voor het eerst op skiles geweest. Het is fantastisch om dit van dichtbij mee te mogen maken en met z’n allen hier tijd door te brengen!”

Goed geholpen

“Gerard Haagsma van Second Home Invest heeft ons goed geholpen bij het nemen van de juiste stappen en het in contact brengen met de juiste personen om onze droom te kunnen realiseren. Daar zijn we hem heel dankbaar voor. We genieten nu al drie jaar van dit mooie appartement waar we zo’n drie tot vier keer per jaar komen. Een betere investering kunnen we ons niet bedenken!”

Je eigen vakantieappartement in het buitenland

Heb je ook interesse in buitenlands vastgoed? Second Home Invest selecteert projecten op o.a. verhuurbaarheid, locatie, rendement en luxe/ gemak. Bekijk ons huidige aanbod voor Spanje of Portugal hier. Neem gerust contact met ons op wanneer je vragen hebt of geïnteresseerd bent in één van de beschikbare projecten.