Nog even en iedereen moet geld betalen om te mogen sparen op een spaarrekening. Geld op de bank laten staan wordt daardoor aanzienlijk minder interessant. Dan is investeren in vastgoed een goed idee. Naast rendement levert het je ook nog eens veel plezier en mooie herinneringen. En dat alles zonder zorgen!

Optimaal rendement

Wanneer je vastgoed koopt, haal je hier op verschillende manieren rendement uit. Zo kan je bijvoorbeeld je woning of appartement gaan verhuren. Op deze manier heb je een constante extra inkomstenstroom en geniet je ook van je investering als je zelf thuis in Nederland zit. Daarnaast kan de waarde van vastgoed ook flink stijgen. Als je dan besluit om de woning in de toekomst weer te verkopen, levert dit jou extra vermogen op dankzij de overwaarde.

Vastgoed management

Stel, je besluit om te investeren in vastgoed. Maar je wilt niet de hele rompslomp eromheen regelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tussentijdse inspecties, onderhoud, kennismakingen met huurders en achter betalingen aan gaan. Dus moet je opzoek naar vastgoed waarbij dit wordt geregeld voor je. Zo kan je bij ons bijvoorbeeld investeren in nieuwbouw woningen in zowel Oostenrijk als Portugal waarbij deze zaken allemaal voor je geregeld worden. Zo heb je wel het plezier en rendement, maar niet de zorgen.

Zorgeloos investeren

Een goed rendement, een prachtige locatie in het buitenland om vakantie te vieren met familie of vrienden en verder heb je er geen omkijken naar. Wij noemen dit zorgeloos investeren. Wij helpen je hier graag bij. Van een eerste gesprek bij ons over jouw specifieke eisen en eventuele vragen over vastgoed tot een eerste bezichtiging. En van uitleg over financiële, fiscale en juridische zaken tot het overhandigen van de sleutel: wij begeleiden je door het gehele proces.

Meer weten?

Vind jij ondertussen investeren in vastgoed een goed idee? Wij werken samen met bekende en betrouwbare projectontwikkelaars zoals Ombria Resort in Portugal en AvenidA in Oostenrijk en begeleiden je tijdens het gehele proces van A tot Z. Meer informatie over het proces vind je hier. Kijk je liever eerst naar ons aanbod? Wij bieden vastgoed in Oostenrijk en Portugal. Wij helpen je graag verder.