Kavels op West Cliffs Resort

Wat leuk dat je interesse hebt in een kavel op West Cliffs Resort.
Laat je inspireren en informeren via onderstaande video, brochures, prijslijst en beschikbaarheid:

Specificaties en mogelijkheden kavels
Video van West Cliffs Resort
Brochure West Cliffs Resort
Prijslijst en beschikbaarheid

 

Specificaties en mogelijkheden kavels

In de eerste fase van de ontwikkeling van West Cliffs Resort worden 21 ruime kavels aangeboden waarop je je eigen villa kunt bouwen. Hierbij kun je kiezen uit één van de 5 concept villa’s die door West Cliffs Resort samen met verschillende architecten zijn ontworpen. Uiteraard ben je ook vrij om zelf een villa te laten ontwerpen. West Cliffs Resort kan je helpen bij het zoeken naar een architect en daarnaast hebben zij een project manager die het gehele bouwproces kan begeleiden. Je zult immers zelf waarschijnlijk niet altijd in Portugal zijn tijdens de bouw.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan telefonisch contact met ons op zodat we een en ander kunnen bespreken en toelichten.

Specificaties

  • Kavel tussen 995 – 3300 m²
  • Bebouwbaar oppervlakte tussen 250 – 360 m²
  • 21 kavels (reeds een aantal verkocht)
  • Kleinste kavelprijs start bij € 283.500,-
  • Kavels met uitzicht op zee, golfbaan of meer

Mogelijkheden

  • Door een aantal bekende architecten zijn 5 concept villa’s ontworpen ter inspiratie.
  • Er kan gekozen worden uit één van deze 5 concepten of er kan een villa ontworpen worden geheel naar je eigen smaak, uiteraard rekening houdend met de bouwvoorschriften.

Ondersteuning

  • West Cliffs Resort kan je helpen bij het zoeken naar een architect en daarnaast hebben zij een project manager die het gehele bouwproces kan begeleiden. Je zult immers zelf waarschijnlijk niet altijd in Portugal zijn tijdens de bouw.

Video West Cliffs Resort

Brochure West Cliffs Resort

Prijslijst en beschikbaarheid

De vakantiewoningen op West Cliffs Resort zijn internationaal in verkoop. Wij proberen de prijslijst en beschikbaarheid zo up-to-date mogelijk te houden, echter de beschikbaarheid kan dagelijks veranderen. Dus heb je interesse in een specifieke plek en wil je de meest recente status weten, neem dan contact met ons op.