Waarom een appartement kopen in Oostenrijk of Portugal via Second Home Invest?

1 december 2018
vakantiehuis blog oostenrijk en portugal

Waarom zou je een vakantieappartement in Portugal of Oostenrijk kopen via Second Home Invest?

Wat wij doen voor u bij de aankoop van uw appartement is het volgende

Wij beseffen als geen ander dat het kopen van een vakantieappartement in Portugal of Oostenrijk voor de meeste mensen niet een dagelijkse bezigheid is. Veel van onze relaties zijn door de wol geverfde zakenmensen die kritisch, mondig en alert zijn. Vaak ontbreekt het ze aan tijd en de juiste deskundigheid en contacten. Door onze manier van werken hebben wij al veel relaties succesvol begeleid bij de aankoop van een vakantieappartement.

SELECTIECRITERIA

Wij zijn kritisch ten aanzien van de projecten die we verkopen en de partijen waarmee we samenwerken. De projecten die wij verkopen in Oostenrijk en Portugal zijn gekozen op basis van onze 5 selectiecriteria. Op basis van de volgende selectiecriteria bepalen wij of we een project in verkoop willen nemen.

  • Hoogwaardig
  • Exclusief
  • Zorgeloos
  • Waardevast
  • Betrouwbaar

Voor meer uitleg over deze selectiecriteria lees Onze vijf Selectiecriteria

PERSOONLIJK GESPREK

De aankoop van een vakantieappartement is een tijdrovende bezigheid waarbij het van belang is dat er een juiste basis van vertrouwen is. Wij vinden het daarom belangrijk om een goede relatie met onze klanten op te bouwen vanuit een persoonlijke betrokkenheid. Dit begint bij ons altijd met een persoonlijk gesprek bij u thuis. We brengen dan uw wensen in kaart en informeren u over het project waar u interesse in heeft, verhuurmanagement, beheer van uw appartement, financieringsmogelijkheden, rendementen ed.. Wij vinden het heel belangrijk om transparant te zijn in de informatie die wij verstrekken.

MOGELIJKHEID VOOR OPTIE

Op basis van deze kennismaking en alle informatie die u heeft ontvangen, kunt u een optie nemen op een appartement of villa van uw keuze. Een optie biedt u de gelegenheid om een bezichtigingsbezoek ter plaatse te brengen. Indien nodig kunnen wij u helpen bij het organiseren van dit bezichtigingsbezoek.

BEZICHTIGINGSBEZOEK

Tijdens het bezichtigingsbezoek wordt u ter plaatse rondgeleid om een indruk te krijgen van het vakantieappartement of villa, de locatie, de omgeving en eventueel van referentieprojecten om een indruk te krijgen van de sfeer, gebruikte materialen en het afwerkingsniveau.

LOKALE CONTRACTPARTIJEN

Wij brengen u in contact brengen met de juiste financiële en juridische partijen die aan de projecten verbonden zijn. U hoeft hier niet zelf naar op zoek.

NOTARIËLE STUKKEN

Indien u besluit een woning te kopen, helpen wij u met de afwikkeling van alle officiële documenten. Wij zijn bekend met deze documenten en kunnen uw eventuele vragen beantwoorden of laten uitzoeken.

VERHUUR & BEHEER

Veel van onze klanten kopen een vakantieappartement niet alleen voor eigen gebruik, maar willen deze juist ook te verhuren tijdens hun afwezigheid. In alle projecten die wij verkopen is het mogelijk (of zelfs verplicht) om de woning tijdens afwezigheid te verhuren.
In alle gevallen wordt er samengewerkt met betrouwbare en professionele verhuur- en beheerorganisaties, die u alle zorgen uit handen nemen. U hoeft zich geen zorgen te maken of de woning wordt schoongemaakt, of er een kapotte tv wordt vervangen of dat er schoon beddengoed ligt als u zelf aankomt.

CONTRACT

U kunt elk moment contact met ons opnemen, ook ’s avonds of in het weekend. Veel van onze klanten zijn druk bezette mensen en dan past het niet altijd om tijdens kantooruren contact op te nemen. Schroom niet ook daarbuiten zijn wij bereikbaar.

AFTER SALES

Ook na de sleuteloverdracht blijven wij graag in beeld indien er nog vragen zijn.

ZONDER KOSTEN

Wij verkopen in opdracht van de projectontwikkelaar tegen door de ontwikkelaar vastgestelde prijzen. Kiest u voor ons, dan profiteert u zonder extra kosten van ons deskundig advies en begeleiding.

ZORGELOOS INVESTEREN MET SECOND HOME INVEST

Kortom het kopen van een appartement is enerzijds wel een proces wat enkele maanden in beslag neemt, echter het hoeft u niet persé veel tijd te kosten. Wij onderhouden voor u de contacten met de partijen in Portugal of Oostenrijk indien u vragen heeft of wanneer er documenten moeten worden ontvangen en verstuurd, en wij brengen u in contact met de juiste partijen.

Uw vakantieappartement moet een zorgeloos bezit zijn en het aankoopproces moet prettig, correct en transparant zijn.

NB: Wij adviseren iedereen om bij de aankoop van een appartement in het buitenland zich altijd goed te laten informeren over de juridische en fiscale gevolgen, u kunt hiervoor het beste contact opnemen met uw eigen accountant.