Zorgeloos investeren én zorgeloos genieten

17 januari 2020

Veel mensen dromen van een tweede huis in het buitenland. Niet alleen voor hun eigen plezier, maar ook als investering. Slechts een deel van deze dromen wordt werkelijkheid. De zoektocht naar een vakantiehuis in het buitenland loopt vaak vast op tijdgebrek en onwetendheid. Op welke locaties zijn er mogelijkheden? Hoe kom ik in contact met de juiste mensen? Hoe weet ik of ik de juiste belegging doe? Waar moet ik allemaal op letten? Wanneer men investeert in een luxe vakantiewoning in het buitenland moet alles kloppen: een fantastische plek, een hoogwaardige woning en een interessant rendement. Wij begeleiden u graag in het proces om deze droom te verwezenlijken. Zo kunt u zorgeloos investeren en zorgeloos genieten.

Hoogwaardig vastgoed

Wanneer u investeert in buitenlands vastgoed, begrijpen we dat u zeker wilt weten dat u de juiste keuzes maakt. Ga ik niet in zee met een onbetrouwbare partner? Krijg ik de kwaliteit en luxe die ik verwacht? Worden afspraken nagekomen? Wij kunnen u daarin geruststellen, want wij selecteren ons aanbod aan vakantieappartementen enkel op kwaliteit en exclusiviteit en werken al geruime tijd samen met betrouwbare projectontwikkelaars zoals AvenidA in Oostenrijk en Ombria Resort in Portugal. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken. Wij beantwoorden al uw vragen en begeleiden u tijdens het aankoopproces. Door ons te focussen op kwaliteit én nieuwbouwprojecten op toplocaties garanderen wij u een tweede huis dat niet alleen z’n waarde houdt, maar óók goed verhuurbaar is.

Stap voor stap

Om de ideale vakantiewoning te vinden, nemen we u stap voor stap mee in het aankoopproces. Allereerst beginnen we met een persoonlijk gesprek bij u thuis zodat we u beter leren kennen. Naar welk land gaat uw voorkeur uit en waarom? Is het alleen voor eigen gebruik of wilt u ook rendement uit verhuur? Hoeveel ruimte heeft u nodig? Wat zijn uw specifieke eisen? We luisteren naar uw wensen en bespreken belangrijke zaken als financiering, natuurlijk rendement, fiscale consequenties en verhuurmanagement. Omdat we begrijpen dat er veel informatie op u af komt, geven we u de tijd om hierover na te denken. Ondertussen zijn wij bereikbaar voor alle vragen die bij u opkomen.

Wanneer u geïnteresseerd bent in een specifiek project, kunnen wij de woning van uw voorkeur voor u in optie zetten en een bezichtiging inplannen op locatie. Zo krijgt u een beter beeld bij de locatie en de omgeving. Bent u enthousiast? Dan brengen we u in contact met onze betrouwbare partners die samen met u verder inzoomen op financiële, fiscale en juridische zaken. U hoeft nergens aan te denken, wij zorgen ervoor dat u op het juiste moment bij de juiste persoon aan tafel zit.

Indien alles helder is en u besluit tot aankoop over te gaan, dan wordt dit bekrachtigd door een voorlopige koopovereenkomst te ondertekenen. Hierna volgen het regelen van de financiering, de notariële stukken en de officiële overdracht van de woning. Wij vertellen u precies wat u wanneer moet doen om alles in goede banen te leiden. Zorgeloos investeren noemen wij dat.

Zorgeloos genieten

Dan is het eindelijk zover. Alles is geregeld en uw luxe, nieuwe vakantieappartement wordt opgeleverd. Ziet u het al voor zich? Een aantal weken per jaar samen met uw partner, kinderen en/of kleinkinderen genieten in een prachtig vakantieappartement in Oostenrijk of Portugal? Het is een droom die werkelijkheid kan worden. Een investering die het driedubbel waard is. Mede doordat u de rest van het jaar rendement behaalt uit de verhuur van uw vakantiewoning. Om zorgeloos te kunnen genieten, ook als u niet in uw vakantiehuis bent, brengen wij u in contact met partners die u het verhuurmanagement, het onderhoud en beheer uit handen nemen. Hoe lijkt u dat? En mocht u uw tweede huis ooit willen verkopen? Dan staan wij graag weer voor u klaar!

Meer informatie?
Zorgeloos investeren en zorgeloos genieten? Laat uw gegevens achter. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

reCAPTCHA is required.