Voorrecht mensen te begeleiden

7 mei 2020
Voorrecht om mensen te begeleiden bij aankoop van droomhuis

“Het voelt als een voorrecht om mensen te mogen begeleiden bij de aankoop van hun droomhuis in het buitenland!”

Veel mensen die ons bellen of die wij spreken op beurzen zijn voornemens een tweede huis in het buitenland te kopen, maar weten niet goed hoe ze dat moeten aanpakken. Ze willen immers zeker weten dat hun geld goed besteed wordt. Dat ze geen foute keuzes maken of zaken over het hoofd zien bijvoorbeeld. Het is hun langgekoesterde droom om te investeren in een nieuwbouwappartement op een fijne plek, waar ze heerlijk vakantie kunnen vieren en dat ook rendement oplevert in de toekomst. Het voelt als een voorrecht om hen te begeleiden in het proces om hun droom werkelijkheid te maken.

Doemscenario
Gerard Haagsma, Trusted Advisor: “Je hoort weleens verhalen over de vastgoedmarkt in het buitenland. Dat mensen hebben geïnvesteerd in een nieuwbouwproject en dat het om bepaalde redenen maar half afgebouwd wordt. Dat spookbeeld houdt veel mensen tegen waardoor ze de koopbeslissing uitstellen. Ze willen er een goed gevoel bij hebben, ze willen weten dat alles klopt. Onze ervaring leert dat ze de keuze voor een tweede huis in het buitenland makkelijker maken wanneer ze goed geïnformeerd zijn. Door onze ervaring en expertise weten wij precies welke stappen er doorlopen moeten worden en kunnen wij hen introduceren bij ons netwerk aan betrouwbare specialisten op financieel, fiscaal en juridisch vlak.”

“Het is belangrijk om mensen goed te informeren over wat er komt kijken bij het kopen van een nieuwbouwappartement in het buitenland”

Persoonlijke verhalen
“Iedereen heeft zo zijn wensen en eisen. In een eerste oriëntatiegesprek bij de mensen thuis tasten we samen af welke dat zijn. Het is fijn om zo’n open gesprek te voeren. Je hoort vaak het hele levensverhaal van iemand voorbij komen; over het pad dat een ondernemer heeft bewandeld, over de trots die er is na het verkopen van een succesvol bedrijf, over een erfenis die men op een goede en gedenkwaardige manier wilt besteden en over hoe iemand zijn oude dag voor zich ziet. Bijzondere verhalen die ons raken, maar die ons ook helpen om een persoonlijk advies te kunnen geven. Het allermooiste is dan ook wanneer we tijdens het officiële openingsfeest van het project een persoonlijke rondleiding krijgen en men vol trots vertelt dat het nóg mooier is geworden dan men had verwacht!”

“De persoonlijke verhalen van onze klanten, maken de weg naar hun droomhuis tot een bijzondere reis!”

Kwaliteit leveren & ontzorgen
Paulien Haagsma, Trusted Advisor: “Ons voornaamste doel met Second Home Invest is mensen ontzorgen. Wij nemen ze bij de hand in de keuzes die er gemaakt moeten worden wanneer men een nieuwbouwappartement in Portugal of Oostenrijk wilt kopen. Deze bestemmingen, en ook de projecten aldaar, zijn bewust door ons geselecteerd omdat wij geloven in de toekomstbestendigheid van zowel de locatie als de woningen. Als men voor ons kiest, dan kiest men voor kwaliteit en luxe. Wij hebben aandacht voor details en uitstraling en dat ziet u terug in uw toekomstige nieuwbouwappartement. Wanneer u vooraf een referentieproject bezoekt in Spanje of Portugal, dan krijgt u ook echt een gevoel bij wat we hiermee bedoelen.”

Bij Second Home Invest vinden wij het een voorrecht om mensen te begeleiden bij aankoop van uw droomhuis. Heeft u vragen over investeren in een nieuwbouwappartement in Portugal of Spanje? Bekijk ons aanbod en laat uw gegevens achter. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.