De voordelen van investeren in een vakantiehuis in Portugal

Steeds meer mensen zijn op zoek naar luxe accommodaties tijdens hun vakantie. Hierdoor neemt de vraag naar luxe appartementen en villa’s toe. Mensen zoeken naar een eigen plek, een tweede thuis, waar ze met het hele gezin kunnen verblijven en waar men van dezelfde of meer luxe dan thuis kan genieten. Dat betekent dat ze willen genieten van bv luxe hotel services, restaurants, een zwembad en een Spa & Wellness.

Het hebben van een eigen vakantiewoning in Portugal heeft vele voordelen. Naast het geweldige klimaat, het heerlijke eten en het maken van prachtige herinneringen met het eigen gezin, heeft investeren in Portugal nog een aantal voordelen.

Voordelen investeren in Portugal

  • Een stabiel politiek en financieel klimaat
  • Portugal behoort tot de 5 veiligste landen in de wereld volgens de Global Peace Index
  • Strenge regels rondom nieuwbouw projecten
  • Voor Nederlanders geldt: geen vermogensrendementsheffing
  • Door het uitstekende klimaat is het verhuurseizoen lang in Portugal. Ook tijdens de wintermaanden is verhuur goed mogelijk.
  • Ook het toenemend aantal toeristen zorgen voor uitstekende verhuurmogelijkheden
  • In 2018 stond Portugal op de 3e plek in Lonely Planet’s TOP 10 van beste reisbestemmingen van de wereld

Zorgeloos investeren met Second Home Invest

Deze voordelen gelden uiteraard voor elk vakantiehuis die je in Portugal koopt. Het voordeel van investeren in één van de projecten die wij verkopen in Portugal is dat wij u tijdens het gehele aankoopproces deskundig adviseren en in contact kunnen brengen met de juiste fiscale en juridische partijen. Uw vakantiehuis moet een zorgeloos bezit zijn en het aankoopproces moet prettig, correct en transparant zijn.

NB: Wij adviseren iedereen om bij de aankoop van een vakantiehuis in het buitenland zich altijd goed te laten informeren over de juridische en fiscale gevolgen, u kunt hiervoor het beste contact opnemen met uw eigen accountant.