your TRUSTED advisor

Portugal

Vakantiewoning vlakbij Cascais

Ons aanbod in Lissabon is verouderd. Bekijk hier ons huidige aanbod in Portugal.

Droom je net als veel andere mensen ook van een vakantiewoning in Cascais? Deze historische badplaats vol oude gebouwen en hagelwitte stranden kent veel liefhebbers. Maar wist je dat je in Lissabon op slechts een half uur rijden van Cascais bent? Dit betekent dat je dubbel profiteert als je een vakantiehuis in Lissabon koopt. Je geniet van één van de oudste steden ter wereld, en de stranden van Cascais zijn vlakbij.

Gerard & Paulien

– your TRUSTED advisor –

Wil je investeren in vastgoed en weten wat het beste bij jou past? Wij helpen je graag.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Informatie aanvragen

Geniet van deze oude badplaats en van de Portugese hoofdstad Lissabon

Een vakantiewoning vlakbij Cascais, middenin Lissabon, realiseer je door te kiezen voor de dienstverlening van Second Home Invest. Wij hebben appartementen voor u geselecteerd op eersteklas locaties in hartje Lissabon. Bij de aankoop daarvan vervullen wij een adviserende en bemiddelende rol. Je kunt snel zorgeloos genieten van de Portugese hoofdstad en de stranden van Cascais.

Wat kunt u verwachten van uw vakantiewoning in de buurt van Cascais?

De verschillende appartementen die wij aanbieden bevinden zich middenin Lissabon, vlakbij een trein- en tramstation. Ook Lissabon Airport bevindt zich op slechts 20 minuten rijden van je appartement. De ligging nabij het treinstation betekent dat je vanuit je vakantiewoning zo in Cascais bent. Natuurlijk kun je ook de auto pakken, die je op uw eigen parkeerplaats bij het appartementencomplex parkeert.

Er zijn verschillende appartementen beschikbaar, met één of meerdere slaapkamers en alle zijn zeer rijkelijk uitgerust. Vlakbij de appartementen bevinden zich verschillende bezienswaardigheden. Pak de tram en bezoek het Presidentieel Paleis, de gezellige wijk Bairra Alto of de Torre de Belem.

Investeren

Investeren in unieke levensstijl?

Exclusieve vakantiewoningen onder de loep.

Lees meer

Second Home Invest maakt een gemakkelijke aankoop mogelijk

Het kopen van een vakantiewoning vlakbij Cascais betekent dat je te maken krijgt met Portugese regelgeving. Naast de eventuele taalbarrière is er ook veel informatie te lezen en documenten te tekenen. De adviserende en bemiddelende rol van Second Home Invest zorgt ervoor dat dit proces zo gestroomlijnd mogelijk verloopt. Wij brengen je in contact met relevante partijen en geven je advies over de gang van zaken. Maar het begint met een oriënterend gesprek, waarin wij je vrijblijvende informatie verschaffen. Neem dus contact met ons op om je droom werkelijkheid te laten worden!

Informatie aanvragen