Portugal

Vakantiewoning vlakbij Cascais

Geniet van deze oude badplaats en van de Portugese hoofdstad Lissabon

Droomt u net als veel andere mensen ook van een vakantiewoning in Cascais? Deze historische badplaats vol oude gebouwen en hagelwitte stranden kent veel liefhebbers. Maar wist u dat u zich in Lissabon op slechts een half uur rijden van Cascais bevindt? Dit betekent dat u dubbel profiteert als u een vakantiehuis in Lissabon koopt. U geniet van één van de oudste steden ter wereld, en de stranden van Cascais zijn vlakbij.

Een vakantiewoning vlakbij Cascais, middenin Lissabon, realiseert u door te kiezen voor de dienstverlening van Second Home Invest. Wij hebben appartementen voor u geselecteerd op eersteklas locaties in hartje Lissabon. Bij de aankoop daarvan vervullen wij een adviserende en bemiddelende rol. U kunt snel zorgeloos genieten van de Portugese hoofdstad en de stranden van Cascais.

Wat kunt u verwachten van uw vakantiewoning in de buurt van Cascais?

De verschillende appartementen die wij aanbieden bevinden zich middenin Lissabon, vlakbij een trein- en tramstation. Ook Lissabon Airport bevindt zich op slechts 20 minuten rijden van uw appartement. De ligging nabij het treinstation betekent dat u vanuit uw vakantiewoning zo in Cascais bent. Natuurlijk kunt u ook de auto pakken, die u op uw eigen parkeerplaats bij het appartementencomplex parkeert.

Er zijn verschillende appartementen beschikbaar, met één of meerdere slaapkamers en alle zijn zeer rijkelijk uitgerust. Vlakbij de appartementen bevinden zich verschillende bezienswaardigheden. Pak de tram en bezoek het Presidentieel Paleis, de gezellige wijk Bairra Alto of de Torre de Belem.

Second Home Invest maakt een gemakkelijke aankoop mogelijk

Het kopen van een vakantiewoning vlakbij Cascais betekent dat u te maken krijgt met Portugese regelgeving. Naast de eventuele taalbarrière is er ook veel informatie te lezen en documenten te tekenen. De adviserende en bemiddelende rol van Second Home Invest zorgt ervoor dat dit proces zo gestroomlijnd mogelijk verloopt. Wij brengen u in contact met relevante partijen en geven u advies over de gang van zaken. Maar het begint met een oriënterend gesprek, waarin wij u vrijblijvende informatie verschaffen. Neem dus contact met ons op om uw droom werkelijkheid te laten worden!