Aankondiging start bouw Ombria Resort

4 december 2019
Ondertekening contract Ombria Resort

De ondertekening van het contract met de bouwonderneming is een feit
De start van de bouw kan beginnen

Ombria Resort heeft begin november 2019 hun samenwerking met het Portugese bedrijf Gabriel Couto S.A. aangekondigd. Dit bedrijf gaat de bouw van het 5-sterren Viceroy hotel en The Viceroy Residences in Ombria Resort realiseren.

De planning is dat de Viceroy Residences eind 2021 klaar zullen zijn. Het Viceroy Hotel bestaat uit 76 luxueuze kamers en suites en daarnaast komen er 65 één- en tweekamerappartementen, de Viceroy Residences. De vijfsterren Amerikaanse exploitant Viceroy Hotels & Resorts beheert straks beide type kamers en suites.

Gabriel Couto S.A. voert al meer dan een halve eeuw openbare en particuliere bouwwerkzaamheden uit. De portefeuille van de aannemer omvat projecten zoals het 5-sterren Hotel Vila Galé Sintra, het 5-sterren Hotel Torel Avantgarde, MAR Shopping Algarve, Faro Hospital, en vele andere.

Na een intensieve samenwerking de afgelopen 3 jaren zijn wij zeer verheugd dat de ondertekening van dit belangrijke contract heeft plaats gevonden. Dat betekent dat de start van de bouw van Ombria Resort een feit is.

Wij zijn de exclusieve aanbieder van de villa’s en appartementen van Ombria Resort in Nederland en Vlaanderen. Ben je benieuwd naar de de verschillende type appartementen en villa’s die gerealiseerd gaan worden op Ombria Resort, kijk dan HIER naar het volledige aanbod op Ombria Resort.