Silver Coast een interessant investeringsgebied

24 juni 2020
Silver Coast een interessant investeringsgebied

Ben je op zoek naar een koopwoning om te verhuren als vakantiehuis? De Silver Coast is een interessant investeringsgebied. Een mooi project wat hier wordt gerealiseerd is het West Cliffs Resort. Van de fantastische ligging en locatie tot luxe koopwoningen en voorzieningen, het West Cliffs Resort heeft het allemaal. 

Ligging en locatie

De Silver Coast bevindt zich op iets meer dan een uur ten noorden van Lissabon en hoe dichtbij dit ook is, voor je gevoel zit je ver verwijderd van het drukke tempo van de grote stad. In de Silver Coast ontdek je de mooiste en best bewaarde geheimen van Portugal. Van prachtig groene landschappen en historische monumenten, tot de gastvrije lokale bewoners en heerlijke lokale gerechten en wijnen. Deze streek heeft voor iedereen wat wils.

Het West Cliffs Resort ligt op een unieke locatie direct aan de Atlantische kust en de ingang van de Óbidos Lagune. Binnen enkele minuten lopen sta je op het strand of op de 18 holes golfbaan. Met een gemiddelde van 300 dagen zon per jaar, kan hier het hele jaar rond van genoten worden. Er zijn zowel vrijstaande als geschakelde villa’s beschikbaar en vanuit deze woningen heb je uitzicht op de zee en/of de golfbaan.

Of je nou rust zoekt in de Silver Coast of de bruisende stad Lissabon wilt ontdekken en of je voorkeur nou naar strand of platteland gaat: de Silver Coast biedt alle mogelijkheden in de omgeving.

 1. Receptie
 2. Resort Entree
 3. Golf Links
 4. Strand
 5. Strand / besloten entree
 6. Villa’s
 7. Twin Villa’s
 8. Appartementen
 9. Faciliteiten
 10. Sportvelden
 11. Hotel
 12. Uitzichtpunt
 13. Hotel

Zowel binnen als buiten veel luxe te vinden

De villa’s op het resort kennen veel luxe. Zo beschikken de geschakelde “Twin Villa’s” over een ruim terras en een eigen zwembad. De materiaalkeuze versterkt het gevoel van luxe en er wordt dankzij houten elementen in het interieur gezorgd voor een sfeervolle stijl van de woningen. Daarnaast vervaagt het verschil van binnen en buiten door de ruime glazen puien.

Voor de vrijstaande villa’s zijn 5 verschillende concepten ontworpen door een aantal bekende architecten. Deze dienen ter inspiratie en kunnen worden gebruikt bij het ontwerp van de villa’s. Maar de villa’s kunnen ook geheel naar eigen inzicht en smaak ingericht worden (rekening houdend met de bouwvoorschriften).

Ook in de omgeving is van alle luxe voorzien. Zo vind je op het Resort o.a. een 18 holes golfbaan, clubhouse en golfshop en sportvelden. Daarnaast heb je ook toegang tot de faciliteiten op het Praia D’el Rey Golf & Beach Resort.

Activiteiten in de Silver Coast

Silver Coast een interessant investeringsgebiedVoor sportievelingen is er voldoende te ondernemen. Van lange wandelingen, fietstochten en minitochten  tot duiken, surfen, zeilen of kanoën in de Atlantische Oceaan. Liever mooie stadjes bezoeken? Denk dan eens aan Obidos. Dit middeleeuwse stadje ligt op slechts 10km afstand van West Cliffs Resort en heeft een zeer rijke geschiedenis en is daarnaast één van de mooiste pittoreske stadjes die je kunt bezoeken. Je vindt hier onder andere een kasteel en een zeer gezellig centrum. Daarnaast worden er leuke evenementen georganiseerd zoals een middeleeuwse markt  en het chocoladefestival. Liever naar een grotere stad zoals Lissabon of Sintra? Deze zijn in ongeveer een uur te bereiken. Heerlijk voor een dagje uit.

Financiële voordelen koopwoningen in Portugal

Deze woningen zijn natuurlijk een interessante investering door de zeer gunstige locatie, het heerlijke klimaat en de vele activiteiten in de omgeving. Maar ook op financieel gebied is Portugal een goede keus. Portuguees vastgoed biedt namelijk aantrekkelijke verhuurrendementen. Ook zijn de prijzen van Portugese woningen en appartementen de laatste jaren stabiel gestegen. Zo kun je door de loop van de jaren een mooi rendement opbouwen door te verhuren.

De verhuur van je villa kun je uitbesteden aan een professioneel bedrijf waardoor je hier zelf geen omkijken naar hebt. Wij kunnen je daarvoor in contact brengen met ons netwerk. Natuurlijk kun je ook zelf vakantie vieren in je eigen tweede huis in Portugal.

Zoals je ondertussen hebt gelezen, is de Silver Coast een interessant investeringsgebied. Benieuwd naar ons aanbod in Portugal of specifiek benieuwd naar de beschikbare villa’s op het West Cliffs Resort? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.