Genieten begint bij Satori Home

26 april 2023

Een poosje geleden ontmoetten Gerard en Paulien de Belgische Ines Van Mele, bezielende eigenares van Satori Home. Satori Home staat voor het zorgeloos inrichten en uitrusten van vakantiewoningen in heel Europa. Ines haar persoonlijke aanpak en de volledig ontzorgen van haar klanten zijn tevens de twee grote raakvlakken tussen onze beide ondernemingen. 

 

Volledig uitgeruste vakantiewoning 

De aankoop van je vakantiehuis is een feit en alle praktische zaken bij de aankoop horen worden afgerond. Fijn, maar wat nu? Want hoe zorg je ervoor dat je vakantiewoning van bij jouw eerste bezoek meteen jouw tweede thuis wordt? 

Dit kan door beroep te doen op Satori Home. Ines maakt jouw vakantiewoning volledig “woonklaar” en voorziet het van alle praktische en functionele benodigdheden, zoals huisraad, elektrische apparatuur, bedlinnen en badkamerartikelen. Van het tapijtje voor de deur tot het geschikt parfum voor je interieur. Dankzij Satori Home krijg je vanaf dag één dat fantastisch thuisgevoel.


Meer tijd om te genieten

Met de ervaring van Ines kan jij direct genieten van je welverdiende rust. Aan alles wordt voor jou gedacht, precies naar jouw smaak en wensen. Je hebt slechts één aanspreekpunt en dit bovendien in je eigen taal. Dankzij haar transparante en overzichtelijke aanpak houd je ook je budget volledig onder controle en bepaal je samen de uiteindelijke prijs.

Boven op dat thuisgevoel is het een leuk extraatje dat de a tot z service van Satori Home jou heel wat tijd en energie bespaart.

 

Neem vrijblijvend contact op

Benieuwd naar de manier van werken van Satori Home? Ines komt graag langs bij jou thuis, zowel in België als in Nederland, voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Neem hier contact op met Ines voor een afspraak.