Mestral

V.a. € 748000,-

De Mestral townhouses op Infinitum Living liggen op een adembenemend mooie plek. Op een uur rijden van Barcelona Airport vind je dit schitterende golfresort direct aan de Middellandse zee. Het resort is ruim van opzet, fraai aangelegd met weelderig, groene tuinen, luxe faciliteiten en een breed scala aan verschillende woningen.

Infinitum

Catalonië

4 slaapkamers

3 badkamers

141m²

Gerard & Paulien

– your TRUSTED advisor –

Geïnteresseerd?
Wil je investeren in vastgoed en weten wat het beste bij jou past? Wij helpen je graag.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

 

+31 (0)85 065 36 72

Informatie aanvragen

Mestral

Infinitum | Catalonië

Royale townhouses

 • 4 slaapkamer townhouses
 • Woonoppervlakte rond de 141m²
 • Luxe keuken en 3 badkamers
 • Volop inbouwkasten voor maximaal gemak
 • Royale terras en tuin
 • Fraaie vloeren zowel binnen als op terras
 • Parkeergelegenheid voor 2 auto’s
 • Hoogwaardige materialen en luxe afwerking
 • Restaurants
 • Kidsclub
 • Drie golfbanen en 2 golfshops
 • Beachclub met zwembaden
 • Wellness & Fitness
 • 24/7 beveiliging

Impressie van de townhouses

In bijgaande video krijg je een impressie van de tonwhouses op Infinitum

Aanbod luxe townhouses

Townhouse 4 slaapkamers

Prijs vanaf € 748.000,-

  8
  141m²
  85m²
  3

Wij bemiddelen in opdracht van de projectontwikkelaar tegen door de ontwikkelaar vastgestelde prijzen. De prijzen van de appartementen bij aankoop via Infinitum of Second Home Invest zijn gelijk. Kies je voor ons, dan profiteer je zonder extra kosten van ons betrouwbare netwerk van deskundigen en begeleiding in Nederland.

Prijzen zijn excl. aankoopkosten en kunnen zonder voorafgaand bericht wijzigen. Vraag naar de actuele prijzen en beschikbaarheid.
Prijzen zijn exclusief meubilair en inventarispakket.

Infinitum | Catalonië

Specificaties Mestral Townhouses

Faciliteiten en Services

3 golfbanen

Direct aan zee

Restaurants

Beachclub en zwembaden

Spa & wellness

Waar ligt Infinitum?

 • 1 uur rijden van Barcelona Airport
 • 10 minuten van Tarragona
 • Direct aan zee

Mestral

Nieuwsgierig wat de Mestral tonwhouses zo uniek maakt?

Welkom bij Infinitum Living: jouw poort naar eindeloos geluk aan de Spaanse kust

Op dit fraaie golfresort aan de Costa Dorada ontvouwt zich een unieke wereld – een plek waar sereniteit, rust en harmonie met de natuur samenkomen en een duurzame levensstijl vormen. Te midden van dennen- en pijnbomen wordt een schitterend resort tot leven gebracht. Hier, temidden van fraai aangelegde tuinen, worden prachtige woningen gebouwd die perfect samengaan met de omgeving. Infinitum Living biedt een goede balans tussen weelde en rust, het beste van twee werelden.

Laat je verrassen door drie fraaie golfbanen, een culinair aanbod in verschillende restaurants, een state-of-the-art fitnessruimte en een spectaculaire beachclub vlak aan zee met meerdere zwembaden Voor de eigenaren van de woningen op Infinitum is een speciale desk om jou te ondersteunen bij al je wensen en vragen. Van hulp bij praktische zaken tot het vormgeven van jouw perfecte verblijf.
Infinitum Living: waar tijdloze luxe, rust en welzijn samenkomen in een perfecte harmonie aan de Middellandse zee.

Investeren

Infinitum Living

Meer informatie over het resort Infinitum Living?

Lees meer

Milieubewust wonen in harmonie met de natuur

In samenwerking met Batlle i Roig, een gerenommeerd architectenbureau, zijn er op Infinitum Resort woningen ontwikkeld die de perfecte synergie tussen architectuur en ecologische technologie vormen. De woningen gaan naadloos over in de omgeving en omringende natuur. Het resort gaat efficiënt en verantwoord om met energiegebruik en natuurlijke hulpbronnen. Hierdoor hebben ze het BREEAM-certificaat voor duurzame bouwen ontvangen.

Omringd door pijnbomen en prachtig aangelegde tuinen, bieden de vakantiewoningen niet alleen directe toegang tot de mooiste stranden in de omgeving, maar ook tot een netwerk van uiteenlopende wandelpaden. Dit fraaie, groene decor vormt een welkome omgeving waar iedereen zich thuis zal voelen.

Verantwoord onderhoud

Niet alleen bij de ontwikkeling van de Mestral townhouses en de andere type woningen is rekening gehouden met duurzaamheid. Ook op allerlei andere vlakken is Infinitum vooruitstrevend als het gaat om duurzaamheid. Het irrigatiesysteem voor de golfbaan betreft een ontziltingsinstallatie die afvalwater zuivert, zodat het gebruikt kan worden om de golfbaan te besproeien. Tevens zijn er luchtbevochtigingssensoren, waardoor het systeem zich kan aanpassen aan de weersomstandigheden.

Investeren

Sparen óf investeren

Beleggen, sparen of investeren? Welke keuze maak jij?

Lees meer

La Sequia Major

La Sèquia Major is een beschermd natuurgebied gelegen op één van de drie golfbanen, The Lakes. Het is een moerasgebied met riet, populieren en wilgen waar ook de Europese vijverschildpad en tandkarpers leven. De combinatie van zout en zoet water heeft La Sèquia een leefgebied gemaakt voor diverse bijzondere soorten dieren en planten. Dit gebied wordt met veel zorg beheerd en onderhouden zodat deze bijzondere soorten hier een goed en lang leven hebben.

Veiligheid staat hoog in het vaandel

Het voordeel van een vakantiewoning op een resort is dat het veiliger voelt dan een solitaire vakantiewoning in een stad of dorp. Infinitum gaat nog een stapje verder, want dir resort is een besloten resort, waar je alleen toegang krijgt als bezoeker of eigenaar van een appartement, townhouse of villa. Er is 24/7 beveiliging aanwezig. Dus ook als je er zelf niet bent, mag je erop vertrouwen dat je tweede huis in goede handen is.

Informatie aanvragen