Madaleine 91

Appartement
| Lissabon

Dit aanbod is verouderd. 
Bekijk ons aanbod in Spanje en Portugal.

In het centrum van het historische Baixa (het commercieel centrum van Lissabon) staat het Madalena gebouw. Dit gebouw wordt volledig gerenoveerd en er zullen 13 exclusieve appartementen komen.

Tijdens de renovatie worden de prachtige klassieke details behouden. De Madalena appartementen variëren van studio’s tot 2-slaapkamer appartementen met een oppervlakte variërend van 74 m² tot 104,5 m². De royale ramen zorgen voor een schitterende lichtinval en de premium houten vloeren, hoge plafonds en elegant vormgegeven witte badkamers en moderne keukens die volledig zijn uitgerust met superieure apparatuur maken de hoogwaardige afwerking compleet.

Vanuit je appartement sta je in het centrum van de Baixa en bezoek je op loopafstand de beroemde Rua Augusta, de monumentale triomfboog en de majestueuze pleinen, de indrukwekkende kathedraal van Lissabon en het kasteel São Jorge. Tevens liggen de verschillende winkels, cafés en restaurants onder handbereik. Rondom het appartement ervaar je de levendige sfeer van de Baixa wijk en het riviergebied.

De appartementen worden in 2021 opgeleverd.

Gerard & Paulien

– your TRUSTED advisor –

Geïnteresseerd?
Wil je investeren in vastgoed en weten wat het beste bij jou past? Wij helpen je graag.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

 

+31 (0)85 065 36 72

Informatie aanvragen