Gezien bij RTL Way of Living

Appartement
AvenidA | Hinterglemm

Wat leuk dat je naar de uitzending van Way of Living hebt gekeken en aan het oriënteren bent op de aankoop van een vakantieappartement in Oostenrijk. Wij informeren je graag over onze nieuwe locaties in Oostenrijk, maar ook over alle zaken die spelen rondom de de aankoop van een vakantieappartement. Want een investering in een eigen appartement in Oostenrijk is echt interessant.

Projecten zijn niet meer beschikbaar via Second Home Invest.
Bekijk de mogelijkheden in Spanje en Portugal.

Via deze link kun je afleveringen terugkijken waarin wij projecten hebben gepresenteerd bij RTL4 Way of Living.

Oostenrijk

Montafon, Zell am See, Kaprun, Saalbach, Hinterglemm

Gerard & Paulien

– your TRUSTED advisor –

Geïnteresseerd?
Wil je investeren in vastgoed en weten wat het beste bij jou past? Wij helpen je graag.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

 

+31 (0)85 065 36 72

AvenidA | Hinterglemm

Op zoek naar je eigen appartement in Oostenrijk?

 • Oostenrijk is onder Nederlanders erg populair als skibestemming
 • Ook zomers heeft Oostenrijk veel te bieden voor de actieve gast en ook voor mensen die houden van natuur, rust en cultuur
 • Hierdoor worden appartementen zowel in de zomer als in de winter goed verhuurd
 • Vanuit Nederland kun je binnen één dag op plek van bestemming zijn
 • Je wordt als koper goed beschermd door een strenge wetgeving omtrent bouw- en garantiekwaliteit en 3 jaar garantie op verborgen gebreken
 • Er zijn prima financieringsmogelijkheden
 • Er is een groeiende vraag naar luxe appartementen

AvenidA | Hinterglemm

Specificaties AvenidA projecten

Faciliteiten en Services

Hotelservices als schoonmaak, ontbijt en beheer en onderhoud

Spa & wellness

Restaurant en Frühstuckraum

Vaak ook een verwarmd zwembad aanwezig

Waar liggen deze AvenidA projecten?

 • Hinterglemm
 • Saalbach
 • Zell am See
 • Montafon
 • Kaprun

Gezien bij RTL Way of Living

Investeren en genieten in Oostenrijk

Geen zorgen om de verhuur en beheer

Voor alle projecten die wij verkopen in Oostenrijk geldt dat de verhuur en beheer van je appartement wordt geregeld door Alpin Rentals. Je hebt geen omkijken naar het verhuren van je appartement. Wel heb je toegang tot het boekingssysteem zodat je je eigen appartement kunt vastleggen voor eigen gebruik. Verder wordt ook het volledige beheer en onderhoud door Alpin Rentals geregeld. Je wordt dus als eigenaar van een appartement volledig ontzorgd.

Op dit moment is Alpin Rentals marktleider in de verhuur van luxe appartementen in het gebied Kaprun, Zell am See, Saalbach-Hinterglemm. Met de nieuwe projecten in de nieuwe regio’s zullen zij hun werkgebied vors gaan uitbreiden

Resorts

Huizenjacht in buitenland; kies voor resorts

Wij leggen je de voordelen van een resort uit.

Lees meer

Zekerheid door verhuurgarantie

Voor de nieuwe locaties die wij komende tijd gaan introduceren geldt dat iedere eigenaar de eerste 2 jaar een gegarandeerde verhuuropbrengst ontvangt van 3% per jaar.

De eerste 2 jaar beschouwen we als aanloopjaren. In deze periode moet het project bekend worden en krijg je de eerste gasten die herhaald gaan boeken. Om tijdens deze periode zekerheid te geven aan jou als eigenaar garandeert Alpin Rentals de eerste 2 jaar dus een gegarandeerde verhuur opbrengst. Vanaf jaar 3 loop je gewoon mee in de opbrengst van de verhuurpool.

Een verhuurpool, hoe werkt dat?

Alle verhuuropbrengsten van het complete complex wordt na aftrek van alle kosten verdeeld door middel van een verdeelsleutel onder de individuele eigenaren. De verdeelsleutel is gebaseerd op het geïnvesteerde bedrag.

In tegenstelling tot wat gebruikelijk is in de markt, wordt de vergoeding voor Alpin Rentals (de verhuurpartij) bepaald op basis van het netto resultaat (profit share). Na aftrek van kosten voor o.a. personeel, service en schoonmaakkosten wordt het netto resultaat verdeeld tussen de eigenaren (75%) en Alpin Rentals (25%). De vergoeding voor Alpin Rentals is derhalve niet omzet gerelateerd maar resultaat gerelateerd, waardoor ook zij een belang hebben om de kosten laag te houden.

Oostenrijk een paradijs voor skiërs

Iedere winter vertrekken vele Nederlanders naar Oostenrijk voor de wintersport. Oostenrijk kent vele regio’s waar goed geskied kan worden. Tirol en het gebied rondom Saalbach Hinterglemm zijn daarbij één van de populairste gebieden voor Nederlanders. In de regio Steiermark komen vooral Duitsers en Tsjechen.

Oostenrijk heeft eigenlijk alles voor een geslaagde wintersport. De grote skigebieden verbinden soms honderden kilometers skipistes met elkaar. Houd je meer van kleine skigebieden, dan kun je ook te kust en te keur. Tel daarbij de mogelijkheden voor après ski en de Oostenrijkse Gemütlichkeit en gastvrijheid en je bent verzekert van een geweldige skivakantie. Uiteraard is het winterseizoen een belangrijke periode voor de verhuur van jouw appartement.

Een zomer vol plezier

Ook het zomerseizoen is een belangrijke periode voor de verhuur van jouw appartement. Oostenrijk is zomers ontzettend geliefd bij de natuur- en cultuurliefhebbers en trekt jaarlijks vele gasten.

Waar je ook verblijft in Oostenrijk, iedere regio heeft veel te bieden. Variërend van prachtige wandelroutes door de bergen, mountain biken dwars door de bossen en bergen, raften, canyoning, tot het beoefenen van verschillende watersporten op één van de meren. Deze activiteiten zijn echt niet alleen voor de geoefende sporter, maar worden op alle niveaus aangeboden. Naast deze sportieve activiteiten biedt Oostenrijk ook een keur aan culturele uitjes. Zo is bijvoorbeeld een bezoek aan het historische centrum van Salzburg echt de moeite waard.

Informatie aanvragen