Gezien bij RTL Way of Living

Introductie van nieuwe appartementen in Oostenrijk


Project met aantrekkelijk rendement als alternatief
voor je spaargeld – geen “Zweitwohnsitz

Direct contact

reCAPTCHA is required.

Op zoek naar je eigen appartement in Oostenrijk?

Wat leuk dat je naar de uitzending van Way of Living hebt gekeken en aan het oriënteren bent op de aankoop van een vakantieappartement in Oostenrijk. Wij informeren je graag over onze nieuwe locaties in Oostenrijk, maar ook over alle zaken die spelen rondom de de aankoop van een vakantieappartement. Want een investering in een eigen appartement in Oostenrijk is echt interessant.

 • Oostenrijk is onder Nederlanders erg populair als skibestemming
 • Ook zomers heeft Oostenrijk veel te bieden voor de actieve gast en ook voor mensen die houden van natuur, rust en cultuur
 • Hierdoor worden appartementen zowel in de zomer als in de winter goed verhuurd
 • Vanuit Nederland kun je binnen één dag op plek van bestemming zijn
 • Je wordt als koper goed beschermd door een strenge wetgeving omtrent bouw- en garantiekwaliteit en 3 jaar garantie op verborgen gebreken
 • Er zijn prima financieringsmogelijkheden
 • Er is een groeiende vraag naar luxe appartementen

 

Kijk hier als je alvast meer wilt weten over het project uit de uitzending.

Investeren en genieten in Oostenrijk

Stockinggiut by avenida Oostenrijk

Geen zorgen om de verhuur en beheer

Voor alle projecten die wij verkopen in Oostenrijk geldt dat de verhuur en beheer van je appartement wordt geregeld door Alpin Rentals. Je hebt geen omkijken naar het verhuren van je appartement. Wel heb je toegang tot het boekingssysteem zodat je je eigen appartement kunt vastleggen voor eigen gebruik. Verder wordt ook het volledige beheer en onderhoud door Alpin Rentals geregeld. Je wordt dus als eigenaar van een appartement volledig ontzorgd.

Op dit moment is Alpin Rentals marktleider in de verhuur van luxe appartementen in het gebied Kaprun, Zell am See, Saalbach-Hinterglemm. Met de nieuwe projecten in de nieuwe regio’s zullen zij hun werkgebied vors gaan uitbreiden

 

Zekerheid door verhuurgarantie

Voor de nieuwe locaties die wij komende tijd gaan introduceren geldt dat iedere eigenaar de eerste 2 jaar een gegarandeerde verhuuropbrengst ontvangt van 3% per jaar. 

De eerste 2 jaar beschouwen we als aanloopjaren. In deze periode moet het project bekend worden en krijg je de eerste gasten die herhaald gaan boeken. Om tijdens deze periode zekerheid te geven aan jou als eigenaar garandeert Alpin Rentals de eerste 2 jaar dus een gegarandeerde verhuur opbrengst. Vanaf jaar 3 loop je gewoon mee in de opbrengst van de verhuurpool.

Elements Restaurant detail Oostenrijk

Een verhuurpool, hoe werkt dat?

Alle verhuuropbrengsten van het complete complex wordt na aftrek van alle kosten verdeeld door middel van een verdeelsleutel onder de individuele eigenaren. De verdeelsleutel is gebaseerd op het geïnvesteerde bedrag.

In tegenstelling tot wat gebruikelijk is in de markt, wordt de vergoeding voor Alpin Rentals (de verhuurpartij) bepaald op basis van het netto resultaat (profit share). Na aftrek van kosten voor o.a. personeel, service en schoonmaakkosten wordt het netto resultaat verdeeld tussen de eigenaren (75%) en Alpin Rentals (25%). De vergoeding voor Alpin Rentals is derhalve niet omzet gerelateerd maar resultaat gerelateerd, waardoor ook zij een belang hebben om de kosten laag te houden.

Oostenrijk een paradijs voor skiërs

Iedere winter vertrekken vele Nederlanders naar Oostenrijk voor de wintersport. Oostenrijk kent vele regio’s waar goed geskied kan worden. Tirol en het gebied rondom Saalbach Hinterglemm zijn daarbij één van de populairste gebieden voor Nederlanders. In de regio Steiermark komen vooral Duitsers en Tsjechen.

Oostenrijk heeft eigenlijk alles voor een geslaagde wintersport. De grote skigebieden verbinden soms honderden kilometers skipistes met elkaar. Houd je meer van kleine skigebieden, dan kun je ook te kust en te keur. Tel daarbij de mogelijkheden voor après ski en de Oostenrijkse Gemütlichkeit en gastvrijheid en je bent verzekert van een geweldige skivakantie. Uiteraard is het winterseizoen een belangrijke periode voor de verhuur van jouw appartement.

Oostenrijk skipiste

Een zomer vol plezier

Ook het zomerseizoen is een belangrijke periode voor de verhuur van jouw appartement. Oostenrijk is zomers ontzettend geliefd bij de natuur- en cultuurliefhebbers en trekt jaarlijks vele gasten.

Waar je ook verblijft in Oostenrijk, iedere regio heeft veel te bieden. Variërend van prachtige wandelroutes door de bergen, mountain biken dwars door de bossen en bergen, raften, canyoning, tot het beoefenen van verschillende watersporten op één van de meren. Deze activiteiten zijn echt niet alleen voor de geoefende sporter, maar worden op alle niveaus aangeboden. Naast deze sportieve activiteiten biedt Oostenrijk ook een keur aan culturele uitjes. Zo is bijvoorbeeld een bezoek aan het historische centrum van Salzburg echt de moeite waard.

Accommodatie bij de skipiste

Het nieuwe Nikolaus by AvenidA wordt gerealiseerd op loopafstand van het gezellige centrum van Zell am See. Tevens ligt de dichtstbijzijnde skilift op 500 meter. Aanbod van appartementen zo dicht bij de skipiste in een topskigebied is schaars in Oostenrijk. De appartementen beschikken over ruime terrassen met uitzicht over het meer van Zell am See.

De appartementen kenmerken zich door het hoge afwerkingsniveau en gebruik van mooie, natuurlijke materialen.
Naast alle luxe in uw eigen appartement kunt u gebruik maken van alle services en heeft u direct toegang tot de fitnessruimte. Tevens kunt u gebruik maken van de ontbijt-service in het Frühstückraum.

Verhuur & beheer door Alpin Rentals

Nikolaus by AvenidA is een project op 4 sterren niveau. Het beheer en de verhuur van dit project wordt professioneel verzorgd door Alpin Rentals. In het luxe segment zijn zij marktleider in het gebied Kaprun, Zell am See, Saalbach-Hinterglemm. Om straks een optimale verhuur te borgen is Alpin Rentals al in een vroeg stadium betrokken bij de ontwikkeling van dit project.

Alpin Rentals is erop gericht om de eigenaren maximaal te ontzorgen, u heeft er geen omkijken naar. Uw appartement wordt verhuurd in een verhuurpool en elke eigenaar ontvangt naar rato van de investering een deel uit de pool. Eigen gebruik is volop mogelijk. Vanzelfsprekend heeft dit wel invloed op het rendement.

CityXpress

De dichtstbijzijnde skilift is de CityXpress en deze ligt op loopafstand van Nikolaus by AvenidA. De shuttle vervoert u in de winterperiode naat de skiliften in Zell am See.
Vanaf de top kunt u kiezen voor het skigebied van Zell am See bestaande uit 77 kilometer skipsite. Vanaf de piste heeft u een schitterend uitzicht over het meer en het dorp. Of u kiest vanaf de top voor de verbinding met het skigebied van Saalbach-Hinterglemm waar u beschikt over 270 kilometer ski-piste.

De ski-pas van Zell am See is ook geldig in het skigebied van Kaprun. Vanaf uw appartement bent u binnen 10 minuten bij de gletsjer van de Kitsteinhorn. Op een hoogte van 3.200 meter kunt u daar bijna het hele jaar door skiën. Meer zekerheid om te kunnen skiën vindt u bijna niet.

Activiteiten in de omgeving van
Zell am See

 • Skiën in Zell am See, Saalbach-Hinterglemm en op de gletsjer van de Kitzsteinhorn
 • Schitterende wandelroutes (ca. 400km) door het dal en door de bergen
 • Volop mountainbikeroutes (ca. 400km) in de bergen
 • Voor families met kinderen zijn de mogelijkheden om te zwemmen eindeloos
 • De twee 18 holes golfbaan in Zell am See
 • Het historisch centrum van Salzburg ligt op slechts 1 uur rijden

Alle gasten die tijdens de zomer een bezoek brengen aan Nikolaus by AvenidA ontvangen een Sommer Karte die recht geeft op een fors aantal activiteiten waar de kaarthouders tegen een hoge korting of zelfs geheel gratis gebruik van kunnen maken.