Las Acacias

V.a. € 880000,-

Op La Manga Club Resort worden momenteel fraaie, moderne Las Acacia’s villa’s gerealiseerd. Ieder met een eigen zwembad, fraaie tuin en groot terras. Kies een kavel naar keuze en een villa die bij je wensen past.

La Manga Club

Murcia

2-4 slaapkamers

2-3 badkamers

Bebouwbaar oppervlakte tussen 177m² - 201m²

Ruime parkeergelegenheid

Gerard & Paulien

– your TRUSTED advisor –

Geïnteresseerd?
Wil je investeren in vastgoed en weten wat het beste bij jou past? Wij helpen je graag.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

 

+31 (0)85 065 36 72

Informatie aanvragen

Las Acacias

La Manga Club | Murcia

Eigentijdse villa’s in Spanje

 • 29 Las Acacias villa’s
 • 2, 3 of 4 slaapkamers
 • Eigen zwembad
 • Fraai ingerichte keuken
 • Mooie badkamers
 • Met berging en garage
 • Toegang tot de resort faciliteiten
 • Services voor beheer en verhuur
 • 15 restaurants en bars
 • Drie 18-holes golfbanen
 • Dokterspraktijk
 • Privé strand omgeven door natuurgebied
 • Op 10 minuten van Mar Menor

Bovenstaande afbeeldingen zijn impressies van eerder gerealiseerde villa’s.

Gelegen in het zuidoosten van Spanje in de regio van Murcia ligt het fraaie La Manga Club Resort. Dit resort is een zeer gevestigde naam onder de Spaanse resorts en beschikt maar liefst over drie 18-holes golfbanen, tennis- en padelbanen en 8 FIFA goedgekeurde voetbalvelden

Aanbod eigentijdse villa's

Kavels

Prijs op aanvraag

  Kavels tussen 501m² – 571m²
  Bebouwbaar oppervlakte tussen 177m² – 201m²

Villa

Prijs op aanvraag

Alle kavels worden met villa verkocht. Afhankelijk van je persoonlijke wensen wordt een prijs opgemaakt voor de villa.
De villa kan naar jouw wensen worden ingericht.

Wij hanteren de door de projectontwikkelaar vastgestelde prijzen. De prijzen van de appartementen bij aankoop via La Manga Club of Second Home Invest zijn gelijk. Kies je voor ons, dan profiteer je zonder extra kosten van ons betrouwbare netwerk van deskundigen en begeleiding in Nederland.

Prijzen zijn excl. aankoopkosten en kunnen zonder voorafgaand bericht wijzigen. Vraag naar de actuele prijzen en beschikbaarheid.
Prijzen zijn exclusief meubilair en inventarispakket.

La Manga Club | Murcia

Specificaties Las Acacias villa's

Faciliteiten en Services

Services voor beheer en verhuur

Privé zwembad

15 verschillende restaurants en bars

Drie 18-holes golfbanen test

Privé strand omgeven door natuurgebied

Waar ligt La Manga Club?

 • Regio Murcia
 • 1.5 uur rijden van Alicante Airport
 • Half uur rijden naar Cartagena
 • 10 minuten van zee

Las Acacias

Wat maakt La Manga Club Resort zo uniek?

Las Acacias villa’s op La Manga Club

Las Acacias op La Manga Club is een project waarbij kavels worden verkocht met villa. De keuze en de grootte van de villa hangt af van je persoonlijke voorkeur. De oppervlakte van de kavels variëren van 501 tot 570m² en het bebouwbare oppervlakte varieert van 177 – 201m². De villa’s hebben 2,3 of 4 slaapkamers en worden opgeleverd met een volledig ingerichte keuken en badkamer.

De villa’s hebben eigen parkeergelegenheid, een ruime garage, berging en utility room. De tuin biedt veel privacy en iedere villa heeft zijn eigen zwembad. Eigenaren van een Las Acacias villa hebben toegang tot de faciliteiten op het resort. Ze zijn centraal gesitueerd en daardoor op korte afstand van winkels, restaurants, tennisvelden en fitness. Op het resort is 24/7 beveiliging aanwezig.

Voorzieningen op La Manga Club

La Manga Club Resort is geopend in 1972. Het resort is ondertussen vele malen uitgebreid en ondertussen zijn er meer dan 2300 woningen en jaarlijks bezoeken vele vakantiegangers het resort.

Investeren

La Manga Club

Meer weten over La Manga Club Resort?

Lees meer

Het golfresort biedt een grote variëteit aan woningen en appartementen. Daarnaast zijn er drie 18-holes golfbanen, achtentwintig tennisvelden, acht FIFA voetbalvelden, een 5 en 4 sterren hotel en meer dan 15 bars en restaurants. Tevens zijn er een tankstation, supermarkt, bank en een dokterspraktijk op het resort. De stranden van La Manga de Mar Menor liggen op 10 minuten rijden, maar vanaf het resort heb je toegang tot een kleine baai met strand en restaurant vlak naast een beschermd natuurgebied waar veel mooie wandelroutes liggen.

Investeren

Investeren in Spanje met begeleiding in Nederland

Investeren in een vakantiewoning in Spanje of een ander Europees land is voor vele Nederlanders een grote droom.

Lees meer

Aantrekkelijk verhuurseizoen

De regio Murcia wordt ieder jaar bezocht door vele toeristen. Niet alleen vanwege het heerlijke klimaat, zomers komt de temperatuur boven de 30 graden en soms zelfs boven de 35 graden, de avonden zijn aangenaam en ook in de winter periode is het hier goed toeven. Maar deze omgeving heeft ook veel te bieden aan activiteiten.

Vanwege het aangename, warme klimaat is het verhuurseizoen lang. Zomers komen er voornamelijk toeristen die hun vakantie er komen doorbrengen, ’s winters komen de golfers en de overwinteraars. Dus mocht je overwegen je villa te verhuren, dan zijn de omstandigheden optimaal. Bekijk daarom ook eens ons volledige aanbod in Spanje.

Ervaar de Spaanse cultuur en historie

Vlakbij La Manga Club Resort ligt Mar Menor, een grote zoutwater lagune waar je tal van watersporten kunt beoefenen. In de buurt van San Pedro del Pinatar zijn modderbaden. Deze modderbaden schijnen een therapeutische werking te hebben. Ook is Mar Menor een uitstekende duikplek.

Liever iets cultureels? Bezoek dan de havenstad Cartagena op een kwartier rijden. Deze stad is 200 jaar v.Chr. gesticht en die historie vind je overal terug. Bezoek bijvoorbeeld het Teatro Romano en het Forum Romanum. Beide historische plekken liggen midden in het centrum van Cartagena. Ze vertellen je beide over de historie van meer dan 2000 jaar.

Informatie aanvragen