Een vakantiewoning kopen doe je niet van de een op de andere dag. Waarschijnlijk gaan er jaren van dromen, denken en praten aan vooraf. Maar die wens is eigenlijk continu aanwezig en wordt de laatste tijd misschien steeds sterker. Is dit het moment voor jou om méér te doen dan alleen dromen en je daadwerkelijk te oriënteren? Misschien kun je binnenkort je eerste stap zetten, op een erg vrijblijvende manier, want begin oktober wordt naar alle waarschijnlijkheid de Second Home Beurs in Utrecht weer georganiseerd.

Wat is de Second Home Beurs?

De Second Home Beurs is bekend bij iedereen die geïnteresseerd is in het kopen van een vakantiewoning in Nederland of daarbuiten. Jaarlijks bezoeken 18.000 mensen de beurs en zetten zo de eerste stap om een vaak lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan. Omdat er zoveel animo is, is het maar goed ook dat deze vastgoedbeurs meerdere keren per jaar plaatsvindt – tenzij het coronavirus roet in het eten gooit, zoals het geval was in het afgelopen anderhalf jaar.

Of de beurs eind dit jaar mag doorgaan, is op dit moment nog de vraag. Als het mag dan vindt deze plaats van 1 tot 3 oktober 2021. De Jaarbeurs Utrecht staat dan vol met stands van gespecialiseerde aanbieders die samen ruim 25.000 vakantiewoningen (verdeeld over 25 landen) aan de man willen brengen. Ook zijn er meerdere vrij toegankelijke seminars. De Second Home Beurs is dus de ultieme plek als je serieus overweegt om te investeren in een vakantiehuis.

Second Home Invest op de Second Home Beurs

De afgelopen jaren zijn we een constante deelnemer geweest aan de Second Home Beurs. Zo zijn wij al meer dan tien keer een van de exposanten geweest. Daar hebben we zelfs een award voor gekregen. Deze award zegt niets minder dan dat wij al langere tijd actief zijn in de markt en deze markt dus door en door kennen.

De prijs geeft ook aan dat Second Home Invest investeert in persoonlijk contact met bestaande en nieuwe klanten. De beurs is voor ons een van de beste manieren om mensen enthousiast te maken voor onze vakantiewoningen in Oostenrijk en Portugal. En niet alleen dat, want we hebben ook tijd om te vertellen wat er in grote lijnen komt kijken bij de aankoop van een vakantiewoning en hoe jouw vakantiewoning verhuurd kan worden aan anderen, zonder dat jij hier omkijken naar hebt. 

Dit jaar hebben wij echter besloten nog niet deel te nemen aan de beurs in oktober 2021.

Maak wel persoonlijk kennis met Second Home Invest

De coronacrisis heeft ervoor gezorgd dat er veel meer vraag is naar vakantiewoningen. Ben jij ook een van de geïnteresseerden? Heb jij ook al urenlang het internet doorgespit en talloze oogverblindende vakantiewoningen gezien? Wij begrijpen als geen ander dat je de aanbieder van deze vakantiehuizen ook graag in de ogen kijkt en uit zijn of haar mond hoort waarom je nou juist déze vakantiewoning in dít land zou moeten kopen. 

Ondanks dat wij niet op de beurs in oktober aanwezig zijn, kun je uiteraard wel persoonlijk met ons in contact komen. Wekelijks plannen mensen die geïnteresseerd zijn in een vakantiehuis of appartement in Portugal of Oostenrijk een kennismakingsgesprek met ons. We kunnen via een video call al jouw vragen bespreken en documenten over de projecten van jouw voorkeur met je delen zodat je toch persoonlijk geïnformeerd wordt.

Trouwens, heb je al een interessante woning gezien op onze website en kun je niet wachten tot bekend is of de Second Home Beurs doorgaat? Neem dan meteen contact met ons op.