Persoonlijk informeren beurs

12 september 2022

Laat je persoonlijk informeren op de Second Home Beurs

Al jaren droom je er zo nu en dan van, maar de laatste tijd komt die droom vaker voorbij: eigenaar zijn van een eigen vakantiewoning in Nederland of het buitenland. Waarom die droom hardnekkiger wordt? Misschien omdat de tijd rijp is, misschien omdat het slim is om juist nu te investeren in vastgoed. Je hebt hier en daar informatie aangevraagd, maar nog nooit een persoonlijk gesprek gehad over alle voorwaarden en voordelen. Gelukkig kun je daar snel en eenvoudig verandering in brengen, want binnenkort vindt de Second Home Beurs plaats. Dit is dé plek waar jij meerdere exposanten kunt spreken die vakantiewoningen over de hele wereld aanbieden.

 

Een bezoek aan de Second Home Beurs is een goed begin als je overweegt om te investeren in een vakantiewoning. Ieder jaar bezoeken wel 18.000 geïnteresseerden de Second Home Beurs. Ze krijgen daar van experts persoonlijke informatie over de aankoop van een vakantiewoning.Waarom een persoonlijk gesprek belangrijk is

Het is niet alleen leuk om de beurs te bezoeken en weg te dromen bij die prachtige plaatjes; het is ook erg nuttig en soms zelfs noodzakelijk. Bij de aankoop van een vakantiewoning (zeker in het buitenland) komt veel kijken. Je hebt te maken met een andere wetgeving en vaak investeer je in iets dat nog gebouwd moet worden (nieuwbouwprojecten). Dat maakt de aankoop spannend. Natuurlijk wil je zeker weten dat de partij met wie je in zee gaat betrouwbaar en succesvol is.
Een bezoek aan de Second Home Beurs geeft je alles: de mooie plaatjes, een goede sfeer, noodzakelijke informatie (zowel via de seminars als de exposanten die je spreekt) en – hopelijk – een goed gevoel bij de exposanten. De persoonlijke kennismaking op de beurs met meerdere exposanten is laagdrempelig en vrijblijvend, en daarom ontzettend waardevol. Zo kun je aan het eind van de dag kiezen of je met een van de aanbieders verder wilt gaan.  

 

Goed voorbereid naar de Second Home Beurs

Voordat je de beurs bezoekt en die persoonlijke gesprekken gaat voeren met exposanten,  is het handig om een aantal zaken voor jezelf duidelijk te hebben.

  • In welk land/welke landen ligt jouw ideale vakantiewoning?
  • Wat is je budget?
  • Wil je een bestaande vakantiewoning of juist een nieuwbouwwoning kopen?
  • Wil je een bestaande vakantiewoning waar je zo in kunt, of wil je zelf gaan verbouwen?
  • Wil je dat verhuur, beheer en onderhoud voor je geregeld worden of wil je dit zelf doen?
  • Wil je puur en alleen investeren of is eigen gebruik ook belangrijk?
  • Wil je de vakantiewoning zelf financieren of wil je ook een deel via de bank financieren?

Kun je antwoord geven op deze punten, dan kun je gericht een aantal stands bezoeken en je persoonlijk laten informeren door de exposanten.

Wil je ons persoonlijk ontmoeten op de Second Home Beurs?

Heb jij al talloze websites bezocht en informatie aangevraagd omdat je graag wilt investeren in een eigen vakantiewoning? Misschien is het tijd om de volgende stap te zetten en vrijblijvend de Second Home Beurs te bezoeken.
Ook Second Home Invest is te vinden op de beurs. Ben jij op zoek naar een vakantiehuis of investering in Portugal en zoek je een luxe woning met een hoog afwerkingsniveau op een toplocatie, dan ben je bij onze stand op de juiste plek. Wij ontvangen je graag en informeren je persoonlijk over de mogelijkheden die wij bieden. Wij zijn dé expert in exclusieve investeringen en vakantiewoningen in het hogere prijssegment in Portugal.
Zien we je op de beurs?