Huizenjacht in Buitenland: kies voor resorts

9 september 2020
White Shell appartementen villa Algarve

Vele woningzoekers kijken bij het zoeken naar een koopwoning in het buitenland naar een particuliere koopwoning of appartement, maar wat soms vergeten wordt zijn de luxe nieuwbouwwoningen op resorts. Waarom moet je tijdens jouw huizenjacht ook nog even langs resorts? Wij leggen je de voordelen van een resort uit.

Vakantieappartement op een toplocatie

Een groot voordeel van vastgoed op een luxe resort is dat de woningen vaak op een A-locatie liggen. Vele resorts worden gebouwd met ‘vakantie’ in gedachten en liggen op de beste locaties. In Portugal op 500 meter van het strand of in Oostenrijk op loopafstand van de skilift, resorts zijn de moeite waard.

Garantie van kwaliteit

De projecten die wij in ons aanbod hebben voldoen allen aan strenge eisen. Daarnaast kijken wij ook naar de wetgeving omtrent bouwen van nieuwbouw. Een goed voorbeeld is bijvoorbeeld de kwaliteitsgarantie in Oostenrijk. In dit land zijn kopers van nieuwbouw beschermd door de wetgeving. Zo heb je de zekerheid van 3 jaar garantie op eventuele verborgen gebreken. Er is dus een uitstekende consumentenbescherming vanuit de Oostenrijkse wetgeving.

Bayline appartementen AlgarveGeniet van luxe woningen

Ga je naar een 4 of 5 sterren resort? Dan kun je veel luxe verwachten. De woningen op resorts beschikken over alle luxe en voorzieningen. Van een hoogwaardige afwerkingen en privé sauna tot zwembad, op resorts krijg je deze extra’s erbij en geniet je tijdens ieder bezoek intens van je eigen huis in het buitenland.

Faciliteiten

Niet alleen de appartementen en villa’s zijn van hoge luxe, maar ook de faciliteiten die bij een luxe resort horen maken jouw tweede woning tot een heus paradijs. Op resorts kun je genieten van de golfbaan, spa, wellness, fitness, zwembaden, clubs, restaurants en veel meer! Wanneer je een vakantiehuis koopt op een resort, dan zitten deze extra faciliteiten er gelijk bij. Zo wordt ieder bezoek een heerlijke beleving.

Uitstekende service

Veel resorts bieden extra services aan om jouw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Iedere dag ontbijt in het restaurant of een schoonmaakster laten komen? Geen probleem! Het is niet vreemd om de conciërge langs te laten komen of om de oppasservice in te schakelen wanneer je samen een avondje uit wilt. Informeer bij ons naar de opties per resort.

Bayline appartementen AlgarveVerhuur en beheer volledig geregeld

Een tweede huis in het buitenland kun je verhuren om extra inkomsten te verdienen wanneer je er zelf niet bent. Zo geniet je het hele jaar door van jouw woning. Echter, is het soms lastig om dit in de praktijk te regelen. De juiste mensen vinden die kunnen schoonmaken, gasten ontvangen, en eventueel reserveringen behandelen zijn soms moeilijk te vinden.

Geen omkijken hebben naar verhuur en beheer? Dan zit je op een luxe resort goed. Vele resorts verzorgen de volledige verhuur en het beheer van jouw woning. Zo heb je geen omkijk naar verhuur en ben je verzekerd van betrouwbaar beheer.

Woningen op resorts bekijken?

Bij Second Home Invest helpen we graag bij het vinden van de ideale vakantiewoning. Daarom bieden wij meerdere nieuwbouwwoningen aan op diverse resorts. Interesse in woningen aan de kust? Bekijk dan ons aanbod vakantiehuizen op resorts in Portugal. Toch meer een wintersport liefhebber? Bekijk dan luxe appartementen op resorts in Oostenrijk.