RTL4 The Mountain Butler

Gerard vertelt over Glemm by AvenidA in Hinterglemm

In februari 2019 zijn de opnames gemaakt voor het RTL4 programma The Mountain Butler. Onder begeleiding van Sanne en Arno voeren 2 BN’ers Kim Kötter en Roy Donders allerlei ludieke opdrachten uit in de sneeuw. De opnames zijn gemaakt in de schilderachtige omgeving van Leogang.

Door het goed uit voeren van de opdrachten krijgt de winnaar een ster. Diegene die uiteindelijk de meeste sterren heeft verzameld wordt de winnaar van The Mountain Butler.

Tijdens de opnames verbleven Kim en Roy en de crew van het programma in de schitterende 4-sterren appartementen van Stockinggut by AvenidA. Dit appartementen hotel in Leogang is één van de vele appartementen complexen die de afgelopen jaren zijn ontwikkeld en gebouwd door AvenidA.

Tijdens de uitzending is er aandacht besteed aan de appartementen en het toekomstige project Glemm by Avenida in Hinterglemm. De verhuur van de appartementen wordt verzorgd door Alpin Rentals.

Wij werken al jaren samen met AvenidA. Wij zijn de exclusieve aanbieder van hun appartementen op de Nederlandse en Vlaamse markt. 

Ben je geïnteresseerd in deze appartementen en ben je benieuwd wat wij momenteel aanbieden in Oostenrijk bekijk dan hier ons aanbod.

 

 

 

Tags: Avenida projecten