Exclusieve Vakantiewoningen: Een Investering in Luxe en Comfort

31 januari 2024

Bij onze ontmoetingen met onze klanten horen we vaak dezelfde opmerkingen: ‘Die woningen zijn best duur, ik kan voor datzelfde geld ook iets anders kopen.’ Het is een valide punt en ons antwoord is simpel: ja, je kunt inderdaad een vakantiewoning in een lagere prijsklasse kopen. Maar laten we eens dieper ingaan op waarom veel van de woningen in ons exclusieve portfolio soms als ‘duur’ worden beschouwd.

Unieke factoren

De prijs van de vakantiewoningen in ons portfolio wordt bepaald door verschillende factoren. Allereerst spelen de unieke locaties van onze projecten een cruciale rol. Deze bevinden zich op zorgvuldig geselecteerde plekken in Spanje en Portugal, waar adembenemende natuur en luxe samenkomen. Daarnaast hebben de woningen een hoog afwerkingsniveau met royale ruimtes, meerdere badkamers, en state-of-the-art keukens inclusief alle apparatuur. De vloeren, zowel binnen als buiten, worden met oog voor detail afgewerkt, en de vele luxe faciliteiten op de resorts tillen de ervaring naar een hoger niveau.

Je persoonlijke voorkeuren

Wij vergelijken het wel met het kopen van een andere auto. Terwijl sommigen de voorkeur geven aan de luxe en prestaties van een BMW X7 of Tesla boven een betaalbaardere Renault Captur, brengt ook de Captur je van A naar B. Het gaat er niet altijd om wat beter is, maar om je persoonlijke voorkeuren en wat je bereid bent ervoor te betalen. Bij exclusieve vakantiewoningen is dat niet anders.

Met een budget van 1 miljoen euro biedt de markt in Spanje of Portugal verschillende mogelijkheden. Maar de cruciale vraag is: wat vind je belangrijk? Wil je zorgeloos investeren en genieten, zonder na te hoeven denken over zaken als onderhoud, renovaties of verhuur? Verlang je naar gemak, een locatie met restaurants, sportfaciliteiten, een spa, een fitnesscentrum, golfbanen en zelfs een toegewijde conciërge die alles voor jou regelt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Persoonlijke en professionele begeleiding

Onze persoonlijke benadering wordt zeer gewaardeerd. Wij komen voor een eerste kennismaking graag bij je thuis, spreken met jou in je vertrouwde omgeving en lichten de projecten van je voorkeur graag persoonlijk aan je toe. Als bemiddelaar in vakantiewoningen, gevestigd in Nederland, houden wij de lijntjes kort. Wij bieden exclusieve nieuwbouw woningen aan op golfresorts en kleine domeinen. Onderhoud, beheer en eventueel de verhuur zijn volledig geregeld. Tegelijkertijd kunnen onze klanten gebruik maken van ons netwerk van specialisten in Spanje en Portugal.

Kortom, de hogere prijs van onze woningen wordt ruimschoots gerechtvaardigd door de exclusiviteit, luxe voorzieningen en uitmuntendheid. Als je op zoek bent naar het hoogste niveau van comfort, nieuwbouwwoningen voorzien van alle gemakken en faciliteiten die jouw verblijf veraangenamen, nodigen wij je uit om dieper in ons portfolio te duiken. Ontdek de investering in luxe en comfort die jouw vakantie-ervaring naar nieuwe hoogten tilt.

Ten slotte nog goed om te weten, wij hanteren op onze website de door de projectontwikkelaar vastgestelde prijzen. De prijzen van de vakantiewoningen bij aankoop via de projectontwikkelaar of Second Home Invest zijn gelijk. Kies je voor ons, dan profiteer je zonder extra kosten van ons betrouwbare netwerk van deskundigen en begeleiding in Nederland