Ben je al daadwerkelijk opzoek naar een tweede thuis in Portugal of is het enkel nog een droom? Veel Nederlanders vinden het idee van een ’tweede thuis’ in Portugal een aantrekkelijk idee. Voornamelijk omdat Portugal in veel opzichten lijkt op Spanje, maar zo zijn eigen interessante voordelen heeft.

Financieel interessant

Wanneer je kiest voor Portugal, kies je voor een land met een stabiel politiek en financieel klimaat. Daarnaast hoort het land tot de top 3 veiligste landen in de wereld volgens de Global Peace Index (2019). Ook betaal je geen vermogensrendementsheffing als Nederlander en is verhuren goed te doen in elke seizoen dankzij het uitstekende klimaat. Een goede keus voor een investering dus.

Cultuur en ontspanning

Als je aan Portugal denkt, dan denk je al snel aan warmte, ontspanning, veel cultuur, gezelligheid en lekker eten. En dat is niet voor niks. Het land kent vele heerlijke gerechten en wijnen. Daarnaast weten Portugezen als geen ander hoe ze moeten genieten van het leven. Zij gaan graag uit eten met familie en vrienden. Mensen zoeken elkaar veel op voor de gezelligheid, mogen graag dansen en houden van een feestje.

Ook kent het land een rijke en bijzondere geschiedenis die in veel steden nog terug te vinden is. Er is genoeg te ontdekken en te doen in Portugal als je houdt van geschiedenis en cultuur.

Zorgeloos en betrouwbaar

Het is fijn dat wanneer jij besluit om te investeren in een tweede thuis in Portugal, dat je dit niet alleen hoeft uit te zoeken. Daarom helpen wij je graag verder. Van uitleg over financiële, fiscale en juridische zaken tot het overhandigen van de sleutel: wij begeleiden je door het gehele proces. Daarnaast zijn wij lid van zowel het AIPP (Association of International Property Professionals) als het BIV (Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars) zodat jij verzekerd bent van betrouwbaarheid en kwaliteit.

Meer weten?

Begint het al te kriebelen? Bekijk ons aanbod hier of neem direct contact met ons op. Wij helpen je graag verder. Ook kun je onze beurs bezoeken.