Drie redenen voor bezoeken beurs

22 september 2022

3 redenen waarom je de Second Home Beurs moet bezoeken

Een vakantiewoning kopen doe je niet van de een op de andere dag. Waarschijnlijk gaan er jaren van dromen, denken en praten aan vooraf. Wat zou je ervan vinden om nog dit jaar de eerste stap te zetten naar een concrete actie? Om nu eens méér te doen dan alleen dromen, en je daadwerkelijk te oriënteren? Dit kan op een erg vrijblijvende manier, want van 30 september tot en met 2 oktober 2022 vindt de Second Home Beurs plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Wij hebben drie redenen waarom je deze beurs móet bezoeken.

 

Reden 1: je krijgt vakantiewoningen van over de hele wereld te zien

Investeren in een vakantiewoning of appartement in Portugal, Oostenrijk of ergens anders in de wereld, is de droom van veel mensen. Hoewel het bij velen bij dromen blijft, zijn er ook talloze durfals die hun geld daadwerkelijk investeren in een eigen vakantiewoning.
Velen van hen (jaarlijks zo’n 18.000) bezochten eerst de Second Home Beurs, omdat dit dé plek is waar je je uitermate goed kunt oriënteren. Want kies maar eens een land waar jouw vakantiewoning mag staan… Dat kan best lastig zijn!

Tijdens de Second Home Beurs bieden ruim 100 exposanten vakantiewoningen en investeringsobjecten aan in meer dan 25 landen. Naast veel exposanten uit Spanje, tref je er ook aanbieders van vakantiehuizen in Italië, Zweden, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Portugal aan. En zelfs de Verenigde Staten, Zuid-Afrika en Curaçao zijn vertegenwoordigd!
Voor een compleet beeld van alle exposanten en landen kun je het beste de website van de Second Home Beurs bezoeken. Zo krijg je nog vóór je bezoek de smaak al te pakken.

Reden 2: je maakt persoonlijk contact met meerdere aanbieders

Ruim 100 exposanten en vakantiewoningen in meer dan 25 landen; dat klinkt als een luxeprobleem. Hoe kies je uit al die exposanten die een vakantiehuis aanbieden de aanbieder waar jij het meeste vertrouwen in hebt? Gelukkig blijft het tijdens de Second Home Beurs niet alleen bij plaatjes kijken van mooie huizen; de exposanten zijn er om met je te praten. Om jou meer te vertellen over een woning of nieuwbouwproject.

Dat geldt ook voor ons. Wij zijn te vinden tussen de exposanten die vakantiewoningen in Portugal aanbieden. Al jarenlang zijn we aanwezig op de Second Home Beurs en elke keer weer hebben we veel plezier in het persoonlijke contact met dromers en doeners.
Tijdens deze gesprekken vertellen wij over het project, het resort en de vakantiewoningen in het bijzonder. We leggen uit hoe de verhuur en het beheer geregeld zijn, van welke faciliteiten je gebruik mag maken en we kunnen plattegronden, prijzen en – indien aanwezig – rendementsberekeningen met je delen.
Voor jou als bezoeker is dit persoonlijke contact met exposanten essentieel, want zo krijg jij een gevoel bij een aanbieder en de projecten en woningen die het aanbiedt.

Bevalt jouw eerste kennismaking met ons, dan zijn wij daar ontzettend blij mee! Wil je graag met ons doorpraten, dan komen we na de beurs graag bij je thuis of we plannen een videocall in. In dit tweede gesprek kunnen we in alle rust verder praten over de mogelijkheden, en al jouw vragen (grote kans dat dit er meer zijn geworden sinds je bezoek aan de Second Home Beurs) beantwoorden.

 

Reden 3: je krijgt extra info tijdens de seminars

Naast de persoonlijke gesprekken bij de stands, kun je ook verschillende seminars bezoeken. Een hele fijne meerwaarde, want tijdens een seminar vertelt een expert over onderwerpen als de fiscale en juridische consequenties van een aankoop, de financieringsmogelijkheden en alle andere zaken die komen kijken bij de aankoop van een vakantiewoning in het buitenland. Er zijn ook seminars die specifiek gaan over de aankoop van een vakantiehuis in een bepaald land, zoals Frankrijk, Italië, Spanje of Bulgarije.
Het bijwonen van de seminars op de Second Home Beurs is een belangrijk argument om de beurs te bezoeken, want zo word jij dankzij de kennis en ervaring van experts goed voorbereid op de eventuele aankoop van jouw eigen vakantiewoning.

 

Ben jij overtuigd?

Na het lezen van deze drie redenen ben jij vast overtuigd van het nut van een bezoek aan de Second Home Beurs, toch? Geloof ons, het is leuk én het is een echte ‘must’ als je inspiratie wilt opdoen en kennis wilt maken met de verschillende aanbieders van buitenlands recreatief onroerend goed.
Je kunt vrijblijvend een eerste gesprek voeren en krijgt direct een gevoel bij de mensen achter een bedrijf. Dus heb jij echt de intentie om een vakantiehuis te kopen, steek dan je licht op tijdens deze beurs. Bezoek de verschillende standhouders, vind het land van jouw keuze en laat je informeren tijdens de seminars.

Ben jij specifiek geïnteresseerd in een vakantiewoning of investering in Portugal? Breng dan een bezoek aan onze stand. Wij informeren je geheel vrijblijvend over de verschillende nieuwbouwprojecten die wij aanbieden in de Algarve en de Silver Coast.

Tot ziens bij de Second Home Beurs!