Bedrijfshal of vakantiehuis als investering?

22 januari 2020

Nu de spaarrentes naar een dieptepunt zijn gezakt en beleggingsopbrengsten van aandelen steeds meer lijken te stagneren, is investeren in vastgoed een goed alternatief om uw vermogen te laten groeien. Wanneer u een bedrijfshal of vakantiehuis koopt, profiteert u namelijk niet alleen van waardeopbouw op de langere termijn, maar ook van gunstige fiscale regelingen én het rendement dat u bij verhuur behaalt. Investeert u in een bedrijfshal? Dan levert dat over het algemeen meer rendement op dan een vakantiehuis. Maar wanneer u een vakantiewoning in het buitenland koopt, kunt u er zelf ook veel plezier aan beleven…

Waardevol

Gerard Haagsma, Trusted Advisor bij Second Home Invest: “Mensen kopen om verschillende redenen een tweede huis in het buitenland. Ten eerste is het vaak bedoeld als belegging. Maar het gevoel dat ze erbij hebben geeft meestal de doorslag. Als ik met hen een vakantieappartement ga bezichtigen in Portugal of Oostenrijk, dan zie je ze genieten. Een vakantieappartement waarbij alles klopt, een prachtige locatie, een heerlijk klimaat en alle servicemogelijkheden die je je maar kunt bedenken. Ze zien zichzelf daar al helemaal zitten. In hun prachtige nieuw gebouwde villa of appartement, een aantal weken per jaar, genietend met en van hun partner, kinderen en/of kleinkinderen. Dat is een droom die uitkomt voor veel kopers die allemaal hun leven lang hard gewerkt hebben om dit mogelijk te maken. Daar mogen ze dan ook de vruchten van plukken. Als je ze bij wijze van spreken aan het eind van hun leven vraagt naar hun meest waardevolle herinneringen, dan zullen ze allemaal het vakantieappartement in het buitenland benoemen boven die bedrijfshal.”

Persoonlijke begeleiding

Wilt u meer informatie over het kopen van een vakantieappartement in Oostenrijk of Portugal en inzicht in het te verwachten rendement? Dan gaan we graag met u in gesprek. Wij kunnen u begeleiden in het gehele traject naar de aankoop van een vakantiewoning in het buitenland en koppelen u aan betrouwbare partners die u helpen met financiële en juridische zaken. Vrijblijvend kennismaken? Laat uw gegevens achter, dan bellen bij u terug voor een afspraak.

[vfb id=2]