Portugal

Appartement in Lissabon

geniet vanuit uw luxe appartement van de Portugese hoofdstad

Met een eigen appartement in Lissabon geniet u wanneer u maar wilt van één van de oudste steden ter wereld. In de heuvelachtige stad Lissabon is het weer bijna altijd aangenaam en geniet u van mooie, historische gebouwen en eeuwenoude cultuur. Ook de omgeving van Lissabon biedt volop mogelijkheden. De befaamde Portugese stranden van Cascais en Estoril bevinden zich op rijafstand van deze stad. Of u brengt een bezoek aan stad Sintra waarvan het historisch centrum op de werelderfgoedlijst van Unesco staat.

Second Home Invest stelt u in staat om een appartement in Lissabon te kopen waarvan u zorgeloos kunt genieten. Alles is voor u geregeld. Het gaat hier om niet zomaar een appartement, maar om luxe appartementen in hartje Lissabon. De verschillende appartementen die wij aanbieden zijn gunstig gelegen, compleet uitgerust en de locaties beschikken over ruime voorzieningen. Tevens zijn deze appartementen zeer geschikt om voor langere tijd te verhuren indien u het appartement puur als investering wilt aankopen.

Uw exclusieve appartement is gelegen in het centrum van Lissabon

Alle appartementen die wij aanbieden liggen middenin Lissabon. Het vliegveld bevindt zich ongeveer op slechts 20 minuten rijden. Vanaf de verschillende locaties bent u op loopafstand van restaurants en winkels. Tevens kunt u de tram pakken die u naar iedere gewenste plek in Lissabon brengt.

Wat de appartementen zelf betreft hebt u keuze uit meerdere types. Er zijn appartementen met suites, 1 of meerdere slaapkamers, en u hebt ook de keuze uit wel of geen duplexappartement. Bij de meeste locaties beschikt u over een eigen parkeerplaats. .

Een investering in een appartement kan interessant zijn omdat er veel vraag is naar luxe appartementen die voor langere tijd verhuurd worden. Dit komt door het grote aantal expats en overheidspersoneel dat voor langere tijd op zoek zijn naar hoogwaardige appartementen.

Zorgeloos uw luxe appartement in Lissabon kopen dankzij Second Home Invest

Second Home Invest kiest in haar aanbod niet voor de meest goedkope appartementen, maar voor betaalbare luxe en goede rendementen. Op onze website kunt u lezen hoe de aankoop in zijn werk gaat. Wij zorgen voor een gestroomlijnd aankoopproces, waarbij nauwkeurig wordt voldaan aan de Portugese regelgeving. Het uiteindelijke doel is samen met familie en/of vrienden zorgeloos genieten in uw nieuwe, luxe appartement in Lissabon.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een oriënterend gesprek. Second Home Invest helpt u graag verder.