your TRUSTED advisor

Luxe appartement in de Algarve

Appartement in de Algarve

Zoek je een  appartement in de Algarve in Portugal? Wil je het hele jaar door kunnen genieten van een aangenaam klimaat? Zoek je een appartement op korte afstand van een vliegveld? Wil je een appartement dat voor je wordt verhuurd en waar je geen omkijken naar hebt? Wil je graag investeren in een appartement als goed alternatief voor jouw spaargeld? Wil je graag weten wat de fiscale consequenties zijn en financiële mogelijkheden?

Gerard & Paulien

– your TRUSTED advisor –

Wil je investeren in vastgoed en weten wat het beste bij jou past? Wij helpen je graag.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Informatie aanvragen

Heb je een vraag of wil je informatie?

Luxe appartement in de Algarve

Kies je voor ons dan profiteer je van de volgende voordelen

 • Luxe appartementen in de Algarve
 • De eerste 5 jaar 5% verhuurgarantie, 10 weken eigen gebruik
 • 300 dagen zon per jaar
 • Dichtbij Faro Airport
 • Verhuur en beheer van jouw appartement kan volledig voor je worden geregeld
 • Ideale combinatie tussen rendement en eigen gebruik
 • In een persoonlijk gesprek inventariseren we je wensen en beantwoorden we je vragen
 • Wij zoeken samen met u naar een luxe appartement in de Algarve dat bij uw wensen past
 • Wij kunnen u in contact brengen met de juiste financiële en juridische deskundigen

Koop een appartement op een luxueus resort

Het zal je niet verbazen dat het kopen van een luxe appartement in de Algarve een wens van veel mensen is. Deze streek biedt in elk seizoen aangenaam weer en heeft van alles te bieden op het gebied van strand, natuur en cultuur. De zee en de uitgestrekte stranden aan de zuidkust van Portugal zijn befaamd. Verder landinwaarts heeft de Algarve prachtige, ongerepte natuurgebieden waar het toerisme nog slechts in kleine mate is doorgedrongen. Het bezitten van een eigen appartement in de Algarve bied je de mogelijkheid om deze streek tot een tweede thuis te maken. Second Home Invest begeleidt bij het aankopen van appartementen die op Ombria in de Algarve worden aangeboden.

Vakantiehuis in de Algarve

Koop een tweede huis op een luxueus resort middenin de Algarve

Een vakantiehuis in de Algarve staat hoog op de wensenlijst van veel Nederlanders. De Algarve in Portugal spreekt bij velen tot de verbeelding. Denk aan de uitgestrekte stranden, imposante rotsformaties langs de kust en de mooie, oude badplaatsen aan zee. Minder mensen weten echter dat zich iets noordelijker het ongerepte, groene hart van de Algarve bevindt. Hier kunt u prachtig wandelen, paardrijden en pittoreske dorpjes bezoeken. Dit alles in een veel minder toeristische omgeving.
Heeft de Algarve jouw hart ook gestolen? Second Home Invest begeleidt bij de aankoop van een luxueus appartement op het exclusieve Ombria. Jouw vakantiehuis in de Algarve is dichterbij dan je denkt!

 

investeren

Appartement en rendement?

Bekijk de mogelijkheden van een Viceroy appartement op Ombria.

Lees meer

Vakantiehuis in de Algarve? Dit kun je verwachten

Ombria bevindt zich middenin de Algarve, op 20 kilometer afstand van de beroemde stranden van de Portugese zuidkust en het vliegveld van Faro bevindt zich op 20 minuten.

Op dit prachtige 5-sterren resort heb je de keuze uit luxe appartementen, townhouses en royale villa’s. Dit vakantiehuis in de Algarve is van alle gemakken voorzien. Zo zijn er conciërgediensten, zoals vervoer van en naar het vliegveld, schoonmaak en kinderopvang. Op het resort is van alles te doen, zo zijn er een 18 holes golfbaan, Wellness & Fitness, sportactiviteiten, 5 zwembaden en meerdere horecagelegenheden. Vanaf het resort vertrekt een shuttlebus naar het strand, waar u heerlijk van het strand en de zon kunt genieten.

Indien je geïnteresseerd bent, vertellen we je graag meer in een persoonlijk gesprek graag en plannen we graag een bezichtigingsbezoek in de Algarve om de vakantiewoning te bekijken en zodat je een indruk krijgt van het resort en de omgeving.

Een vakantiewoning kopen onder bemiddeling en advies van Second Home Invest

Een vakantiewoning in Portugal kopen kent de nodige stappen, die vaak anders zijn dan je in Nederland gewend bent. Besluit je tot aankoop van een vakantiehuis in de Algarve, dan begeleiden wij je graag. Wij brengen je in contact met betrouwbare juridische en financiële partijen in Portugal en helpen je de taalbarrière te slechten. Met onze hulp verloopt het aankoopproces zo gestroomlijnd mogelijk.

Op het moment dat je zelf niet aanwezig bent, kan jouw vakantiehuis verhuurt worden, in sommige gevallen is dit zelfs een verplichting? Ook op dit vlak kunnen wij je van deskundig advies voorzien. Het fiscale klimaat voor aankoop en verhuur in Portugal is gunstig te noemen, en wij helpen je hier maximaal van te profiteren.

Dat betekent dat je maximaal kan genieten van je woning in de Algarve. Of je nou in je vakantiehuis in Portugal zit, of thuis in Nederland geniet van de investering.

De voordelen voor je opgesomd

 • Profiteer van het strand, de zee, de natuur en de cultuur van de Algarve
 • Het Ombria Resort bevindt zich midden in deze fraaie streek
 • Per shuttlebus gemakkelijk naar het strand en terug
 • Geniet van de ongerepte natuur en pittoreske dorpjes en kleine steden
 • Profiteer van de Viceroy hotelservices
 • Talloze faciliteiten op het resort
 • Advies en aankoopbemiddeling door onze ervaren medewerkers
 • De aankoop zo snel en gemakkelijk mogelijk geregeld

Wil je werk maken van je droom, een vakantiehuis in de Algarve? Neem dan vrijblijvend contact op met Second Home Invest!

Informatie aanvragen