your TRUSTED advisor

Portugal

Appartement vlakbij Cascais

Vanuit uw luxe appartement genieten van Lissabon én Cascais

Het aanbod in Lissabon is verouderd. Bekijk hier ons complete aanbod in Portugal.

Het bezit van een eigen appartement in de buurt van Cascais wordt door veel Nederlanders als aantrekkelijk ervaren. Naast dat je geniet van de historische badplaats met zijn oude huizen en hagelwitte stranden, ligt Cascais op geringe afstand van de Portugese hoofdstad Lissabon. Dit is één van de oudste steden ter wereld, met een unieke cultuur. Je kunt je hart verliezen aan de Portugese cultuur en raakt er nooit uitgekeken.

Zoek je een appartement voor uzelf vlakbij Cascais, dan heeft Second Home Invest een bijzonder aanbod voor je. Wij bieden appartementen met een of meerdere slaapkamers op de verschillende plekken in Lissabon. Met de auto ben je binnen een half uur in Cascais. Reis je liever met de trein, dan is het goed te weten dat deze appartementen zich vlakbij een treinstation bevinden waardoor een treinreis naar Cascais ook heel goed mogelijk is. Je luxe appartement vlakbij Cascais bevindt zich in het hart van Lissabon, vlakbij sfeervolle winkelstraten en restaurants. Niet alleen ben je snel in Cascais, maar ook de rijkdom van Lissabon ligt aan je voeten

Gerard & Paulien

– your TRUSTED advisor –

Wil je investeren in vastgoed en weten wat het beste bij jou past? Wij helpen je graag.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Informatie aanvragen

Vanuit je appartement ben je zo in Cascais

Ben je geïnteresseerd in de befaamde Portugese stranden van Cascais, dan wil je niet te ver van deze badplaats verwijderd zijn. Vanuit de verschillende appartementen die wij aanbieden in Lissabon, heb je binnen een half uur de kust bij Cascais bereikt. Je auto parkeer je bij het appartement zelf, en in Cascais op een van de vele parkeerplaatsen. Uiteraard zijn er volop mogelijkheden om een auto te huren.

Met de trein naar Cascais reizen is ook mogelijk. Je hoeft dan zelf niet te rijden en bent eventueel in de gelegenheid om alcoholische drankjes te nuttigen aan het strand. Het treinstation bevindt zich vlakbij jouw appartement.

Je raakt niet uitgekeken in Lissabon

De appartementen liggen ieder op toplocaties in Lissabon en bieden diverse voordelen boven een appartement in Cascais. Zoals we al zeiden duurt het niet lang om naar deze badplaats te reizen. Maar met de appartementen die je worden aangeboden door Second Home Invest geniet je ook van de bruisende Portugese hoofdstad. Vlakbij de appartementen zijn veel bezienswaardigheden te vinden. De sfeervolle wijk Bairra Alto, de beroemde Avenida de Liberdade of de Torre de Belem, elk zijn ze met de tram prima te bereizen.

Bezoek overdag oude gebouwen, zoals de vele paleizen en geniet tot ’s avonds laat van de gezellige terrassen. Met een appartement in Lissabon vlakbij Cascais kun je heerlijk onderdompelen in de authentieke Portugese cultuur.

Algarve

Diverse mogelijkheden op Ombria

Check hier de appartementen, townhouses en villa's op Ombria Algarve.

Lees meer

Exclusieve appartementen

Wat kun je verwachten van een appartement op één van de locaties? Het gaat hier zeer exclusieve appartementen, ieder met één of meerdere slaapkamers en badkamers al dan niet in duplexvorm. De inrichting is zeer compleet, het ontbreekt je aan niets. De gebouwen zijn ieder grondig gerenoveerd, waarbij kosten noch moeite zijn gespaard.

Bezit je een appartement vlakbij Cascais in één van de appartementencomplexen, dan profiteer je van fraaie voorzieningen. Je kunt je auto parkeren op een eigen parkeerplaats. Naast al het moois wat Lissabon je te bieden heeft, beschikken de appartementen over alle luxe die je op dit niveau mag verwachten.

Second Home Invest biedt ook appartementen in de Algarve

Houd je van de Portugese kust, dan zijn er meer mogelijkheden dan een appartement in of vlakbij Cascais. Second Home Invest bemiddelt ook bij de aankoop van appartementen in de Algarve, op het luxe Ombria. Dit sfeervolle, exclusieve resort is aangelegd met respect voor de natuurlijke omgeving. Je kunt hier een appartement met Viceroy hotelservice aankopen, maar ook een townhouse of een villa. De stranden aan de Portugese zuidkust zijn binnen 20 minuten te bereiken via de shuttlebus, die vanaf het resort vertrekt. In de directe omgeving van het resort bevindt zich een ongerept natuurgebied, waar het toerisme nog niet echt is doorgedrongen. Uiteraard is er op het resort zelf ook van alles te beleven.

Advies en aankoopbemiddeling door Second Home Invest

Ben je geïnteresseerd in een appartement vlakbij Cascais of in de Algarve? Dan kun je contact met ons opnemen voor het maken van een vrijblijvende en oriënterende afspraak. Op onze website vind je de nodige informatie over onze werkwijze. In het gesprek kunnen wij dit verder toelichten en je ook meer informatie geven over de beschikbare appartementen.

Maak je de keuze tot aankoop van een appartement, dan vervult Second Home Invest een adviserende en bemiddelende rol. Voor de aankoop en financiering van een appartement in Portugal krijg je te maken met Portugese juridische en financiële partijen. Wij brengen je met deze betrouwbare partijen in contact. Ook vertellen wij je alles wat je moet weten over de Portugese regelgeving.

De voordelen van uw appartement vlakbij Cascais

Koop je een van de luxe appartementen in Lissabon via Second Home Invest, dan profiteer je onder meer van de volgende voordelen:

  • Op 20 minuten rijafstand van Cascais
  • Gelegen middenin Lissabon
  • Beroemde bezienswaardigheden in Lissabon zijn vlakbij
  • Luxueus ingerichte appartementen met 1 of meerdere slaapkamers
  • Het appartementencomplex biedt talrijke voorzieningen
  • Advies en bemiddeling door Second Home Invest
  • Wij brengen je in contact met de juiste partijen
  • Een gestroomlijnd aankoopproces en een onbezorgd eigenaarschap
  • Alternatief: een appartement op een exclusief resort in de Algarve

Onbezorgd een appartement vlakbij Cascais aankopen? Schakel de dienstverlening van Second Home Invest in. Neem contact op voor meer informatie of om een vrijblijvend gesprek aan te vragen.

Informatie aanvragen