Portugal

Appartement vlakbij Cascais

Vanuit uw luxe appartement genieten van Lissabon én Cascais

Het bezit van een eigen appartement in de buurt van Cascais wordt door veel Nederlanders als aantrekkelijk ervaren. Naast dat u geniet van de historische badplaats met zijn oude huizen en hagelwitte stranden, ligt Cascais op geringe afstand van de Portugese hoofdstad Lissabon. Dit is één van de oudste steden ter wereld, met een unieke cultuur. U kunt uw hart verpanden aan de Portugese cultuur en raakt nooit uitgekeken.

Zoekt u een appartement voor uzelf vlakbij Cascais, dan heeft Second Home Invest een bijzonder aanbod voor u. Wij bieden appartementen met een of meerdere slaapkamers op de verschillende plekken in Lissabon. Met de auto bent u binnen een half uur in Cascais. Reist u liever met de trein, dan is het goed te weten dat deze appartementen zich vlakbij een treinstation bevinden waardoor een treinreis naar Cascais ook heel goed mogelijk is. Uw luxe appartement vlakbij Cascais bevindt zich in het hart van Lissabon, vlakbij sfeervolle winkelstraten en restaurants. Niet alleen bent u snel in Cascais, maar ook de rijkdom van Lissabon ligt aan uw voeten.

Vanuit uw appartement bent u zo in Cascais

Bent u geïnteresseerd in de befaamde Portugese stranden van Cascais, dan wilt u niet te ver van deze badplaats verwijderd zijn. Vanuit de verschillende appartementen die wij aanbieden in Lissabon, hebt u binnen een half uur de kust bij Cascais bereikt. Uw auto parkeert u bij het appartement zelf, en in Cascais op een van de vele parkeerplaatsen. Uiteraard zijn er volop mogelijkheden om een auto te huren.

Met de trein naar Cascais reizen is ook mogelijk. U hoeft dan zelf niet te rijden en bent eventueel in de gelegenheid om alcoholische drankjes te nuttigen aan het strand. Het treinstation bevindt zich vlakbij uw appartement.

U raakt niet uitgekeken in Lissabon

De appartementen liggen ieder op toplocaties in Lissabon en bieden u diverse voordelen boven een appartement in Cascais. Zoals we al zeiden duurt het niet lang om naar deze badplaats te reizen. Maar met de appartementen die u worden aangeboden door Second Home Invest geniet u ook van de bruisende Portugese hoofdstad. Vlakbij de appartementen zijn veel bezienswaardigheden te vinden. De sfeervolle wijk Bairra Alto, de beroemde Avenida de Liberdade of de Torre de Belem, elk zijn ze met de tram prima te bereizen.

Bezoek overdag oude gebouwen, zoals de vele paleizen en geniet tot ’s avonds laat van de gezellige terrassen. Met een appartement in Lissabon vlakbij Cascais kunt u zichzelf onderdompelen in de authentieke Portugese cultuur.

Exclusieve appartementen

Wat kunt u verwachten van een appartement op één van de locaties? Het gaat hier zeer exclusieve appartementen, ieder met één of meerdere slaapkamers en badkamers al dan niet in duplexvorm. De inrichting is zeer compleet, het ontbreekt u aan niets. De gebouwen zijn ieder grondig gerenoveerd, waarbij kosten noch moeite zijn gespaard.

Bezit u een appartement vlakbij Cascais in één van de appartementencomplexen, dan profiteert u van ruime voorzieningen. U kunt uw auto parkeren op uw eigen parkeerplaats. Naast al het moois wat Lissabon u te bieden heeft, beschikken de appartementen over alle luxe die je op dit niveau mag verwachten.

Second Home Invest biedt ook appartementen in de Algarve

Houdt u van de Portugese kust, dan zijn er meer mogelijkheden dan een appartement in of vlakbij Cascais. Second Home Invest bemiddelt ook bij de aankoop van appartementen in de Algarve, op het luxe Ombria Resort. Dit sfeervolle, exclusieve resort is aangelegd met respect voor de natuurlijke omgeving. U kunt hier een appartement met Viceroy hotelservice aankopen, maar ook een townhouse of een villa. De stranden aan de Portugese zuidkust zijn binnen 20 minuten te bereiken via de shuttlebus, die vanaf het resort vertrekt. In de directe omgeving van het resort bevindt zich een ongerept natuurgebied, waar het toerisme nog niet echt is doorgedrongen. Uiteraard is er op het resort zelf ook van alles te beleven.

Advies en aankoopbemiddeling door Second Home Invest

Bent u geïnteresseerd in een appartement vlakbij Cascais of in de Algarve? Dan kunt u contact met ons opnemen voor het maken van een vrijblijvende en oriënterende afspraak. Op onze website vindt u de nodige informatie over onze werkwijze. In het gesprek kunnen wij dit verder toelichten en u ook meer informatie geven over de beschikbare appartementen.

Maakt u de keuze tot aankoop van een appartement, dan vervult Second Home Invest een adviserende en bemiddelende rol. Voor de aankoop en financiering van een appartement in Portugal krijgt u te maken met Portugese juridische en financiële partijen. Wij brengen u met deze betrouwbare partijen in contact. Ook vertellen wij u alles wat u moet weten over de Portugese regelgeving.

De voordelen van uw appartement vlakbij Cascais

Koopt u een van de luxe appartementen in Lissabon via Second Home Invest, dan profiteert u onder meer van de volgende voordelen:

  • Op 20 minuten rijafstand van Cascais
  • Gelegen middenin Lissabon
  • Beroemde bezienswaardigheden in Lissabon zijn vlakbij
  • Luxueus ingerichte appartementen met 1 of meerdere slaapkamers
  • Het appartementencomplex biedt talrijke voorzieningen
  • Advies en bemiddeling door Second Home Invest
  • Wij brengen u in contact met de juiste partijen
  • Een gestroomlijnd aankoopproces en een onbezorgd eigenaarschap
  • Alternatief: een appartement op een exclusief resort in de Algarve

Onbezorgd een appartement vlakbij Cascais aankopen? Schakel de dienstverlening van Second Home Invest in. Neem contact op voor meer informatie of om een vrijblijvend gesprek aan te vragen.