Je vakantiehuis binnen handbereik: in slechts 3 uur naar Spanje en Portugal

26 december 2023

Investeren in een eigen vakantiehuis in het buitenland is een droom voor veel Nederlanders. Er zijn verschillende redenen waarom je kunt kiezen voor de aankoop van een vakantiehuis. Een plek waar je kunt genieten van de zon, de zee, de natuur, het goede weer en de relaxte sfeer. Een prima manier om te ontsnappen aan de drukte en hectiek van alle dag in Nederland. Het is toch een droom om een huis te hebben waar je met je gezin, familie en vrienden kunt genieten van de goede dingen van het leven, of waar je misschien wel je werk kunt voortzetten of de lange wintermaanden kunt verblijven.

De reden dat Spanje en Portugal populair zijn, heeft niet alleen maar te maken met de uitstekende klimaat, het heerlijke eten, de historische en culturele hoogtepunten, maar ook met de betrekkelijk korte reisafstand.

Dagelijkse vluchten

Dagelijks vertrekken er van vliegveld Rotterdam, Eindhoven en Amsterdam meerdere vluchten naar verschillende vliegvelden in Spanje en Portugal. Om je een idee te geven, een vlucht van Amsterdam naar vliegveld Faro in Portugal of Malaga Airport in Spanje duurt ongeveer 3 uur.
De vakantiehuizen in de projecten in ons portfolio liggen allemaal op een half uur tot maximaal anderhalf uur rijden van het vliegveld. Dus sta je eenmaal op het vliegveld van de bestemming, dan haal je je auto op en sta je binnen een mum van tijd in je eigen vakantiehuis.
Wij geven zelf de voorkeur om ’s ochtends vroeg de eerste vlucht te nemen. Voor je het weet sta je op plek van bestemming waarbij je in Portugal nog profiteert van een uur tijdsverschil. Zo lag je ’s ochtends nog in je bed in Nederland en zo zit je rond de middag op je terras in je vakantiehuis in Spanje of Portugal.

Projecten op maximaal 1,5 uur rijden van de luchthavens

Na aankomst op de luchthaven hoef je zoals gezegd niet ver te reizen. Om je een idee te geven, vind je hieronder een overzicht van de projecten in ons portfolio en de afstand tot het vliegveld.

  • Ombria: Vanaf Faro Airport ben je binnen 25 minuten op plek van bestemming met een prima verbinding van Faro naar het resort. Direct al genietend van de aangename sfeer en fraaie omgeving.
  • Primelife en Vale de Milho: Deze beide projecten liggen in het pittoreske Carvoeiro. Vanaf Faro Airport rijdt je via de snelweg binnen een uur naar je vakantiehuis.
  • Wyndham Grand Algarve: Deze appartementen liggen op steenworp afstand van Faro en het vliegveld. Binnen de kortste keren geniet je van de weelderige groene omgeving rondom je appartement.
  • Bayline Residences: Deze appartementen liggen direct aan zee in Armação de Pêra. Een autorit van 40 minuten via de snelweg brengt je naar dit fraaie plekje aan het strand.
  • West Cliffs Resort: Wie kiest voor West Cliffs Resort vliegt naar Lisbon Airport. Via een prachtige, groene route rijd je in net iets meer dan een uur naar dit fraaie golfresort in de buurt van Obidos.
  • Sotogrande la Reserva: Dit fraaie golfresort ligt op één uur en een kwartier van vliegveld Malaga. Geniet onderweg van de mooie route en als je goed oplet zie je de rots van Gibraltar steeds dichterbij komen.
  • La Manga Club: Heb je een vakantiewoning op La Manga Club, dan zul je waarschijnlijk vliegen naar Alicante. Vanaf Alicante ben je nog ruim een uur onderweg naar dit fraaie golfresort.

Dus door de relatief korte vluchten van maximaal 3 uur van Nederland naar Spanje of Portugal, en de projecten die zo gunstig gelegen zijn ten opzichte van de luchthavens, geniet je in no-time van een inspirerende omgeving, een andere levensstijl, een aangenaam klimaat en de luxe van jouw eigen vakantiewoning.