your TRUSTED advisor

Investeren in vakantiehuis

Investeren in vakantiehuis in Spanje of Portugal

Op zoek naar de ultieme vakantiewoning? Waarom zou je niet investeren in een vakantiewoning in het Spanje of Portugal? Bij Second Home Invest zijn we er om je te begeleiden bij dit avontuur en je bij iedere stap van het aankoopproces te begeleiden.
Zie je het voor je: je eigen vakantiehuis in de zon waar je even kunt ontsnappen aan de drukte van alle dag. Een plek waar je kunt relaxen en genieten in je eigen vakantiewoning voorzien van alle luxe faciliteiten die je nodig bent, omringd door adembenemende natuur, zonovergoten stranden en de betoverende cultuur van Spanje of Portugal. En het beste van alles? Je bouwt tegelijkertijd een waardevolle investering op.

Gerard & Paulien

– your TRUSTED advisor –

Wil je investeren in vastgoed en weten wat het beste bij jou past? Wij helpen je graag.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Informatie aanvragen

Stel je vraag

Second Home Invest maakt het mogelijk!

Wij begeleiden al meer dan 10 jaar relaties die willen investeren in een vakantiewoning in binnen- en buitenland. We werken samen met een beperkt aantal projectontwikkelaars in Spanje en Portugal en hebben daarbij een unieke selectie van fraaie resorts samengesteld. Uniek vanwege hun ligging, de variatie van vakantiewoningen, de aanwezige faciliteiten en de hoogwaardige bouwkwaliteit van de woningen. Daarnaast is het goed te weten dat het onderhoud, beheer en eventueel de verhuur van je woning in vertrouwde handen is. Alles wordt professioneel op het resort geregeld.
Of je nu een chique appartement aan het strand of een charmante villa aan zee of op een exclusief golfresort zoekt, we hebben een uitgebreid portfolio met locaties die je hart sneller doen kloppen.

Investeringsprojecten Costa del Sol

Omdat we begrijpen dat investeren in een vakantiewoning een spannend en overweldigend proces kan zijn. Bij elke stap van het aankoopproces staan we aan jouw zijde, zodat je met vertrouwen de juiste beslissingen kunt nemen.

We starten met een kennismakingsgesprek waarbij we al je wensen inventariseren om op die manier tot een juiste keuze te kunnen komen. Mocht er een vakantiewoning tussen zitten die je past, dan plannen wij een bezichtigingsbezoek voor je. Op deze manier ben je verzekerd dat het team van de projectontwikkelaar uitgebreid de tijd voor je heeft. Ze leiden je rond op het resort, tonen je de prachtige omgeving en natuurlijk de locatie van jouw toekomstige vakantiewoning. En als de bouw al in volle gang is, krijg je soms zelfs de kans om het appartement zelf te ervaren. Zo kun je echt de sfeer proeven en voelen hoe het is om daar te zijn.

Daarna pakken wij het in Nederland weer op en zullen opnieuw een afspraak met je plannen, waarin we je resterende vragen kunnen beantwoorden. Als je besluit daarna verder te gaan, helpen we bij het voorbereiden van alle details voor het opmaken van de contracten. Tevens kun je gebruik maken van ons netwerk van specialisten. Geen verplichting, maar wel de mogelijkheid om gebruik te maken van hun expertise als je dat wilt.

Investeren

Betrouwbare partner bij aankoop van vakantiewoning

Onze expertise reikt verder dan het begeleiden bij de aankoop van hoogwaardige nieuwbouwprojecten.

Lees meer

Het mooie van investeren in een vakantiewoning via Second Home Invest is dat je zonder extra kosten in Nederland begeleid wordt. Wij vertegenwoordigen de projectontwikkelaar uit Spanje of Portugal en de prijzen van de vakantiewoningen zijn bij ons gelijk aan die van de ontwikkelaar zelf. Geen addertjes onder het gras, maar eerlijke en transparante prijzen.

Kies voor Second Home Invest en investeer met vertrouwen in jouw droomvakantiewoning. Laat ons je begeleiden en geniet binnenkort van je eigen stukje paradijs in Spanje of Portugal!

Disclaimer: De informatie in dit blog is bedoeld voor informatieve doeleinden en vormt geen financieel advies. Het is altijd raadzaam om professioneel advies in te winnen alvorens een investeringsbeslissing te nemen.

Informatie aanvragen