De Second Home Beurs: wij zijn erbij!

De Second Home Beurs staat weer voor de deur! Dat is niet alleen een feest voor ons, maar ook voor de meer dan 18.000 bezoekers die de edities van de Second Home Beurs in Utrecht, Maastricht en België jaarlijks bezoeken. Stuk voor stuk zijn dit mensen die hun droom najagen door op de Second Home Beurs op zoek te gaan naar hun eigen, perfecte vakantiewoning.

Ruim anderhalf jaar kon de Second Home Beurs niet doorgaan vanwege – je verwacht het waarschijnlijk al – de coronacrisis. Gelukkig was er afgelopen voorjaar weer een editie, en ook dit najaar worden er weer tal van bezoekers verwacht tijdens de beurs in Utrecht. En wij zijn er ook bij! Je kunt de Second Home Beurs bezoeken in de Jaarbeurs Utrecht van vrijdag 30 september tot en met zondag 2 oktober 2022, tussen 10 en 17 uur. 

 

De Portugal-specialist op de Second Home Beurs

Bij binnenkomst ontvangt iedere bezoeker een brochure en een plattegrond met daarop alle standhouders. Het zijn er flink wat; ruim 100 exposanten presenteren die dagen hun recreatiewoningen en investeringsprojecten.
Wij staan op de beurs als Portugal-specialist en onder de Portugal-exposanten zul je dus ook onze gegevens vinden. Zien wij je bij onze stand? We heten je daar van harte welkom en informeren je graag persoonlijk over onze projecten in Portugal.

 

Hiervoor kun je bij de stand van Second Home Invest terecht

Een paar van onze investeringsprojecten zetten we in Utrecht in de schijnwerpers:

De appartementen van deze drie projecten hebben allemaal een verhuurverplichting en de eerste vijf jaar een gegarandeerd verhuurrendement. Wat dit precies betekent voor het eigen gebruik (je wilt waarschijnlijk ook zelf genieten van je vakantiewoning) en hoe het precies in elkaar steekt, vertellen we je graag in een persoonlijk gesprek tijdens de beurs.

Heb je meer oren naar vakantiewoningen zonder verhuurverplichting en gegarandeerde rendementen? Gelukkig kun je ook hiervoor bij ons terecht. Kom langs en wij informeren je over:

  • Ombria Resort: Oriole Village met villa’s, appartementen en townhouses
  • West Cliffs Resort: appartementen, townhouses en twin villa’s

Vind jouw Portugese vakantiewoning in Utrecht

Wist je dat alle nieuwbouwprojecten en resorts die wij aanbieden in de Algarve en de Silver Coast luxe appartementen en vakantiewoningen zijn, met een hoogwaardige afwerking en gelegen op toplocaties? Laat je dromen uitkomen en bezoek onze stand tijdens de Second Home Beurs. Wij geven je graag een vrijkaart en verwelkomen je bij onze stand. Vul je gegevens in en ontvang jouw vrijkaart per mail.

Goed om te weten: de Jaarbeurs is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer en de auto. Op de site van de Jaarbeurs lees je hier alles over.