your TRUSTED advisor

Bij aankoop van uw vakantiehuis in de Algarve

Vakantiehuis nabij Faro

Zoek je een vakantiehuis in de omgeving van Faro in Portugal? Wil je het hele jaar door kunnen genieten van een aangenaam klimaat? Zoek je een appartement op korte afstand van een vliegveld? Wil je een appartement dat voor je wordt verhuurd en waar je geen omkijken naar hebt? Wil je graag investeren in een appartement als goed alternatief voor jouw spaargeld? Wil je graag weten wat de fiscale consequenties zijn en financiële mogelijkheden?

Gerard & Paulien

– your TRUSTED advisor –

Wil je investeren in vastgoed en weten wat het beste bij jou past? Wij helpen je graag.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Informatie aanvragen

Informatie of een vraag?

Een huis kopen vlakbij Faro Portugal?

Bekijk het exclusieve 5-sterren Ombria

Een huis kopen in de buurt van Faro in Portugal klinkt aantrekkelijk voor veel Nederlanders. Overweeg dan ook eens het noordelijker gelegen Ombria in Loulé. De stad Faro en de stranden liggen op slechts 20 minuten rijden vanaf het resort. Ombria is een luxe 5-sterren resort, waar de vermaarde hotelketen Viceroy zijn naam aan heeft verbonden. Qua exclusiviteit is het vergelijkbaar met het bekende resort Vale do Lobo.

Wil je vlakbij Faro in Portugal een huis kopen op Ombria? Of wil je op zijn minst een kijkje gaan nemen op het resort? Neem dan contact op met Second Home Invest. Wij kunnen een bezichtiging voor je regelen en spelen een adviserende en bemiddelende rol bij de aankoop.

Kies je voor ons dan profiteer je van de volgende voordelen

  • Luxe appartementen en villa’s in de Algarve
  • Sfeervol ingerichte villa’s en appartementen met hoogwaardige afwerking
  • 300 dagen zon per jaar
  • Dichtbij Faro Airport
  • Verhuur en beheer van uw vakantiehuis kan volledig voor u worden geregeld
  • Ideale combinatie tussen rendement en eigen gebruik
  • In een persoonlijk gesprek inventariseren we uw wensen en beantwoorden we uw vragen
  • Wij zoeken samen met u naar een vakantiehuis dat bij uw wensen past
  • Wij kunnen u in contact brengen met de juiste financiële en juridische deskundigen

De voordelen van de huizen op het Ombria Resort

Op het Ombria Resort kunt u kiezen voor Viceroy branded appartementen of voor een townhouse of villa. Indien je een huis wilt kopen in de buurt van Faro is er op Ombria dus voldoende keus. Ombria resort is gebouwd met respect voor het natuurlijke omgeving. Dit bied je een prettige, rustgevende omgeving waar je tegelijkertijd kunt genieten van allerlei sport-, ontspannings- en wellnessfaciliteiten. De Portugese stranden zijn slechts een rit met de shuttlebus van je verwijderd. Binnen 20 minuten geniet u van het zeezicht, rotspartijen en de witte stranden van de Portugese zuidkust.

Met onze hulp onbezorgd een huis kopen vlakbij Faro in Portugal

Een huis kopen vlakbij Faro in Portugal verloopt volgens de Portugese regelgeving. Deze is vrij gunstig, maar je moet wel op de juiste wijze te werk gaan, en de taalbarrière kan een belemmering vormen. Second Home Invest heeft niet alleen exclusieve vakantiehuizen voor je geselecteerd, maar adviseert en bemiddelt ook bij de aankoop. Wij brengen indien gewenst in contact met Portugese partijen die nodig zijn voor het kopen van uw vakantiehuis. Ook zijn wij uitstekend op de hoogte van de Portugese wetgeving en kunnen wij je daarover deskundig laten adviseren.

Jouw eigen vakantiewoning op het exclusieve Ombria resort vlakbij Faro komt binnen bereik dankzij de dienstverlening van Second Home Invest of bekijk onze overige vakantiehuizen in Portugal.

Investeren

Het belang van een goede locatie

Maar wat houdt de juiste ligging in, en waar moet deze aan voldoen?

Lees meer

Aanbod op Ombria Algarve

Informatie aanvragen