your TRUSTED advisor

Bij aankoop van uw appartement in de Algarve

Appartement in de Algarve

Zoek je een appartement in de omgeving van Vale do Lobo in Portugal? Wil je het hele jaar door kunnen genieten van een aangenaam klimaat? Zoek je een appartement op korte afstand van een vliegveld? Wil je een appartement dat voor je wordt verhuurd en waar je geen omkijken naar heeft? Wil je graag investeren in een appartement als goed alternatief voor jouw spaargeld? Wil je graag weten wat de fiscale consequenties zijn en financiële mogelijkheden?

Gerard & Paulien

– your TRUSTED advisor –

Wil je investeren in vastgoed en weten wat het beste bij jou past? Wij helpen je graag.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Informatie aanvragen

Informatie of een vraag?

Appartement vlakbij Vale do Lobo op een vergelijkbaar luxe resort

Kies je voor ons dan profiteer je van de volgende voordelen

 • Luxe appartementen in het groene hart van de Algarve
 • Sfeervol ingerichte appartementen met hoogwaardige afwerking
 • 300 dagen zon per jaar
 • Dichtbij Faro Airport
 • Verhuur en beheer van uw appartement kan volledig voor u worden geregeld
 • Ideale combinatie tussen rendement en eigen gebruik
 • In een persoonlijk gesprek inventariseren we jouw wensen en beantwoorden we uw vragen
 • Wij zoeken samen met je naar een appartement dat bij jouw wensen past
 • Wij kunnen je in contact brengen met de juiste financiële en juridische deskundigen

Sommige golf- en strandliefhebbers uit Nederland dromen van een appartement op Vale do Lobo resort. De run op dit soort hoogwaardige appartementen neemt weer toe. Toch bevat de Algarve meerdere van dit soort resorts met vergelijkbare voorzieningen. Sommige van die resorts bieden qua luxe en exclusiviteit ongeveer hetzelfde als Vale de Lobo. Een voorbeeld van een dergelijk resort is het Ombria, gelegen in het ongerepte hart van de Algarve. Het strand is dichtbij, evenals de ongerepte natuur en de pittoreske dorpjes en stadjes van de Algarve. Daarnaast is er op het resort van alles te beleven, vergelijkbaar met Vale do Lobo.

Second Home Invest bemiddelt bij de aankoop van zo’n appartement vlakbij Vale do Lobo en de Portugese kust. Op onze website lees je meer over deze appartementen, het resort en onze werkwijze. Ben je geïnteresseerd, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend, oriënterend gesprek. Een bezoek aan de locatie is ook op korte termijn mogelijk.

Je eigen appartement vlakbij Vale do Lobo en even exclusief

Vale de Lobo staat bekend om zijn exclusieve karakter, maar dit geldt evenzeer voor Ombria. Het internationale 5* hotelconcern Viceroy Hotels & Resorts heeft zijn naam aan dit resort verbonden. Bezit u een eigen appartement op dit resort, dan profiteert u ook van de Viceroy hotelservices en faciliteiten.
Bij het aanbouw van het resort staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Dit zie je bijvoorbeeld terug in het behoud van de natuurlijke omgeving, het duurzaam opwekken van energie en het respect voor de lokale gebruiken.
Naast appartementen worden er op Ombria Resort ook townhouses en villa’s gebouwd.

Sommige mensen kiezen voor een appartement op Vale do Lobo vanwege de golfmogelijkheden. Houd je van golfen, dan is het goed om te weten dat Ombria ook beschikt over een geweldige 18 holes golfbaan. Daarnaast zijn er vele andere sportieve mogelijkheden en fitnessfaciliteiten. Ontspannen kan in de zwembaden, wellnessfaciliteiten en de terrassen, restaurants en bars.

Investeren

Complete aanbod in Portugal

Bekijk hier alle mogelijkheden, van appartement tot vrijstaande villa.

Lees meer

Gelegen middenin de Algarve

De Algarve heeft veel te bieden. Vanaf het resort rijd je met behulp van de shuttlebus van het resort binnen 20 minuten naar het strand. Binnen een kwartier sta je in het gezellige centrum van Loulé of bezoek het commercieel centrum bij Loulé met een outletcentrum, een overdekt winkelcentrum met Starbucks, Zara en Pull & Bear of de Ikea. Daarnaast bevinden zich in de directe omgeving van Ombria veel wandelroutes of routes om paard te rijden.

Op Ombria zit je dichter bij de ongerepte natuur van de Algarve dan in een appartement in Vale do Lobo. In dit noordelijker gelegen deel van de Algarve is het toerisme nog minder doorgedrongen. Hier kun je de authentieke Portugese cultuur en tal van pittoreske dorpjes en stadjes bekijken, gelegen in nog grotendeels onaangetaste natuur. Afhankelijk van je wensen, biedt een appartement op Ombria in vele opzichten een net zo interessantere omgeving als een appartement op Vale do Lobo.

Voordelen van het Ombria Resort

 • Het resort ligt middenin de Algarve
 • Vergelijkbare luxe als bij een appartement in Vale do Lobo
 • De kust is dichtbij
 • Volop mogelijkheden tot vermaak, ontspanning en sport op het resort
 • 18 Holes golfbaan aanwezig
 • Luxe 5-sterren appartementen, townhouses en villa’s
 • Second Home Invest bemiddelt bij de aankoop van uw appartement

Ben je geïnteresseerd, wil je meer weten of vrijblijvend het gesprek met ons afspreken? Neem dan contact met ons op. Je eigen appartement in de buurt van Vale do Lobo is dichterbij dan je denkt!

Aanbod op Ombria Algarve

Informatie aanvragen