your TRUSTED advisor

bij aankoop van uw vakantiewoning in Portugal en Oostenrijk

Appartement in Portugal op een hoogwaardige locatie

in de Algarve en de Silver Coast

Een appartement in Portugal staat hoog op het wensenlijstje van veel Nederlanders. Toch weten veel mensen niet hoe ze dit aan moeten pakken. Ten eerste wil men weten dat ze met een betrouwbare partner om tafel zitten. Ze zoeken echt een hoogwaardig appartement in Portugal, zonder gebreken en op een goede locatie. Een appartement in Portugal kopen betekent ook dat u als koper te maken krijgt met de Portugese regelgeving en dat er soms sprake is van een zekere taalbarrière.

Dit alles kunt u voorkomen door de dienstverlening van Second Home Invest in te schakelen. Wij hebben al hoogwaardige appartementen op bijzondere locaties voor u geselecteerd. Daarnaast vervullen wij een adviserende en bemiddelende rol tijdens het aankoopproces. Dit verloopt dankzij ons zo gestroomlijnd mogelijk, zodat u snel zorgeloos kunt genieten van uw appartement in Portugal.

Verhuurgarantie

Portugal | Algarve
Ombria Resort

Portugal | Ombria Resort
Algarve
 • villa’s en appartementen
 • 5% verhuurgarantie
 • luxe spa & wellness
 • 18 holes golfbaan
 • beachclub

Portugal | Silvercoast
West Cliffs Resort

Portugal | West Cliffs Resort
Silver Coast
 • vrijstaande en geschakelde villa’s
 • direct aan zee
 • 5* Ocean & Golf Resort
 • 18 holes golfbaan
 • topfaciliteiten in combinatie met Praia D’El Rey

De allure van Portugal

Droomt u van een eigen appartement in Portugal? Portugal is in 2017 door Lonely Planet uitgeroepen tot één van de beste reisbestemmingen ter wereld voor 2018. Portugal biedt zowel uitgestrekte stranden, bruisende badplaatsen als ongerepte natuur. U vindt hier historische steden vol cultuur, maar ook pittoreske dorpjes waar het oorspronkelijke Portugese leven volop zichtbaar is.

De hoofdstad Lissabon is één van de oudste steden van Europa en zelfs ter wereld. In deze heuvelachtige stad met ongeveer 550.000 inwoners aan de rivier de Taag vindt u prachtige, monumentale gebouwen en volop cultuur. De badplaats Cascais ligt op slechts een half uur rijden. Binnen een uur bevindt u zich in het uitgestrekte kustgebied de Silver Coast met de historische plaats Obidos. Dit gebied aan zee wordt weleens het echte Portugal genoemd. Het is even fraai als de Algarve, maar een minder toeristisch.

Wilt u graag een tweede huis kopen in de Algarve, bijvoorbeeld omdat u een zonaanbidder bent? Het mooie van deze regio zijn niet alleen de stranden en badplaatsen, maar ook de ongerepte natuur iets ten noorden van de bekende kustplaatsen. U kunt hier prachtig wandelen en dit gebied is nog vrijwel onaangetast door het toerisme.

Voor het kopen van een appartement in Portugal op deze twee locaties, Lissabon en de Algarve, schakelt u Second Home Invest in. Wij vertellen u hieronder meer over de appartementen en onze dienstverlening.

Kies uit het appartementenaanbod op het luxueuze Ombria Resort in de Algarve

Ombria Resort ligt in het hart van de Algarve, op slechts 20 kilometer afstand van de stranden en het vliegveld van Faro. Op dit 5-sterren resort kunt u een appartement op een toplocatie in de authentieke Algarve kopen. Er is keuze uit verschillende appartementen, maar er worden ook townhouses en villa’s gebouwd. De appartementen zijn prachtig en van alle gemakken voorzien. De appartementen zijn voorzien van het Viceroy brand, hierdoor geniet u zelf ook van de Viceroy hotelservice, zoals schoonmaak en catering.

Het resort bevat onder meer restaurants, een fitness- en wellnesscentrum, conferentieruimtes, meerdere zwembaden, sportgelegenheden, een 18 holes golfbaan en volop faciliteiten voor kinderen. een bezoek aan het strand is gemakkelijk gemaakt dankzij de shuttlebus die naar de eigen Beachclub rijdt. Geniet van de beroemde rotsformaties aan zee en de uitgestrekte Portugese kust.

Een appartement in Portugal kopen via Second Home Invest

Uw wens om een appartement in Portugal te kopen is begrijpelijk. Waarom zou u daarbij voor de dienstverlening van Second Home Invest kiezen? Ten eerste wilt u geen kat in de zak kopen. U wilt er na de koop niet achter komen dat het appartement gebreken kent of dat de locatie toch minder optimaal is. Second Home Invest selecteert alleen appartementen die zich op unieke locaties bevinden en die voldoen aan onze vijf selectiecriteria: hoogwaardig, exclusief, zorgeloos, waardevast en betrouwbaar. Dit geldt zeker ook voor de door ons geselecteerde appartementen in de Algarve.

Ten tweede is het kopen van een appartement in Portugal minder eenvoudig dan u wellicht denkt. U krijgt te maken met de Portugese wetgeving en documenten. Wij helpen u om het aankoopproces zo soepel mogelijk en op correcte wijze te doorlopen. Eerst bespreken we de mogelijkheden bij u thuis en regelen wij desgewenst een bezoek op locatie. Besluit u tot aankoop, dan adviseren wij u over het vervolgtraject. Waar nodig brengen wij u in contact met financiële en juridische partijen in Nederland en Portugal. Hierdoor kunt u zorgeloos genieten van uw appartement in Portugal.

Profiteer van de voordelen van onze dienstverlening

Als u een appartement in Portugal koopt via Second Home Invest, profiteert u onder meer van de volgende voordelen:

 • Kies voor het luxe Ombria Resort in de Algarve
 • 5-sterren hotelappartementen met uitgebreide voorzieningen
 • De Portugese kust is vlakbij
 • Second Home Invest bemiddelt en adviseert bij de aankoop
 • Wij regelen een bezoek ter plaatse
 • Wij brengen u in contact met de juiste partijen
 • Wij zijn uitstekend op de hoogte van de regelgeving in Portugal
 • Samen met ons rondt u het aankoopproces zo succesvol mogelijk af

Overweeg bij het kopen van een appartement in Portugal het aanbod van Second Home Invest. Een luxe appartement op een toplocatie, aangekocht met het grootst mogelijke gemak.