Portugal

Vakantiehuis in Lissabon

Een luxe appartement in het hart van de Portugese hoofdstad

Het kopen van een vakantiehuis in Lissabon is een investering waar u blijvend plezier aan beleeft. U kunt wanneer u maar wilt genieten van de prachtige hoofdstad van Portugal. Tevens kan uw vakantiewoning langdurig voor u worden verhuurd indien u er zelf niet verblijft en het appartement als investering wilt gebruiken.

Dankzij Second Home Invest kunt u genieten van een prachtig appartement in het hart van Lissabon. Wij bieden meerdere zeer exclusieve appartementen op verschillende locaties in Lissabon. U kunt kiezen uit verschillende soorten appartementen variërend in omvang, maar met een vergelijkbaar hoog afwerkingsniveau en luxe. In enkele projecten zijn er gezamenlijke faciliteiten aanwezig en rijk uitgerust. Second Home Invest helpt u met advies en bemiddeling bij de aankoop van een vakantiehuis in Lissabon.

Wat kunt u verwachten van uw vakantiehuis in Lissabon?

De verschillende projecten liggen verspreid over Lissabon. U hebt u de keuze uit appartementen met 1 of meerdere slaapkamers, al naar gelang uw voorkeur, al dan niet in duplexvorm. Bij enkele projecten kunt u uw auto parkeren op uw eigen parkeerplaats.

De appartementen zijn allen gelegen in hartje Lissabon, o.a in de wijken Baixa, Chiado en in de omgeving van de Avenida de Liberdade en de Marques de Pombal. Met de tram reist u vanaf alle locaties gemakkelijk naar het oude centrum van Lissabon en Lissabon Airport bevindt zich op slechts 20 minuten rijden van uw appartement.

Een investering in een appartement in Lissabon kan zeer interessant zijn in verband met de grote vraag naar luxe appartementen in Lissabon. In Lissabon zijn grote internationale bedrijven gevestigd en tevens huist de Portugese regering er. Hierdoor zijn er veel expats en overheidspersoneel die voor langere tijd op zoek zijn naar luxe, hoogwaardige appartementen.

Een snelle, onbezorgde koop van uw vakantiehuis in Lissabon

Second Home Invest vervult een adviserende en bemiddelende rol bij de aankoop van deze appartementen. Als u contact met ons opneemt bieden wij u een vrijblijvend oriënterend gesprek aan. Indien u dat wilt kan er daarna er op korte termijn een bezoek aan de locatie gerealiseerd worden. Gaat u over tot de aankoop van een vakantiehuis in Lissabon, dan brengen wij u in contact met relevante lokale partijen. Met onze hulp verloopt het aankoopproces op onbezorgde wijze en voldoet u aan alle Portugese regelgeving.

Uw vakantiehuis in Lissabon realiseert u samen met Second Home Invest.