your TRUSTED advisor

Portugal

Vakantiehuis in Lissabon

Een luxe appartement in het hart van de Portugese hoofdstad

Het kopen van een vakantiehuis in Lissabon is een investering waar je blijvend plezier aan beleeft. Je kunt wanneer je maar wilt genieten van de prachtige hoofdstad van Portugal. Tevens kan je vakantiewoning langdurig voor je worden verhuurd indien je er zelf niet verblijft en het appartement als investering wilt gebruiken.

Dankzij Second Home Invest kun je genieten van een prachtig appartement in het hart van Lissabon. Wij bieden meerdere zeer exclusieve appartementen op verschillende locaties in Lissabon. Je kunt kiezen uit verschillende soorten appartementen variërend in omvang, maar met een vergelijkbaar hoog afwerkingsniveau en luxe. In enkele projecten zijn er gezamenlijke faciliteiten aanwezig en rijk uitgerust. Second Home Invest helpt je met advies en bemiddeling bij de aankoop van een vakantiehuis in Lissabon.

Op dit moment hebben wij geen aanbod in Lissabon. Bekijk hier de andere mogelijkheden in Portugal.

Gerard & Paulien

– your TRUSTED advisor –

Wil je investeren in vastgoed en weten wat het beste bij jou past? Wij helpen je graag.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Informatie aanvragen

Wat kun je verwachten van een vakantiehuis in Lissabon?

De verschillende projecten liggen verspreid over Lissabon. Je hebt de keuze uit appartementen met 1 of meerdere slaapkamers, al naar gelang je voorkeur, al dan niet in duplexvorm. Bij enkele projecten kun je jouw auto parkeren op een eigen parkeerplaats.

De appartementen zijn allen gelegen in hartje Lissabon, o.a in de wijken Baixa, Chiado en in de omgeving van de Avenida de Liberdade en de Marques de Pombal. Met de tram reist u vanaf alle locaties gemakkelijk naar het oude centrum van Lissabon en Lissabon Airport bevindt zich op slechts 20 minuten rijden van je appartement.

Een investering in een appartement in Lissabon kan zeer interessant zijn in verband met de grote vraag naar luxe appartementen in Lissabon. In Lissabon zijn grote internationale bedrijven gevestigd en tevens huist de Portugese regering er. Hierdoor zijn er veel expats en overheidspersoneel die voor langere tijd op zoek zijn naar luxe, hoogwaardige appartementen.

Een snelle, onbezorgde koop van een vakantiehuis in Lissabon

Second Home Invest vervult een adviserende en bemiddelende rol bij de aankoop van deze appartementen. Als je contact met ons opneemt bieden wij je een vrijblijvend oriënterend gesprek aan. Indien je dat wilt kan er daarna er op korte termijn een bezoek aan de locatie gerealiseerd worden. Ga je over tot de aankoop van een vakantiehuis in Lissabon, dan brengen wij je in contact met relevante lokale partijen. Met onze hulp verloopt het aankoopproces op onbezorgde wijze en voldoe je u aan alle Portugese regelgeving.

Een vakantiehuis in Lissabon realiseer je samen met Second Home Invest.

Nieuwbouw woning in Portugal?

Waarom zou je kiezen voor een nieuwbouwwoning?

Lees meer

Informatie aanvragen