Dicht bij het strand maar toch buiten de drukte van de stad, ligt Vale de Milho Village. De woningen van dit unieke project aan de rand van Carvoeiro, bevatten alles wat je zoekt in een droomhuis. Daar komt nog eens bij dat Vale de Milho Village helemaal in het warme zuiden van Portugal gevestigd is en daarmee een perfecte bestemming is in alle seizoenen.

Waar ligt Vale de Milho Village?

Vale de Milho Village ligt in een van de buitenwijken van Carvoeiro. Carvoeiro ligt in de Algarve, het zuiden van Portugal, en is een kleine stad die prachtig gelegen is. De witte huizen zijn tegen een heuvel op gebouwd en bieden een fantastisch, panoramisch uitzicht over de zee.
Carvoeiro heeft een gezellig centrum met een plein, fontein, knusse winkeltjes en meerdere restaurants. Daarnaast liggen er in de omgeving verschillende stranden; van groot en drukbezocht, tot afgelegen en klein. De kust van Carvoeiro is werkelijk adembenemend. Indrukwekkende rotsformaties en goudgele zandstranden wisselen elkaar af. Vanuit Vale de Milho Village ben je binnen een oogwenk op een van de stranden in de buurt, zoals Praia da Marinha, het strand dat volgens velen de mooiste van de Algarve is.
De vakantiehuizen van Vale de Milho Village liggen in een rustige omgeving op nog geen drie kilometer afstand van het centrum van Carvoeiro. Je bent dus in de buurt van winkels, restaurants, cafés en de gezelligheid van de stad. Én – voor de golfliefhebbers – vlakbij golfbanen, zoals de Vale de Milho Golf. Overigens bereik je het vliegveld van Faro binnen een uur. Een ideale locatie!

Hoe zien de woningen van Vale de Milho Village eruit?

Vale de Milho Village is een kleinschalige locatie. Het heeft 32 exclusieve townhouses die allemaal een privézwembad en een volledig aangelegde tuin hebben. Dat betekent veel rust en privacy.
De tuinen grenzen aan een mooi, gemeenschappelijk park met een natuurlijk meertje. Vanuit je woonkamer stap je je riante terras op, met uitzicht op je eigen zwembad, de groene natuur en – afhankelijk van de ligging van de woning – uitzicht op zee.
De townhouses met twee slaapkamers zijn geschikt voor vier personen en beschikken over twee luxe badkamers ensuite. Het woonoppervlak is maar liefst 140 vierkante meter en het souterrain bijna honderd vierkante meter. Zodra je over de drempel stapt, valt de riante ruimte op: je zal verrast zijn door de grootte van de hal en het trappenhuis.
Elke woningeigenaar kan het souterrain nog naar eigen inzicht indelen en inrichten.
De woningen van Vale de Milho Village zijn volledig gemeubileerd en de luxe keukens zijn voorzien van alle nodige inbouwapparatuur. Elk bezoek aan het vakantiehuis zal comfortabel, ontspannen en luxe zijn.

Verhuren van de woningen van Vale de Milho Village

De vakantiewoningen van Vale de Milho Village hebben een toeristische status: ze moeten voor verhuur aangeboden worden. Gelukkig kun je ook zelf, als eigenaar van de vakantiewoning, vaak genieten van de woning, het zwembad en de indrukwekkende omgeving van de locatie.
Het is goed om te weten dat je zelf geen omkijken hebt naar de verhuur en het onderhoud van je woning. Dit wordt allemaal voor jou geregeld.

Wil je meer weten over de vakantiewoningen van Vale de Milho Village? We voorzien je graag van informatie.