Village Verde

V.a. € 830000,-

Tussen het weelderige groen, op 10 minuten van de kust worden in een parkachtige omgeving eigentijdse appartementen gerealiseerd in Village Verde, de meeste recente toevoeging op Sotogrande La Reserva.

Sotogrande La Reserva

Andalusië

2 - 4 slaapkamers

2 - 4 badkamers

100m² - 200m²

Gerard & Paulien

– your TRUSTED advisor –

Geïnteresseerd?
Wil je investeren in vastgoed en weten wat het beste bij jou past? Wij helpen je graag.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

 

+31 (0)85 065 36 72

Informatie aanvragen

Village Verde

Sotogrande La Reserva | Andalusië

Luxe appartementen in Zuid Spanje

 • 75 royale appartementen
 • 2, 3 en 4 slaapkamers appartementen
 • penthouses met 4 of 5 slaapkamers
 • Royale terrassen
 • Royale woonoppervlakte
 • Luxe keuken en badkamer
 • Gezamenlijk zwembad
 • Privé garageplaatsen
 • Grote berging
 • Resort services
 • Beach club met zwembad en zonneterras
 • Spa & wellness
 • Restaurants
 • 18 holes golfbaan

Sotogrande is een gevestigde naam in Andalusië en bestaat al sinds 1962. Deze nieuw te realiseren appartementen bieden volop ruimte en comfort.

Impressie van de appartementen

in bijgaande video krijg je een goed beeld van de vorderingen van de bouw en de ligging van de Village Verde appartementen.
De appartementen uit Fase 1 zijn al gereed. Fase 2 wordt momenteel gerealiseerd.

Aanbod exclusieve appartementen

Appartement 2 slaapkamers

Prijs vanaf € 830.000,-

  4
  100m²
  v.a. 55m²
  2

Appartement 3 slaapkamers

Prijs vanaf € 1.120.000,-

  6
  143m²
  v.a. 108m²
  3

Appartement 4 slaapkamers

Prijs vanaf € 1.400.000,-

  8
  200m²
  v.a. 205m²
  4

Wij hanteren de door de projectontwikkelaar vastgestelde prijzen. De prijzen van de appartementen bij aankoop via Sotogrande la Reserva of Second Home Invest zijn gelijk. Kies je voor ons, dan profiteer je zonder extra kosten van ons betrouwbare netwerk van deskundigen en begeleiding in Nederland.

Prijzen zijn excl. aankoopkosten en kunnen zonder voorafgaand bericht wijzigen. Vraag naar de actuele prijzen en beschikbaarheid.
Prijzen zijn exclusief meubilair en inventarispakket.

Sotogrande La Reserva | Andalusië

Specificaties Village Verde

Faciliteiten en Services

Services voor beheer en onderhoud

Gezamenlijk zwembad

Restaurants

Spa & wellness

Golfbaan

Beachclub

Waar ligt Sotogrande La Reserva?

 • Andalusië
 • Ruim 1 uur van Malaga Airport
 • 10 minuten rijden van zee
 • Half uur van Gibraltar

Village Verde

Wat maakt Sotogrande la Reserva zo uniek?

Bijzondere locatie in Zuid Spanje

Sotogrande is gelegen in één van de meest gewilde plekken aan de Andalusische kust en is gemakkelijk te bereiken vanuit veel Europese steden. Sotogrande bestaat al sinds 1962 en was één van Spanje’s eerste particuliere masterplan gemeenschappen en bestaat uit vier gebieden; Sotogrande alto, Sotogrande Marina, Sotogrande Costa en La Reserva.

In dit laatste gebied wordt Village Verde gerealiseerd. Dit gebied ligt op 10 minuten rijden van de haven en de kust en doordat het in de heuvels ligt heb je vanuit hier een schitterend uitzicht over het kust gebied, de Middellandse Zee en met een beetje geluk zie je Gibraltar liggen.

Investeren

Sotogrande la Reserva

Wil je meer weten over het resort Sotogrande la Reserva?

Lees meer

Exclusieve appartementen in Village Verde

De appartementen in Village Verde liggen in een natuurlijke, parkachtige omgeving, omgeven door bomen, kurkbomen en wandel- en fietspaden. Het is autovrije en omheinde gemeenschap met een eigen zwembad, fitnessruimte en spa. Tevens is er een BBQ plek, speelruimtes en een croquetveld. Ingericht voor families, waarbij je privacy gewaarborgd blijft.

Bij het ontwerp van de appartementen is rekening gehouden met de prachtige natuur en vergezichten. De appartement zijn ingericht met een Bulthaup open keuken met eiland en hoogwaardige apparatuur, iedere slaapkamer heeft zijn eigen badkamer en de appartementen hebben een royaal terras.

Verborgen juweeltjes in Spaanse binnenland

Laat het massatoerisme achter je en ontdek de verborgen juweeltjes in het Spaanse binnenland.

Lees meer

Sotogrande Resort

​Sotogrande bestaat al meer dan 50 jaar en is daardoor een gevestigde naam. Sotogrande bestaat uit 4 gebieden. De appartementen in Village Verde zijn gelegen in La Reserva. La Reserva is een prachtig gebied of zoals zij het zelf noemen ‘country club’, met faciliteiten als een 18 holes golfbaan, 5 sterren SO hotel, een Beach Club aan een groot meer en prachtig zwembad met ruime zonneterrassen en restaurant, fitness, tennis- en padelbanen, clubhouse en golfshop. Het ligt op een uur rijden van Malaga Airport.

Op Sotogrande is het leven gebaseerd op kwaliteit, privacy en veiligheid. Village Verde wordt samengevat als ‘A community like no other. Peace, tranquillity and the finest facilities on your doorstep.’

De witte dorpen route

Naast de grote steden zoals hierboven beschreven staat Andalusië ook bekend om zijn kleine witte dorpen. Zodra je de binnenlanden van Andalusië in rijd, de zee uit zicht is en je van heuvel naar berg rijd, is het groen om je heen en liggen er fraaie dorpjes tegen de heuvels en in de dalen.

Je kunt prachtige routes rijden langs de verschillende witte dorpjes. Denk daarbij bijvoorbeeld aan Ronda. De geschiedenis van dit dorp gaat terug naar de prehistorische en Keltische periode. De belangrijkste bezienswaardigheid is hier de Puente Nuevo. Deze indrukwekkende brug gebouwd in 1751, verbindt beide stadsdelen met elkaar.

Maar ook het fraaie dorp Setenil de las Bodegas mag je niet overslaan. Dit dorp staat bekend om zijn rotswoningen onder overhangende kliffen. Erg indrukwekkend en een echte toeristische trekpleister. Bekijk ook eens ons volledige aanbod in Spanje.

Informatie aanvragen