Las Orquideas

Appartement
La Manga Club | Murcia

V.a. € 365000,-

Op La Manga Club Resort worden eigentijdse Las Orquideas appartementen gerealiseerd. Afhankelijk van de ligging, kijk je uit over het resort en het kustgebied Mar Menor. Eigenaren van een appartement in Las Orquideas hebben een gezamenlijke zwembad tot hun beschikking, iedere eigenaar heeft een eigen parkeerplaats en berging.

La Manga Club

Murcia

2-3 slaapkamers

2-3 badkamers

Van 64m² - 107m²

Privé parkeerplaats

Gerard & Paulien

– your TRUSTED advisor –

Geïnteresseerd?
Wil je investeren in vastgoed en weten wat het beste bij jou past? Wij helpen je graag.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

 

+31 (0)85 065 36 72

Informatie aanvragen

Las Orquideas

La Manga Club | Murcia

Gelegen op schitterend resort

 • 42 Las Orquideas appartementen
 • 2 of 3 slaapkamers
 • Gezamenlijk zwembad
 • Fraai ingerichte keuken
 • Mooie badkamers
 • Toegang tot de resort faciliteiten
 • Services voor beheer en verhuur
 • 15 restaurants en bars
 • Drie 18-holes golfbanen
 • Privé strand omgeven door natuurgebied

Gelegen in het zuidoosten van Spanje in de regio van Murcia ligt het fraaie La Manga Club Resort. Dit resort is een gevestigde naam onder de Spaanse resorts en beschikt maar liefst over drie 18-holes golfbanen, tennis- en padelbanen en 8 FIFA goedgekeurde voetbalvelden.

Impressie van de appartementen

De bouw van de Las Orquideas appartementen op La Manga Club is reeds gestart. Bijgaande video geeft een fraaie impressie van het resort, de appartementen en de omgeving zoals het er uit zal gaan zien.

Aanbod luxe appartementen

Appartement 2 slaapkamers

Prijs vanaf € 365.000,-

  4
  107m² – 118m²
  22m² – 79m²
  3

Appartement 3 slaapkamers

Prijs vanaf € 455.000,-

  6
  132m² – 143m²
  25m² – 79m²
  3

Wij hanteren de door de projectontwikkelaar vastgestelde prijzen. De prijzen van de appartementen bij aankoop via La Manga Club of Second Home Invest zijn gelijk. Kies je voor ons, dan profiteer je zonder extra kosten van ons betrouwbare netwerk van deskundigen en begeleiding in Nederland.

Prijzen zijn excl. aankoopkosten en kunnen zonder voorafgaand bericht wijzigen. Vraag naar de actuele prijzen en beschikbaarheid.
Prijzen zijn exclusief meubilair en inventarispakket.

La Manga Club | Murcia

Specificaties Las Orquideas appartementen

Faciliteiten en Services

Service voor beheer en verhuur

Gezamelijk buitenzwembad

15 verschillende restaurants en bars

Drie 18-holes golfbanen

Toegang tot de resort faciliteiten

Privé strand omgeven door een natuurgebied

Waar ligt La Manga Club?

 • Regio Murcia
 • 1.5 uur rijden van Alicante Airport
 • Half uur rijden naar Cartagena
 • 10 minuten van zee

Las Orquideas

Wat maakt La Manga Club Resort zo uniek?

Las Orquideas appartementen op La Manga Club

Ieder uniek project dat op een resort wordt ontwikkeld, krijgt zijn eigen naam. Het project waarbinnen deze stijlvolle appartementen worden aangeboden heet Las Orquideas. Het is een soort van besloten gemeenschap, dat wil zeggen dat alleen eigenaren of gasten van deze appartementen toegang hebben tot de faciliteiten die behoren bij Las Orquideas. Zo zijn het zwembad en de parkeergarages alleen bedoeld voor deze eigenaren en gasten.

Daarnaast kunnen eigenaren van een appartement in Las Orquideas uiteraard gebruik maken van andere faciliteiten op het resort. De ligging van het project is zo centraal dat een aantal restaurants, tapas bar, boetieks en de tennis- en padelbanen binnen handbereik liggen.

La Manga Club resort services

Naast alle sportfaciliteiten en restaurants biedt La Manga Club ook tal van services. Via de conciërge services kun je restaurants in de omgeving boeken, een transfer naar het vliegveld regelen of je laten informeren over uitstapjes in de omgeving. Je kunt er fietsen huren en er is van alles te organiseren voor en met kinderen. Indien je een auto wilt huren, dan kan dat via La Manga Rent a Car. Verder zijn er nog een prachtig wellness centrum met zwembad en luxe spa.

Spanje

Genieten van je vakantiehuis in Spanje

Wij kunnen ons goed voorstellen dat steeds meer mensen een vakantiehuis in Spanje kopen. Want zeg nou zelf een huis is Spanje is toch echt genieten.

Lees meer

Daarnaast biedt het resort services zoals verhuur, beheer en onderhoud van jouw vakantiewoning. De mogelijkheid om je vakantiehuis te verhuren via La Manga Club, scheelt je heel veel tijd en energie. Het enige wat je hoeft te doen, is je eigen periodes te blokken en de rest wordt voor jou gedaan. Jij bepaalt zelf hoeveel weken jij je woning voor verhuur aanbiedt en in welke periode. Het gemak dat een professionele organisatie dit voor jou doet, maakt verhuren tot een interessante optie.

Genieten

Wat is nu eigenlijk Luxury Property?

Je kunt je afvragen wat dan het verschil is tussen een ‘gewone’ of ‘luxe’ vakantiewoning.

Lees meer

Comfortabel pensioneren op luxe resort in Spanje

Het klimaat in de regio van Murcia is het hele jaar door aangenaam en warm. Vandaar ook dat deze regio geliefd is bij mensen die komen overwinteren. Niet alleen overwinteraars kiezen Spanje, maar ook bij veel pensionado’s is Spanje geliefd als plek om te komen wonen.

De regio Murcia is redelijk vlak, daardoor zijn buitenactiviteiten als wandelen en fietsen voor iedereen toegankelijk. Zowel het weer als de mogelijkheden om activiteiten te ondernemen, maakt dat je je gezonder en fitter blijft voelen. Die extra Vitamine D is niet alleen goed voor je lijf, maar ook voor je mentale gezondheid. Dus wij kunnen ons heel goed voorstellen dat veel Nederlanders maar ook Noord Europeanen uit Zweden, Engeland, Duitsland graag in Spanje een huis kopen om te genieten van het goede Spaanse leven. Bekijk daarom ons volledige aanbod in Spanje.

Binnen 3 uur vliegen naar Alicante

La Manga Club is goed te bereiken met het vliegtuig. Vanaf vliegveld Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven gaan er wekelijks meerdere vluchten naar Alicante. Een vlucht naar Alicante duurt ruime 2,5 uur vanaf één van de vliegvelden.

Eenmaal aangekomen op het vliegveld moet je nog vijf kwartier rijden naar La Manga Club.
Heb je geen zin om zelf te rijden, dan kun je via La Manga Club ook een transfer aanvragen. Dan word je van het vliegtuig opgehaald en naar La Manga Club gereden.

Informatie aanvragen