AvenidA Panorama Suites Kaprun

Appartement
AvenidA | Kaprun

Eerder door AvenidA gerealiseerd project, is volledig uitverkocht
Bekijk de mogelijkheden in Spanje en Portugal.

Deze hoogwaardig afgewerkte appartementen liggen aan de rand van Kaprun en zijn opgeleverd in 2016.
Vanuit je appartement heb je schitterend uitzicht op de gletsjer van de Kitzsteinhorn en loop je in 10 minuten naar het gezellige centrum van Kaprun voor een hapje of een drankje.

AvenidA Panorama Suites

Kaprun

Gerard & Paulien

– your TRUSTED advisor –

Geïnteresseerd?
Wil je investeren in vastgoed en weten wat het beste bij jou past? Wij helpen je graag.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

 

+31 (0)85 065 36 72

AvenidA | Kaprun

Specificaties AvenidA Panorama Suites Kaprun

Faciliteiten en Services

Receptie- en hotelservices

Spa & wellness

Frühstückraum

Parkeerplaatsen

Waar liggen de AvenidA Panorama Suites?

  • 5 minuten lopen van het centrum van Kaprun
  • 970 km vanaf Utrecht

AvenidA Panorama Suites Kaprun

Luxe appartementen in Kaprun met panoramisch uitzicht

Luxury holidays, quality investment

Het bedrijf AvenidA is in 2007 gestart met het realiseren van ‘luxury holidays and quality investment’ hotelappartementen. Alle appartementen die onder het AvenidA label worden gerealiseerd, kenmerken zich door hun luxe en hoogwaardige afwerking op geweldige locaties in Oostenrijk.

De hotelappartementen hebben een toeristische status en daardoor een verhuurverplichting. De Verhuur en Beheer van de appartementen wordt professioneel verzorgd door Alpin Rentals. Zij hebben zich bewezen als betrouwbare partner en is specialist op het gebied van de verhuur van luxe appartementen en chalets in het hogere segment. Zij zijn nauw betrokken bij de ontwikkeling van het project zodat ze optimaal verhuurd kunnen worden.

Investeren

Nieuwbouwwoning in PortugaL?

Portugal heeft een heerlijk klimaat, de bevolking is hartelijk en spreekt over het algemeen prima Engels, het eten is er goed

Lees meer

Geweldig in de zomer, skiën in de winter

Kaprun is ieder seizoen aantrekkelijk. In de zomer is er in Kaprun en de directe omgeving veel te doen. Denk daarbij aan zwemmen in de Zeller See, wandelen in de bergen, een bezoek aan de Krimml Wasserfall of een tocht over de Grossglockner.

In de winter wordt er hier volop geskied. Het skiseizoen in Kaprun duurt lang vanwege de gletsjer op de Kitzsteinhorn. Je kunt hier vanaf november tot ver in het voorjaar skiën. In de winter kun je vanuit Kaprun de skilift pakken naar de Maiskogel. Deze verbind je vervolgens naar de gletsjer. Dus de auto ben je eigenlijk niet meer nodig zodra je in je appartement verblijft.

Lekker ontspannen en genieten

Doordat je als eigenaar van een AvenidA appartement volledig wordt ontzorgd heb je geen omkijken naar de verhuur en het beheer van je appartement. Zodra je aankomt wordt je als gast ontvangen in je eigen appartement. Dat betekent dat alles voor je klaar ligt zoals de handdoeken,e badjassen, de Ritual verzorgingsprodukten in de badkamer en de Nespresso cups zijn aangevuld. Dus niets staat je meer in de weg om lekker te ontspannen en te genieten.

Maak gebruik van de luxe welness en sauna of ga sporten in de fitness ruimte. Iedere ochtend wordt er een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd. Indien je dat wilt kun je hier gebruik van maken. Blijf je liever in je eigen appartement? Deze is volledig ingericht zodat je ook zelf heerlijk kunt gaan koken.

Informatie aanvragen